• Šteco
    2.1k
    Ljut i tužan u isto vrijeme. Satima tražim razlog da ovo nekako probavim. Ne ide. Nemrem radit, nemrem ništa. — Šteco

Možda sam ga našao, možda se ovo zaustavi na vrijeme, možda ipak budem uspio zaspat.

Žalosno je da je došlo do toga da me veseli kaj se našao potencijalni razlog da se pobjednik natječaja poništi.
  • Ličani1986
    1.4k
    Sad mogu ić mirno u krevet kad znam da ima nade da ovo smeće ne zaživi.
    Zona Dinamo hvala Vam od srca
  • Pacho
    21.1k
    Isprike ako je vec bio ovaj:

?auto=webp&fit=bounds&format=pjgp&height=1920&optimize=high&width=1920

• Makedonion
    401
    ima Dinamovaca koji podrzavaju HDZ, ima onih koji ne. O politici se ne raspravlja. Slazem se s tobom o veleizdajnicima Hrvatskog naroda. Svaki politicar u proteklih 30 godina nas je izdao. Ali... trenutno nas samo Plenkovic moze spasiti ako odluci da vlada ne zeli sufinancirati ovaj projekt. Jbg.

Ni hdz ni sdp, samo Dinamo i BBB
  • Dani Olmić
    2.4k
    Tek sam dosao kuci, nek me neko vrati da ne citam sve stranice - o cemu je stvar? Jel ima nade neke?
  • Makedonion
    401
    sukob interesa. Arhitekt pobjednickog natjecaja i jedna osoba u ziriju vec dijele profesionalnu vezu i sjede doslovno ured do ureda. Mozda se iz toga izrodi neka prica.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Ni Plenkovic ni Tomasevic ni Vlada RH ni HNS nisu na svojim stranicama objavili ovu rugobu. Nisu valjda toliko glupi da forsiraju nesto sto se gradanima ne svida, a ide lova iz njihovih dzepova. Vidjeli su oni reakcije i dobro znaju, probni baloni preko rezimskih medija za sad neuspjesni.

Samo tvrdo i u kost, ne smijemo ovo dopustit!

Nek smisljaju izlaznu strategiju iz ovog kak znaju i umiju.
  • Medvedgrad
    971
    Predlažem da se ovaj predloženi stadion zove Stadion Mislav Tobogan.

Mislav zbog Orše i jer nema većeg kluba od Dinama.

Tobogan zbog tobogana na sjevernoj tribini.

Mislav Tobogan jer mislim da će se uskoro o ovome raspravljati u Otvorenom kod Mislava Togonala.
  • Keyser Soze
    21.1k
    Objavio je službeni profil Grada Zagreba.
  • Makedonion
    401
    ne znam kako to inace funkcionira, al mozda jos nista nije potvrdjeno dok se jos mogu uloziti zalbe? Nemam pojma kaj pricam, jel zalbeni proces uopce i traje ili ne. A mozda sad i jedni i drugi igraju igrice. Tomasevic se vise nemre oprati nakon svih onih onomatopeja, dok je Plenkovic u Americi ako se ne varam, i vjerojatno pokusava iskoristiti situaciju na max. Konzultacije se vode, igrice se planiraju.
  • Carmichael
    881
    U 12h sati od objave rezultata natječaja, ekipa je uspjela pronaći poveznicu između projektanta i ocjenjivača da su im kabineti na fakultetu jedan do drugoga.

Pa Horatio Caine u CSI Miamiju nije tako brzo mogo riješit slučaj.. a i kad bi ga riješio, pomislio sam "ma nema šanse da bi to tak lako skužio".

Ljudi (Dinamo) su čudo.. :cheer:
  • Blue Label
    377

Kolko sam shvatio drugi arhitektonski uredi se mogu žalit, također prvo izabrani idejni projekt se ne mora nužno sprovesti
  • dinamofan
    71
    ja idem mirno spavat jer sam shvatio da jednostavno nema sanse da se ovakvo sranje izgradi, kako ce se rijesit ne znam al ovo je nemoguce
  • Dani Olmić
    2.4k
    Slušam upravo intervjue Bobana, komentare i prve dojmove o ovom „stadionu“ i jednostavno ne mogu vjerovati. Ne mogu shvatiti da Boban ovaj stadion toliko hvali, toliko ga brani, naziva ga najboljim projektom i pritom stvarno ne dopušta nikakve negativne kritike…jos se smije i kaze da nece nikako popustit, cak ni pod pritiskom

Stalno se pitam: Ima li on uopće oči u glavi ili zapravo želi svom klubu samo zlo? Obraća li uopće pažnju na navijače ili što su zapravo te gluposti?
  • Makedonion
    401
    nista, moramo odabrati jednu arhitektonsku kucu i stati iza njih da podnesu zalbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet