• NitkoBitan
    39.5k
    presmiješno da sam taj komentar nije dovoljno dobar razlog za diskvalifikaciju — Nine9

Kuzis statika se moze doradit, ali bitno da se ne moze doradit stadion tako da malo vise odgovara okolini, kompliciranije je to za izvest :roll:

Stvarno remek djelo 3lhda je izgubilo bas zbog toga, smijesno.
  • Crni86
    24.9k
    Kad se stave stupovi na tribine da se statika moze odradit. Pa ce tek biti krasotica. Nadam se da ce onda Zvone sjedit iza stupa i gledat utakmicu
  • Jaro
    12.9k
    zvone ce se ionako vozit i gledat izvana, prestresno mu je drugacije...
  • pešća
    2.1k
    Zvone ako nije u stanju prenijet ono kaj većina navijača navijača misli o stadionu nek odstupi sa funkcije. Ne miješamo mu se u sportsku politiku, ali bome dolazimo na utakmice, smrzavamo se, a nije baš ni da nismo bili na pravim modernim europskim stadionima.
  • mikser
    144

Je (Arena je remedjelo za ovo), i ne zaboravi da je ovo na neki način nacionalni stadion, nemoš vjerovati baš treba biti krovna ili palačinka kako struka kaže.

Ovo je čisto preseravanje struke koja kaže šta vi znate seljaci znate.

Ta ista struka će se posrati sama sebi u usta kad stadion koji će se izgraditi ne bude ni nalik na ovu šarotinu.
  • Brusa
    4.4k
    "Struka" (u svemu) je danas toliko isprostruirana da su prave kurve za njih oličenje poštenja.
    Ima i "struka" koja kaže da djecu mlađu od 5 godina treba voditi na operacije "promjene spola" i davati im hormone da bi "promijenili spol". Ima i "struka" koja kaže da djeca trebaju pokazivati pimpeke odraslima i dati im da ih diraju kako bi istražili svoju seksualnost i da djeca to vole. I ja sad ne karikiram, ta "struka" isto ima diplome, doktorate, udruge i nagrade.
    Mislimo da smo toliko pametniji od ljudi u prošlosti , a ne samo da nismo pametniji , nego smo često i glupljih.
    Davno je napisano "Carevo novo ruho", a još davnije rečeno: Vox Populi, Vox Dei.
  • mikser
    144
    Tebi se nudi allianz arena, a ti odaberes sruseni stadion St.Ettiena. — Xpert1992

Ahhh, struka je tako odredila.
    Meni je najzanimljivije da su mi osobno (a ko sam ja da mi se treba sviđati stadion) radovi od naših hrvatskih arhitekata jako, jako dobri.
  • Thor
    4.2k
    Kad si malo bolje razmislim.. ovaj pobjednicki izbor ima apsolutno smisla!
    Tek sam sad shvatio ponatu njegovog izbora!
    Oznacava tradiciju povjesti, Zagreba,brutalnosti...i da, u cjelosti je uspio.
    1.Stadion otvorenog tipa, kisa vjetar, dio nasljedja
    2.Betonsko sive konstrukcije ploha,
    3.Turinino nasljedje nedovrsenosti projekta
    4.Naknadne ocekivanje nadogradnje
    5. Postavljanje nosivih stupova za krovove da se odrzi duh stare zapadne tribine,
    6. Brutalno los izbor
    7. Nekumuniciranje sa navijacima i zanemarivanje istih
    8. Samovolja celnistva kluba.
    9. Navijacki bunt nakon svega.

Eto ukratko sve tradicijske vrijednosti ostaju zadovoljenje i dalje!
    To je to! Pa neka netko kaze da tradicijski nismo pokrili sve elemente!
    Ima smisla sve,sad vidim.
  • Masto
    2.5k
    Ansicht-Vogelperspektive-1-16-9-scaled.jpg
    Obnova stadiona kiela
  • mikser
    144
    https://postimg.cc/KKfskf0t

Pulsar Arhitektura - kako meni dobro izgledaju ovi stupovi i stapaju se s Maksimirskom šumom.
    Onaj beton ko Černobilska elektrana uzarasla i nikla usred šume.
    O jebem ti struku
  • Brusa
    4.4k
    O jebem ti struku — mikser

Da ti jebem
  • ruicosta
    459
    Evo svi na jednom mjestu - fora stranica

https://www.nasdom.top/
  • Infinity
    21.5k
    Da je ovo rjesenje, ja se ne bih zalio. Da nam spoje donji zapad/istok s jugom/sjeverom, a krov spoje tako da taj dio coska pokriva, pa nek i kisne sve kad je vjetar, ali bi barem izgledalo smislenije. Ne mora cak ni spojiti krov kao u Kielu, nek budu malo vise preklopljeni, pa nek lici na pobjednicki rad.

Istok i zapad su mi u slucaju neke izmjene prihvatljivi, ali sjever i jug s onim oblikom gledalista, pa betonom u nastavku su katastrofa. Da hoce prvo taj dio da korigiraju, pa cemo lako dalje.
  • dmil
    1.6k
    bio sam na njemu, smrzao se kao i kad na maksimiru zapusu jesenski vjetrovi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention