• Laugreano
    6.1k
    Sami sam cekao kad ce krenut teorije zavjere
    [img]http://Screenshot-20260925-115933-com-facebook-katana-Immersive-Portrait-Activity.jpg
  • scooniepenn
    7.4k

A sto su to oni do sada isporucili? Slobodno prosurfaj po njihovoj stranici i izdvoji realizirane projekte, ne vizije. Dodatna je nebuloza da se bilo tko od nas forumasa mogao javiti na natjecaj bez i jedne adekvatne referenece ne kad je rijec o stadionu, vec bilo kakvom sportskom borilistu. Kako to da njihove ingeniozne brutalisticke vizije nije prepoznao barem seoski klub u Reggio Calabriji ili osnovna skola na Siciliji.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Nikola Anđelić je nećak Zvonimira Bobana (sin njegove sestre Ivanke Boban Anđelić). Njihovo povezivanje u javnosti postalo je aktualno u rujnu 2026. godine nakon objave pobjedničkog idejnog rješenja za novi stadion Maksimir.Naime, međunarodni arhitektonski natječaj za novi Dinamov stadion osvojio je talijanski studio VG13 Architects Studio Associato iz Milana. Ubrzo je otkriveno da se među suradnicima na prvonagrađenom projektu nalazi upravo Nikola Anđelić. — dmil

Imaš ti neki dokaz za to ili ti je samo cilj dodatno kuriti vatru?
  • Krulek
    1.4k
    Budimo načisto. Sve želje i kritike navijača Dinama provesti se....neće. Odluka je donesena usprkos navijačima, poreznim obveznicima i arhitektima sa imalo soli u glavi. Promijeniti se ništa neće jer je jedino klub i njegovo vodstvo moglo utjecati na ovu odluku, a nije i neće jer je bahatost i ego i dalje na bolesnom vrhuncu. Rezultat može biti samo podjela među navijačima na one koji svaku odluku vodstva kluba i predsjednika bezpogovorno podržavaju i one koji objektivno gledaju na ovu stvar, ali su nažalost
    bez mogućnosti da na nešto utječu. I to sve nakon pobjede nad odbjeglim likovima odnosno borbe za demokratsko rješavanje stvari.
  • Laugreano
    6.1k
    Nema dokaza samo kopira tekst od fejsbuk retarda.
  • Vilerio
    2
    Zasto je peticija na internetu obrisana
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Vidim ima mnogo akcija i svega koja je najveća peticija protiv ovog sranja? Da se ujedini u jednu…. A sada kada sam vidio ostale projekte još mi je gore…. Naglašavam da želim peticiju s ekskluzivnim tekstom isključivo vezano uz ovo idejno rijesenje i eventualno novim natječajem s drugim kriterijima, ne s dodacima rušenja svega i svačega….
  • NKDZ86
    9.9k
    Nakon 30g. dočekamo priliku da dobimo novi stadion i onda oni naprave modernu verziju sadašnjeg stadiona kojeg će kompletno rušit.
    Bravo ekipa, svaka čast
  • Vilerio
    2
    Jel postoji nekakvo priopcenje bbb
  • Mr Anderson
    22.5k
    Nema dokaza samo kopira tekst od fejsbuk retarda. — Laugreano

Aha, nisam znao. Kako god, dovoljno za ban.
  • Unodinoii
    159

MOLIM TE NEMOJ ŠIRITI OVAKVE GNJUSNE DEZINFORMACIJE
    prenosiš portal od plaćeničkog autističnog govna koji želi samo destabilizirati dovoljno poljuljanu situaciju
    Zvonimir Boban nema nećaka Nikolu nego Luku i on nema veze s ovim!
  • dinamofan
    73
    sta je sa peticijama pala stranica
  • dinamofan
    73
    proradilo ipak
  • DiddyGuela
    7k
    Stadion je sranje međutim kada se doradi bit ce malo manje sranje sto znaci prihvatljiviji prosjecnom oku.

Ono sto se nekako namece samo po sebi da je sve ovo nekakav kompromis politike i kluba. Jebiga, dobijes od drzave/grada stadion i pri tome se moras staviti u nekakve financijeske okvire jer klub nema novaca za dovest malo jaceg trenera a ne financirat gradnju novog stadiona... pa eto, daj sta das. Pri tome imas nekakav ziri od 9 ljudi od kojih vecina moguce nikada nije gledala Dinamo na Maksimiru niti ih zapravo boli ona stvar za klub i navijace.

Sa druge strane i ove izjave predsjednika kluba, gradonacelnika pa sada i Dinamove PR sluzbe treba gledati kroz drugu prizmu. Vjerojatno je stvar u tome "ili ovaj stadion ili nista"... pa kad ga vec sami ne placamo, jebiga sta se tu moze. Malo je ruzan ali je nas a klub i tako ne placa pa daj sta das.

Stadion ce se vjerojatno malo korigirat, izgledat ce malo manje usrano i proci ce. Ili ga necemo dobiti uopce. Ovo je ustvari samo veliki makeover starog Maksimira sto znaci da je financijski vjerojatno najprihvatljiviji kao takav.

A vec kada smo kod toga - tko god si je do sada tepao kako politika NEMA utjecaj na klub sada kada je klub konacno demokratski i sve... pa eto vidite da politika IMA utjecaj na klub i ljude koji vode klub. Ako gradonacelnik i vlada kazu da je stadion dobar - ma mozete svi skupa dubiti na trepavicama ali stadion je dobar i gradit ce se. Ili ako cete jos malo srat mozete ostati komotno na Kranjcevicevoj.

Zao mi je ali tako je. Da je klub u financijskoj situaciji sam graditi stadion, siguran sam da bi se vise uvazavao glas javnosti pa bi i stadion drugacije izgledao.
  • Logistika
    1.6k
    Projekt pod brojem 24 mene bas podsjeca na onaj projekt kako je trebalo izgledati da se ovo sad nekad dovrsilo. S ovim staklenim stjenama i takva kocka nekakva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet