• dinamofan
    135
    ja mislim da vecina ovdje ne zeli ni jedno ni drugo ali se uvijek dodje do tog da se bira manje zlo…za mene je isto manje zlo oce li hdz il ko vec skupit politicke poene ali da nama bude stadion kakav zelimo nego da se izgradi ovakav stadion..kako god okrenes neko skuplja poene jer ovako ih skuplja i Tomasevic..jebe nas se za politiku ocemo stadion normalan
  • Sava Krpa
    1.1k
    Stadion je sranje i o tome nema priče ali da je Boban kojeg volimo, cijenimo i postujemo izasao sa izjavom “gle ljudi shodno budžetu izabran je taj i taj, bit ce dorade, svima ce nam tada biti ljepsi. Nov je, nas je, idemo na njemu stvarati nove uspomene”. Jebo mater kad nas vecinu sa tim ne kupio/smirio. A ne dantejebo prosipat price o provjetravanju, simbiozi sa šumom, nostalgijom za starim Maxom i bjezanjem od standardnog izgleda nogometnih stadiona. Daj me nemoj.
  • Filip 91
    2.7k
    Bacam člansku i godišnju u smeće ako se ne poništi natječaj. Nek' im članovi žirija i arhitekti idu na tekme u tom slučaju.
  • dinamofan
    135
    opcenito je bahat, kaze sinoc sarkasticno hehe ja vjerujem da vi bolje znate..samo izaziva revolt kod ljudi
  • don
    22.4k
    kakve ti borbe vodiš u glavi.. Ža mi te. Ali ajde, nije lipo osuđivat. Nitko se savršen nije rodia.
  • Masto
    2.5k
    prenijelo ga valjda
  • Thor
    4.3k
    [img]http://1790433800567.jpg
  • Filip 91
    2.7k
    Na svaki pogled sve ružniji.
  • mosad
    3.2k
    trebao je šutjeti i idiotima dopustit da ga gađaju pivama
    Ipak su oni članovi i oni su ga birali pa mu mogu raditi sto hoće
  • dinamofan
    135
    i ti mislis diletanti? nitko ga ne bi gadjao pivom nego iskazuju svoje nezadovoljstvo a lijepim obrazlozenjem bi ljudi bolje razumjeli a ako ides bit sarkastican samo izaziva jos veci revolt
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet