• dinamofan
    156
    kao prvo procitaj svoje i njegove poruke vi ste krenuli s tim vi i oni..pa upravo si napisao 20 papagaja znaci prozivas druge koji se s tobom ne slazu
  • Crni86
    24.9k
    nemas ti sta pravo drvit o demokraciji kada ne dopustas predsjedniku kluba da ima razlicitio razmisljanje od naseg. I ne postujes to. Upravo to je demokracija.

Demokracija je to da ces izabrat svog predsjednika, a ne da ce on kao na joysticku ispunjavat sve nase zelje.

Kako ti stari izvrces rijeci, to je strasno. Takvi lajavci su najjaci. Tipkovnica nazalost sve trpi. Imas lijepo tribinu iduci tjedan kad si tak jak pa sve to reci gosponu predsjedniku… ak uopce znas di je maksimr
  • ElDorado
    15.3k
    Čovječe nastancao si vise postova u 24 sata nego pretodnih n godina. Daj dođi na tribinu i istresi svoje frustracije tamo. Postavi 148 pitanja jer na njih ovdje nitko ne moze odgovoriti.
  • dinamofan
    156
    hahahah pa predsjednik ne trpi da drugi imaju drukcije misljenje isto kao ti i vas jos troje tu a evidentno je da je neistomisljenika puno vise al dobro kako Zvone kaze valjda vi znate bolje :) a sto se tipkovnice tice evo dovoljno mi je da smo papagaji lajavci treba nas udarat i slicno a ja niti jednu uvredu nisam rekao tako da samo pokazujes kakvi ste jer ne trpite kritike
  • NKDZ86
    10k
    Samo jedno pitanje za postavit na tribini:

Screenshot-20260926-164937-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg
  • dinamofan
    156
    koliko znam ovo je forum i ima svatko pravo pisati dok ne zasluzi ban s vrijedjanjem i sta se sve ne smije..pisu svi kritike al kad se nekima ne svidja onda zeli da to prestane.. a na tribinu cu naravno doc
  • Crni86
    24.9k
    nauci kako demokracija funkcionira.
  • dinamofan
    156
    kad nemas sta odgovorit onda to napises hahah nauci da se za nasilje ide u zatvor i kako se trpe kritike ..
  • ElDorado
    15.3k
    jel ti shvacas da 24 sata ponavljas iste recenice? Nemoj mi tu puckoskolsku argumentaciju molim te.
    A pisi i dalje ko ti brani
  • mosad
    3.2k
    kupi si knjigu i kreni malo razvijati taj svoj mozak
  • dinamofan
    156
    jbga kuzim smeta ti kad se neko ne slaze s tobom nauci istrpit kritiku il argumentiraj
  • dinamofan
    156
    samo nastavi vrijedjat a pises i vrijedjas ko da nisi osnovnu zavrsio
  • ElDorado
    15.3k
    kritiku čega?? Pa ponavljas stalno isto jebate. Jednom sam napisao kaj mislim i čaos. A ti to ponavljas 145 puta.
  • dinamofan
    156
    ne vidis svoje komentare naporan si takodjer i ne trpis kritiku
  • Zagreb1992
    3.8k

Treba netko i naučiti načela demokracije...Zar je po tebi normalno da za vrijeme govora predsjednika kluba mu navijači fućkaju ? Nezadovoljstvo se može iskazati na drugi način. a ne ometanjem u govoru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet