• scooniepenn
    7.5k

I meni se sviđa njihov projekt plus hrvatska tvrtka koja se dokazala na sad već trećem sportskom objektu.
  • mali M
    10.9k
    Recimo nijanse plave bi mozda bile zanimljivije ali ok. I dalje je to lijepo. — ReidWebb

ma kakavi.. u skladu sa stadionom bi ti išle eventualno neke zelene ili smeđe, ostalo bi sve stršalo ko drek u punču
  • fakin
    6.7k
    stadion koji bi se svidio 99% navijaca
  • Hnlovac
    8.1k
    Moram reći da sam vidio jako malo stadiona od 11 000 mjesta u Europi koji izgledaju ovako dobro

Nijanse sive kod stolica i tamna unutrašnjost izgleda brutalno i luksuzno
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    sjajno, u bojama partizana — tigric

Da, a si vidio na Opus Areni su stolice u bojama OFK Beograda!!! Kad će sirrah odgovarati za to?!
  • Lihtmašinac
    2k

Uz dužno poštovanje, ne slažem se.

Na smeđu vanjštinu i neke smeđe elemente u unutrašnjosti bi kombinacija svjetlije i tamnije nijanse plave pasala predobro. Pogotovo što još imaš i dobar dio sivih, manje-više neutralnih ploha koje bi, prema potrebi, mogle amortizirati neke predivlje efekte i prijelaze.

Plava i smeđa se kao boje grizu samo ako idemo u kričavost i ako se tovari milijardu nijansi odjednom. Dakle, ne bi se smjelo pretjerivati i trebalo bi to raditi s osjećajem za "masnoću" odnosno "lakoću" farbe i broj elemenata koji bi nosili jednu nasuprot druge. Ali, uz malo dobre volje, stručnosti i truda, mislim da bi s plavom stadion mogao ispasti baš posebno elegantan, moderan, jednostavno zagrebački moćan.

Evo ovdje par fotki za ilustraciju teze:

A-Photo-of-Dark-Blue-Awning-In-A-Blue-House-With-Brown-Trim-800x450.jpg

An-Image-of-Modern-Blue-House-With-Brown-Trim-And-Brown-Roof-800x450.jpg

KIC_350-6220-00379-404_life1?policy=product-medium

44586_wallpaper.png

1858f248460be4bb6aca6d0d21a7e6eb.jpg

KIC_350-6216-00377-404_life1?policy=product-medium

hbna50543945_479_300?$large$=&fit=crop,1&align=1,1&lastModified=1790197940000&wid=450&fmt=webp

Q4yALRcYYPHm5Zhfh3WxVm-768-80.jpg.webp

E9vczYkXVESE8qFyGJGw6V-1024-80.jpg.webp

To samo kao ilustracija kako elegantno ta kombinacija funkcionira svuda oko nas, ako se pripazi i fino uskladi. Ovdje čak imaju 20 kombinacija raznih nijansi i tipova plavih i smeđih koje bi pasale, pa tko voli nek si škicne: https://www.media.io/color-palette/brown-blue-color-palette.html

Dakle, zagovarao bih da se ne ide u grobariju, ako se baš ne mora zbog financija il čega već. Dajte nam našu lijepu zagrebačku plavu.

Kad se već gradi zagrebački gradski stadion, plava bi negdje morala biti jasno vidljiva. Pa makar neke i bola u oči.
  • Noel
    25.5k
    Ovo u temu guzice i sise.
  • jedan u nizu
    20.1k
    Vidim im tu i na forumu "ljudi iz struke"
  • BlueZone
    45
    Navodno ovakve stolice idu (ne ove boje), nezapaljive su
    https://forum.nowystyl.com/en/abacus/stadium-seats/
  • dragošlapa
    461
    Čovječe, zona pinterest :grin:

Pa plava i smeđa idu ko djeca iz škole, ali nisam baš siguran da je to za stadion...
  • Papastrumf
    24.3k

Upravo takve i to u 50 nijansi sive.
  • Dzoni
    8.2k
    Ovo dodajem u svoju tekicu milijun razloga zašto ne doći na tekmu. Razlozi postaju sve kreativniji iz dana u dan
  • SAS1987
    20.8k
    Crni krov i stolice izgledaju predobro, pogotovo kad se ce tribine napuniti crnim majicama :cool:
  • mali M
    10.9k
    Kad se već gradi zagrebački gradski stadion, plava bi negdje morala biti jasno vidljiva. — Lihtmašinac

Bratkec, plava nije boja grada Zagreba.. Plava je boja Dinama.. Jedino Dinamo i ZET su u Zagrebu plavi.. I to ti velim kao rođeni i zagriženi Dinamovac i Zagrepčanin!

Znam ja da plava ide sa smeđim, to su boje koje nisu striktno komplementarne, ali se odlično nadopunjuju. Ali ovdje na ovakvom stadionu ja nebi išao u plavu. Al sad tu cicijamo, ja sam samo htio reć da mi je za gradski stadion okej i ova boja stolica, a da mi meni čak bile draže tamno zelene ili tamno smeđe.. u svakom slučaju i da stavljaju plavu nebi mogla biti Dinamo plava nego malo tamnija da ide sa smeđom i crnom kombinacijom.. barem po meni..
  • Paggini
    100k
    Jedino Dinamo i ZET su u Zagrebu plavi — mali M

Jedino Dinamo, ZET, grb i zastava

Zagreb-scaled.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image