• Sesvećanin
    686
    ali da je Boban kojeg volimo, cijenimo i postujemo izasao sa izjavom “gle ljudi shodno budžetu izabran je taj i taj, bit ce dorade, svima ce nam tada biti ljepsi. Nov je, nas je, idemo na njemu stvarati nove uspomene”. Jebo mater kad nas vecinu sa tim ne kupio/smirio. — Sava Krpa

Ne bih se čudio da će u tom smjeru ublažiti svoj stav na javnoj tribini idući tjedan,

ali mislim da ne bi puno pomoglo iz razloga jer ima desetine novoizgrađenih stadiona u Europi koji su izgrađeni unutar 200 m budžeta koji su ono što tražimo, nogometne arene. A o ostalim floskulama koje si naveo...

da, Zvone, možemo mi uspomene stvarati i na nogometnoj areni bez da pokisnem i da mi vjetar duva u glavu.
  • dinamofan
    139
    u demokraciji je koliko znam dozvoljeno izrazit neslaganje i zvizdat to nije za zatvor..a bgmi fizicko nasilje je..ko ne zna istrpit zvizdanje ajmo na nasilje i to na svoje
  • Crni86
    24.9k
    iskazivanje nezadovoljstva i zvizdanje nisu ista stvar. Toliko o definiranju demokracije i necijih prava.
  • mosad
    3.2k
    malo si skrenuo ali ok dogodi se. Predsjednik vam je odgovorio točno onako kako ste zaslužili. Niste zadovoljni? Na idućim izborima izaberete drugu opciju i mirna Bosna
  • Maki85
    281
    Osobno bih bio zadovoljan kad bi netko objasnio:
    1. Zašto je provjetravanje, otvorenost šumi, prostoru i cvrkutu ptica, postalo jači faktor odlučivanja od komfora gledatelja
    2. Tko je odlučio da je to najbitniji faktor i zašto nikad do sad nije komuniciran prema javnosti
  • dinamofan
    139
    a ok ti je high kick i udaranje pivama? zvizdi se i politicarima i sucima i svima
  • Masto
    2.5k
    Jedva čekam čut gospodina kvasinu na ovu temu, da čujem sta on misli
  • dinamofan
    139
    legendo ti si skrenuo kao dinamovac pozivas na fizicko nasilje drugih dinamovaca bravo..a to je sve jer ne znate istrpit kritiku ego puca u visine al jbga takvi brzo i spadnu pa zivi bili pa vidili
  • Crni86
    24.9k
    Zvonimir Boban nije niti politicar, niti sudac niti nas suparnik.

Tuzno je da vlastiti navijaci zvizde svojem predsjedniku nakon jedne stvari. Ali to je vase poimanje demokracije. To se vidi i na ovom forumu. Svi drvite o nekoj demokraciji, a pojma nemate sta je to.

Cim se netko ne slaze s necim odmah se traze glave, zvizdanje i uvrede. Odlicna je ta vasa demokracija.
  • dinamofan
    139
    ovo nije jedna stvar..ovo nije neki transfer il izgubljena utakmica ovdje se radi o necemu sto ce biti generacijski i ako si na bilo kakvoj poziciji ne moras bit politicar al evo predsjednik najeveceg hrv kluba i ako ti velika masa ljudi izrazava nezadovoljstvo u najmanju ruku bi trebao biti kulturan i smirivat situaciju a ne sarkastican i provocirat jer se radi o tvojim ljudima a ne tovarima il nekom trecem
  • K3p
    488
    Otužno sve skupa... svašta si neki dopuštaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet