• dumitrumitu
    2.2k
    Vidim da po članku 21 Dinamovog statuta članovi kluba mogu zatražiti raspisivanje referenduma. Kako to izgleda u praksi i treba li skupiti određeni broj potpisa?
  • dzgkt
    329
    Na koju temu? Stadion ne gradi klub niti je njegovo vlasnistvo.
  • NitkoBitan
    39.5k
    A klubu nije uperen pistolj u celu da mora igrat na njemu, imamo Kranjcu :smile:
  • dumitrumitu
    2.2k
    Budući da predsjednik daje izjave kako je klub oduševljen pobjedničkim rješenjem izgleda da su sve uključene strane zadovoljne. Treba referendumom tražiti da se klub jasno izjasni protiv pobjedničkog rješenja budući da ne zadovoljava minimalne zahtjeve koji su obećani.
  • Cexon-86
    34
    Ajde kaj su se arhitekti, struka i vodstvo našeg kluba i našeg grada posrali po nama sa ovom kockom koju mi očigledno ne razumijemo, pa da treći dan nemerem doć k sebi i vjerovat da je ovo istina,...

Ali kakvu su tek loptu na volej servirali našim navijačkim rivalima -lagano se pripremajte već sad na to kakva će tek govna po nama padati.
    10.10. je iza ugla, ne moraš biti genije da znaš kaj nas čeka.
    A ovaj tovarski šupak koji je bio predsjednik žirija za izbor našeg novog stadiona će se slatko cerekati u svojoj Stone Island oblekici...
  • Masto
    2.5k
    ako se ne varam krov ne nose stupovi na tribinama nego ovi vanjski, ne kužim se u arhitekturu i te priče al mogu zamislit da ce se ic u tom smjeru da vani budu nekakvi stupovi koji ce držat krov al to nikad ne znaš sta mogu smislit
  • don
    22.4k
    "Pitanje je šta je javnost, šta struka, ko govori, zašto govori"

a ko si ti Zvone? Relevantnije mi je pitat Mudražiju za mišljenje nego tebe kojem je guzica ugrijana kad god je na Maksimiru.
  • Time
    1.9k
    Ovo je minimum koje te preinake moraju imati

1790418446714.jpg
    1790418515586.jpg
    1790418308024.jpg
  • Dzoni
    8.2k

Kad bi nastao kompromis sa ovom idejom stadiona i sadašnjim čudovištem, bio bih čak i zadovoljan. Iako bih volio da ako nema bar tribina, da su poslovni prostori u kutevima
  • NitkoBitan
    39.5k
    Ovo se ne uklapa u viziju 4 laptopa.
  • Wallace99
    215
    Ovaj glavni iz žirija, Toma Plejić za jutarnji danas mrtav ozbiljan, a možda se (nas) zajebava:

Pobjednički projekt ne pokušava imitirati Turinu, ali prepoznaje njegov DNK: apstraktne levitirajuće plohe, autonomnost tribina, monumentalnu konstrukciju i, možda najvažnije, dramatičnu prazninu između njih.
  • kibatech
    132
    jako je bitno kaj ce rec rivali i kakva ce podbadanja imat 10.10. Boli me kurac za rivale i njihovo misljenje. Evo ja nisam genije, kaj nas ceka? Kakva govna ce padat?
  • Str1nger Bell
    4.1k

Previse liči na jadni Stamford Bridge.

Šta ce si pomislit Japanski turisti kad budu u obilasku parka Maksimir, da li je ovo London ili Zagreb ?

Ne može to tako !
  • Wallace99
    215
    ovo je skroz novi stadion, ne bi se bunil, ali to buš uz ovakvu arhitektonsku struku dobio nikad, pa ni tad. Hrpa kompleksaša koji ni sami ne znaju kaj bi ni di bi osim da silom hoće bit posebni, a posebni su ko one mine 0,5mm u svojoj kutijici.
  • Archangel
    413
    Napokon mogu se i ja požaliti na ovo :D
    Mislio sam da će ostanak trenera biti glavna tema u ovih par tjedana ali evo stadion je to uspio pobijediti x100.

Što se mene tiće ovo treba zaustaviti na bilokoji način. Sramota što nam pokušavaju uvaliti i onda izgovori aktera na TV, medijim i na drugim lokacijama su van svake pameti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet