• Logistika
    1.6k
    Ali kakve AI kič bljuvotine ljudi objavljuju po mrezama i ono po 100 komentara kao "preeedivnoooo" .... ja to sve kad gledam mozda i bolje da nismo imali pravo glasa. Evo najozbiljnije. Kakve cirkuse ljudi stavljaju ono po 1600 lajkova,komentari pohvala...a koliko bi takav cirkus tek kostao.
    PRIMJER:
    https://ibb.co/VWPg2pC2
  • kibic
    1.3k
    Maštanje o stavljanju pleksiglasa preko stadiona, viđen u nekim fotkama ovdje, bi napravilo takav efekt staklenika da bi se cijeli komad zemljišta skuhal.

Iskreno, ne znam za niti jedan javni natječaj koji je bil poništen u žalbenom roku. Ako itko zna neki primjer, u Hrvatskoj, neka me slobodno opomene.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Boban zna šta je najbolje ? Nije bio na stadionu 20 godina kad je bilo najgore ,a i ovak dolazi ko i ja , a razlika je skoro 1800 km. Da li se zna kako ide ona peticija,koliko nas je sad ?
  • Progressive overload
    564
    A ti si stručnjak ili? Kako si došao do brojki?
  • Zagreb1992
    3.8k

Dinamo i stadion nisu poligoni za skupljanje političkih poena ..ogavno je čitati ovo kako bi dopustili da stoka koju boli kurac i za Dinamo i Maksimir skuplja na tome poene
  • dis
    218
    Sramotno je da ta “stoka” imas vise sluha za navijace nego nas predsjednik koji nas uvjerava u suprotno pored zdravih ociju.
  • fakin
    6.6k
    koliko vidim trenutno je potpisalo 23 300 ljudi. evo ako netko nije vidio: https://peticije.hr/inicijativa/0/peticija/143/stadion-maksimir
  • dinamofan
    129
    ne vidim potrebu da uopce spominjes Bernabeu s 80k mjesta pomicnim krovom travnjacima itd najbolji na svijetu.. ocemo stadion slican kao i cak manji nego u jbnom Wroclavu, radije s tim poredi
  • Zagreb1992
    3.8k

Stalo im je samo do vlastite koristi ..boli njih ona stvar za navijače
  • Masto
    2.5k
    ko djeca vise po netu satima čitajući i gledajući gluposti i jos im daj ai u ruke i dobiješ ove nerealnosti
  • Xpert1992
    1.2k

A ti si iz struke? Ako si iz struke onda bi trebao znat da prije projektiranja ne mozes znat cijenu, i to ti nijedan arhitekt nece reci. Kad krene projektiranje onda ce se znat prakticki u euro koliko ce kostat. Ovaj stadion moze kostat 150milijuna, a moze i 250 milijuna. Isto kao i svaki drugi. Po renderu ti ne znas koliko kaj kosta.
  • Denle
    897
    Iskreno, ne znam za niti jedan javni natječaj koji je bil poništen u žalbenom roku. Ako itko zna neki primjer, u Hrvatskoj, neka me slobodno opomene. — kibic

Lol svaki mjesec imas nekoliko ponistenih natjecaja zbog zalbi. Samo odi na EOJN i sortiraj si objave.

Nije pitanje ovdje jel se moze natjecaj ponistiti, vec hoce li DKOM imati osnove za ponistenje natjecaja, ukoliko bude zalbi (a uvjeren sam da hoce)
  • dis
    218
    meni je to jasno i to je zalosno, ali ako je to jedini nacin da se zaustavi ovo ruglo nek onda pokupe te jeftine policitke poena. Pa ne mogu nama par arhitekata koji uopce ne idu na stadion i tvrdoglavi predsjednik odredivat sto je najbolje za nas koji idemo na stadion.
  • don
    22.4k
    a nije ti ogavno sagradit Ruglomir? Ti bi izabra ovu betonjaru pored normalnog stadiona uz koje će neki pokupit političke poene i za misec dana svi zaboravit na to?

svašta, 100 ljudi, 100 ćudi.

Stalo im je samo do vlastite koristi ..boli njih ona stvar za navijače — Zagreb1992

pa ako ćemo mi profitirat iz toga, šta me zaboli jel ih briga za navijače? Evo "briga je" TT pa nam želi sagradit ovo Ruglo.
  • Sesvećanin
    682
    Tolko sam istraumatiziran ovim "plohama" maksimirskog stadiona,

da sam upravo spasio smrdljivog martina koji mi se na ravnoj plohi poda balkona prevrnuo na leđa i nije mogao ustati.

Reko ako nas moraju jebat "ravne plohe", e pa neka tebe mali stvore ne jebu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet