• debeli biciklist
    87
    a za čije to interese plenković radi?zato što je uvažen u eruopi i šta će svaki iole relevantni političar sjest s njim za stol je izdajica?
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Plenković vreba vlast u zagrebu već godinama. — wolfgang14

On da je htio vlast u Zagrebu imao bi ju odavno. Njemu Zagreb ne treba, njemu je Zagreb idealan ovakav kakav je sad, jer na njemu skuplja svoje poene. Ova situacija sa Maksimirom mu je sjela ko budali šamar. Opet je HDZ glas razuma a možemo nakupina idiota. Kako god bilo, bitno da mi dobijemo ono što želimo, a vlast ko vlast, uvijek će isto biti.
  • hardek
    13.4k
    Tako da će ovo biti zabavno za gledati — wolfgang14

Ovo zabavno za gledat može biti samo navijačima rivala. Po meni ovo ne miriše na dobro nikako
  • Markelo
    4.1k
    Eto novi stadion ne treba ni za političke poene ni Senfu a ni Plenkoviću. Sa nadbiskupijom je Plenki riješavao imovinsko pravne odnose jer valjda nema pametnijeg posla za radit. Kakvo plašenje ljudi...
  • fakin
    6.6k
    ma to je potpuno suludo. stvarno tko misli radi nekog inata da ostanemo na ruševini umjesto da igramo na novom stadionu u gradu radi potpuno protiv interesa kluba i njegovih navijača. ne sumnjam ako ijednoj osobi to padne na pamet da će se opet navijači prvi dignuti protiv toga.
  • rioda
    18.7k

Netko tko vreba vlast u Zagrebu ne pošalje Davora/Damira Filipovića za kandidata
  • rioda
    18.7k

Netko tko vreba vlast u Zagrebu ne pošalje Davora/Damira Filipovića za kandidata
  • wolfgang14
    5k
    a za čije to interese plenković radi?zato što je uvažen u eruopi i šta će svaki iole relevantni političar sjest s njim za stol je izdajica? — debeli biciklist

ne zbog toga. Neću ulaziti u raspravu koja nije vezana za stadion

On da je htio vlast u Zagrebu imao bi ju odavno. Njemu Zagreb ne treba, njemu je Zagreb idealan ovakav kakav je sad, jer na njemu skuplja svoje poene. Ova situacija sa Maksimirom mu je sjela ko budali šamar. Opet je HDZ glas razuma a možemo nakupina idiota. Kako god bilo, bitno da mi dobijemo ono što želimo, a vlast ko vlast, uvijek će isto biti. — Doktor Kunić

Zanimljivo stajalište i da, ima i tu nečega. Nisam nikada na taj način razmišljao, uvijek sam imao dojam da mu je bitna vlast u zagrebu. I slažem se sa zadnjom rečenicom

Ovo zabavno za gledat može biti samo navijačima rivala. Po meni ovo ne miriše na dobro nikako — hardek

ma ja sam optimističan. A kad kažem zabavno mislim na brisanje poda s tomaševićem. Uživam u tome
  • fakin
    6.6k
    morao ovo ponoviti, ako je nekome promaklo:

Ako do toga doista dođe, odluka će biti da se nova Kranjča prepusti Lokomotivi, a da Dinamo ostane na ovom svom, ovakvom Maksimiru. I ta priča nije nemoguća - priča se ovih dana oko vrha Maksimira.

Tko normalan, kome je stalo do Dinama, može o ovome uopće i razmišljati kao opciji?
  • Papastrumf
    24.3k
    Ako do toga doista dođe, odluka će biti da se nova Kranjča prepusti Lokomotivi, a da Dinamo ostane na ovom svom, ovakvom Maksimiru. I ta priča nije nemoguća - priča se ovih dana oko vrha Maksimira. — DZG90

Ovo nema nikakve podloge u stvarnosti. Kada Kranjceviceva dobije uporabnu dozvolu, Maksimir vise nece dobivati licencu i to je fakt.
  • NitkoBitan
    39.6k
    Vec su krenule "prijetnje" :grin:

Dzava je straj!
  • fakin
    6.6k
    da, baš je odvratno to gledati. zaista se nadam da nitko iz našeg kluba ne sudjeluje u tim bljuvotinama.
  • vlatkomarkovic
    4.3k
    Ajde ovako vidim da ide u raznim smjerovima, znaci ne propada novi Maksimir, propada ovaj tu render… Kako i šta dalje ne znam… Cilj je poentirati, neće nitko poentirati, ako se ugasi Maksimir, pa pobogu, da nema HDZa ne bi nikad TT skupio zemljište, ne bi nudili pola financija, pa nisu oni odabrali ovo, pročitajte kaj je Glavina točno rekao kada je odabran ovaj stadion, čovjek ovaj dizajn nije u niti jednom trenutku spomenuo….
  • FazeN
    9.1k
    baš je odvratno to gledati. zaista se nadam da nitko iz našeg kluba ne sudjeluje u tim bljuvotinama. — fakin

Doslovno ti je čovjek iz Kluba napisao komentar iznad tog na koji odgovaraš da to nema nikakve podloge, i ti odlučiš preskočiti taj komentar koji je jedino bitan u ovom svemu, i odgovoriti na ovo dolje gdje je opet negativa da nam netko prijeti, i nastavlja se spinovanje

Bože sacuvaj
  • Crni86
    25k
    boli pojedince k za istinu, pojedinci samo zele palit atmosferu, prouzrocit svadu

A ovaj pojedinac zivi od toga na ovom forumu, to si vec do sad treba nauciti. Paljenja tema i ljudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet