• emilperska
    18.7k
    Plenković ako nešto zna, zna kako se dobivaju izbori svih vrsta od euro do lokalnih. Tu je majstor raznih tehnika i zanata.

Mislim da je on krv nanjušio i da stadion onakav gadan, neće proći.

Čim se on krenuo izmicat od tog odabira, mogu se Boban i tetejac na trepavice postavit. Para za to sami nemaju.
  • Jaro
    12.8k
    Plenković ako nešto zna, zna kako se dobivaju izbori svih vrsta od euro do lokalnih. Tu je majstor raznih tehnika i zanata. — emilperska

Rješenje za „novi #Maksimir“? To nije konačni odabir, nego prijedlog žirija u kojem većinu sačinjava arhitektonska struka. Građani su dobro kanalizirali što misle o njemu. Osluškujemo, respektiramo njihovu reakciju.
    by HDZ

I arhitekti i TT i Boban su mu namjestili rolicu - pa cemo se opet cudit kako oni i dalje vladaj. Jbg - evo - lako...
  • Krulek
    1.4k
    Teško za reći , ali je jedini spas u Plenkoviću. Boban odustati neće, možemosi sami ne mogu, stvar će nadam se otići u političke vode. Neki vježbaju demokraciju na pogrešan način i sa pogrešnim ljudima.
  • Masto
    2.5k
    Znaci nista nije gotovo :smirk:
  • ZG plavi 01
    633
    HDZov fejsbuk ko da vodi neka kidara od 14 godina
  • Masto
    2.5k
    Pocrkat cemo do novog Maksimira
  • DinamoZagreBBB
    31
    Komentari nekih ljudi ovdje su mi fascinantni. Kao „ neki su jedva cekali da mogu pljuvat po bobanu i ….“. Jel vi znate kakva je ovo katastrofa od stadiona? Ovi stadioni se po europi ruse a mi idemo gradit takav? Ste vi normalni. Treba nastavit srat po ovome. Ocito taj pritisak ima smisla kad vec danas HDZ komentira da ovo nije konacni odabir i da su shvatili da ljudi necu taj stadion.
  • Logistika
    1.6k
    cekaj to bi trebalo biti duplo vece?! Jel zna netko takvu projekciju uklopiti u sliku...
  • Crni86
    24.9k
    Kersten Geers — CISCO

Covjek je izuzet na pocetku procesa. Tako da nije sudjelovao. Nije bio ni na jednom radnom sastanku zirija.
  • CISCO
    976

Chat-GPT-Image-25-ruj-2026-15-58-11.png

Evo samo provučeno kroz chat.

Ako je to taj pogled na maksimirsku šumu, pogodili su.

Samo bi ja osobno na te rubove stavio otvorene lože za zaslužnike u izgradnji stadiona pa da oni slušaju cvrkut ptica i da se dive omageu vladimira turine.

jebo ih vladimir turina da ih jebo.
  • fakin
    6.5k
    Pogledajte svaku Dinamovu objavu, doslovno svi pisu samo o tome da se pod hitno mora promijeniti izgled stadiona. Nitko ne želi ovo sto nam nude trenutno
  • djusko
    19
    Napravi od ovoga pravokutni stadion sa spjenim tribinama i krovom. Čak zapad i istok ne moraju biti spojeni sa sjeverom sjedalima, tu nek stave restoran/hotel/stubiše kaj već treba. Stavi plave stolice, fasada može ostat ovakva, bude svjetlilo plavo kad bumo igrali. Samo da nije ovaj spomenik komunizmu, kak Mika veli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet