• NKDZ86
    10k
    Mislim da su bili kod vraćanja imena dinamo.
  • austrijanac
    14.1k
    Momci na plavoj noci, nek mi neko ponese majicu od @Georg Koch
    Placam pivi kolko hocete :lol:
  • marcio amoroso
    54.3k
    Pozdrav svima koji su sinoć bili u Čitluku. Ikona zone @Paggini, @Cagica111, @Dzgšb, organizator @Georg Koch itd. Pravi festival Dinamovštine i iskrene emocije prema našem klubu.

Edit: @austrijanac
    Da sam vidio sinoć poruku uzeo bih. Jbg.
  • Paggini
    99.7k
    Posebne pohvale prije svega @Georg Koch koji je na sebe više ili manje samostalno na sebe preuzeo zadatak organizacije ovog festivala ljubavi prema Dinamu, monstruozan zadatak kojeg je odradio bez itijedne zamjerke i svima nama omogućio da se nađemo na jednom mjestu, slavimo sveti klub i svoju hercegovačku krv. Neće ljudi nikada znati koliko je ovaj čovjek sebe dao bez ikakve osobne koristi u ovaj zadatak, doslovna definicija "aktivizam a ne trebizam" osobe. Sram me bude koliko malo za ovaj klub radim kad vidim njega koliko čistom snagom volje i ljubavi ovaj čovjek odrađuje stvari.

Naravno, spomenut ću i ikone Zona Podcasta Kikija i Dragog koji su unatoč antologijskoj I Z D A J I ozloglašenog @Niko1986 potegli dolje da profeštaju s nama, a s obzirom na Nikine skandalozne vozačke bravure, možda i bolje da je izdao!!!

Ekipi koju sam ekstremno smorio, @marcio amoroso, @Papastrumf, @Dzgšb i ostalima, šaljem isprike, ali sami ste si krivi što ste pristojni i tolererantni pa tolerirate tu smaračinu, ali tako je kako je jbg momci lol šta sad hehe
  • Niko1986
    9.1k
    Nikine skandalozne vozačke bravure — Paggini

Čovjek jednom ostane bez vozačke, odmah dođe na loš glas. Strašno nešto.
  • austrijanac
    14.1k
    Iako nisam bio, moram pohvalit @Georg Koch koji je kao pravi gospodin uzeo mobitel u ruke i nazvo i nagovaro da dodem. Sam je prico da mu je ovo bio veci stres nego svadbu organizirat tako da mi iznimno drago da mu je uspjelo. Svaka mu cast stvarno.

Marcio bez stresa, kum mi ima trideseti za mjesec dana, morat ce Georg slat HPom majicu :rofl:

Niko, imam ti ja dobrog odvjetnika, spasio mi dvaput vozacku samo javi
  • Dzgšb
    2.2k

Kakvo smaranje brate, dobrodošao u plavu svoju Hercegovinu uvijek :grin: i pohvale od mene za organizacija na najvišem mogućem nivou!
  • crophantom
    8.5k
    ak ti treba template u wordu za žalbu javi se, prolazi svaki put, više puta testirano, samo im objasniš da je preventivna svrha kažnjavanja ispunjena kak i treba po prekršajnom zakonu.
  • NerminB
    2k
    Cestitke organizatorima, nadam se da cu u skorije vrijeme uspijeti posloziti prioritete i otici na jednu od plavih noci. Iako mi je recimo hercegovina duplo dalje nego zg, bit ce prilike i da se skokne dolje na slican event. Pozdrav za decke dolje :grin:

DZIS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.