• VolimDinamoOo
    855
    too vlatko legendo, uljepsa mi nedjelju. Osjetim lagano opet uzbudjenje kao i u cetvrtak oko 13:00 prije objave ove sramote
  • Karlo Banic
    2
    popravio si mi tjedan unaprijed
  • M77
    516
    Imaš li nekakva saznanja što nas onda čeka u bližoj budućnosti tj. nadolazećim tjednima ako je izabrani projekt "mrtav"?
  • vlatkomarkovic
    4.3k
    Ok da budem precizan ovaj projekt je mrtav…. Kako će izvesti i poentirati i kako će dalje i koju opciju će dalje nemam blage veze…. Morate imati na umu da je cilj prvenstveno skupiti poene i pokazati druge učesnike nesposobnima, sto bas u ovom u slučaju nije problem i zato i dominiraju godinama…. I ne govorim to kao neki obožavatelj nego samo kao objektivni promatrač s informacijom….
  • DZG90
    572
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/ponistenje-natjecaja-maksimir-rizik-za-dinamo-zagreb-i-bobana-15750380
    Da ne ulazimo sada dublje u priče koje dolaze, a koje imaju snažnu političku podlogu, važna je zapravo jedna stvar: ako jedna od strana odluči izaći iz cijeloga projekta, bila ona državna ili gradska, projekt potencijalno gubi ne samo financijski nego i operativni oblik, a ako se tako nešto i dogodi - a takav rasplet ne proizlazi iz redovite natječajne procedure - prema svemu što čujemo, ovaj Dinamo neće ostati imun, dapače...
    Ako do toga doista dođe, odluka će biti da se nova Kranjča prepusti Lokomotivi, a da Dinamo ostane na ovom svom, ovakvom Maksimiru. I ta priča nije nemoguća - priča se ovih dana oko vrha Maksimira.
  • jedan u nizu
    20k
    Dečki rekao sam nekim kolegama u inbox jučer, prije objave boysa, sada ću tu napisati, projekt je mrtav…. Možete me citati i držati za riječ…. S obzirom da su novine to prenijele u rukavicama…. Kako smo tu naslućivali, to će se i obistiniti, ide Thompsonov doček 2.0. — vlatkomarkovic

Ako stvarno bude tako i vlada intervenira, onda je jos bolja opcija da se TT i ziri opamete i oni poniste natjecaj.
    Opet ce Plenki pokupiti sve poene na ovome. Uz rezirani strajk, i rusenje ovog Maksimira, opet ce ispasti spasitelji jadnog napacenog naroda.

Jedina sansa TTu je da oni presjeku i nakon tribine kazu da ce se mijenjati projekt, i da ne budu trvdoglavi i ostaju pri ovome.

Tako ce manje ugroziti uopce projekt stadiona, da se neka strana nebi povukla, a i Boban ce vratiti neko povjerenje koje gubi medu taticevcima i tetcima.
  • Keyser Soze
    21.2k
    To sam si i mislio. Na kraju nećemo ni dobiti stadion, ovaj je jedina opcija.
  • debeli biciklist
    87
    realno, plenki i je najsposobniji i intelektualno dva koplja iznad svih njih, tako da je jedina opcija stopiranja ovoga da on lupi šakom o stol i zasutavi ovo...i naravno, pokupi vrhnje u narednim izborima...
  • fakin
    6.6k
    mislim da je glupost pričati da Boban odlazi ako se ne ispuna ova njegova želja. znamo svi da ima on veliki ego, ali nije malo dijete ili neka pičkica pa da nakon prve odluke koja nije po njegovom ode iz kluba.

interesi Dinama i grada Zagreba su iznad svake osobe, a pitanje stadiona je upravo to. građani i navijači ne žele ovakav stadion i rekoh, na politici je da posluša građane.

nije glup Boban da zbog toga ode iz kluba.

a ova priča da će se radi nekog inata ostati na orolunom stadionu umjesto nove Kranjče je doslovno suludo i protiv interesa navijača Dinama i samog kluba.
  • wolfgang14
    5k
    Plenković vreba vlast u zagrebu već godinama. Tako da ja uopće ne sumnjam da čeka pravi trenutak za reakciju. Neće sigurno stajati sa strane i ne iskoristit ovu situaciju

Možemo srat po njemu koliko oćemo (s pravom, ja ga prvi ne podnosim jer je izdajnik koji radi za tuđe interese a ne interese Hr naroda) ali čovjek je naš najsposobniji/lukaviji političar koji na dnevnoj bazi mete pod u politici s ovakvim zelenim pajacima poput tomaševića

Tako da će ovo biti zabavno za gledati
  • NitkoBitan
    39.6k
    Navijaca Dinama imaju stvarno muzicke zelje!

Pazi ti to, oni bi normalan nogometni stadion spojenih tribina zatvoren da se ne smrzavaju 6 mjeseci u godini. Ne moze, jednostavno nece dobit takav stadion i bok, kartonska kutija ili nista!
  • don
    22.4k
    ovo je jasno svakome sa 2 grama zdravog razuma da to ne može proći. Napisa san dan poslije objave, protiv naroda i pritiska se ne može. U slučaju da se ide u ovaj projekt, to bi bilo samoubojstvo za sve uključenje.
  • Masto
    2.5k
    Nek se grad i država svađaju to me i ne zanima toliko, vise me zanima reakcija bobana i "izvora iz kluba" s obzirom na reakciju grupe zbog koje i vode klub, dal ce zadržat misljenje da je ovo najbolje moguce riješenje i da se mi ne kužimo u građevinu
  • Gringo
    1.5k
    Ili...će država (Plenki) solo sa vodstvom Dinama sadašnjim ili nekim budućim graditi novi Maksimir.

Onda bi vjv išao i novi Poljud...
  • emilperska
    18.8k
    Ako do toga doista dođe, odluka će biti da se nova Kranjča prepusti Lokomotivi, a da Dinamo ostane na ovom svom, ovakvom Maksimiru. I ta priča nije nemoguća - priča se ovih dana oko vrha Maksimira. — DZG90

A čija bi to bila odluka, tko ima mandat za to?

Boban?

Ne budimo naivni, on nema mandat zakopat nas na stari Maksimir iz svog bolesnog inata (ako do tog dođe)..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet