• Borovljanin
    776
    Hoće li ta članska tribina biti razlomljena na četiri dijela ili će se održati u jednom komadu?
  • Tranzicijski Napad
    1.6k
    Zazarite jezike ko tipkovince danas
  • Purgeri
    1.3k
    Ima dušu. Dušu kutije za alat
  • Xpert1992
    1.1k

Slazem se. Ljudi trebaju shvatiti da ako se promjene ne zahtjevaju, nece ih ni biti.
  • Borovljanin
    776

Nema smisla usporedba kad se jedan stadion počeo graditi 2018., a drugi će se tek krenuti 2029. godine. Jedino ako je uračunata inflacija, što sumnjam.
  • crophantom
    8k
    Hoće li ta članska tribina biti razlomljena na četiri dijela ili će se održati u jednom komadu?Borovljanin

U stilu zazivanja duhova prošlih vremena u kakvom je izabran pobjednički rad, članska tribina se neće održati.
  • Time
    1.9k

Dok sam čitao ovo osjećao sam se kao početak filma Neprijatelj pred vratima kad drug major motivira preplašene vojnike koji moraju ići u sigurnu smrt...
  • Derby
    999
    Inspiracija za novi stadion evidentno dobivena na prvoj stranici dokumenta UVJETI NATJEČAJA.

Bacili im loptu na volej.

SCR-20260924-qdeg.png

SCR-20260924-qdvc.jpg
  • dinamofan
    67
    na koju god mrezu udjes samo ismijavanje tovara i njihovih strucnjaka..onda kad jos vidim ministra Glavinu tovara koji mora spomenut i Poljud..mogu samo mislit sta bi oni napravili da je obrnuta situacija pa bilo bi ih na rivi vec tisuce na prosvjedu
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    ajde organiziraj prosvjede u zg
  • Davieboy86
    1.5k
    Nakon mentalno iscrpljujućeg dana , sjednem , zapalim , uzmem si čaj - gledam i ne vjerujem. Koji je ovo k? Jel se netko sa nama zajebava? Jel moguće da će nam dugo sanjani stadion izgledati kao kutija za alat? Ovo ruglo ne može i ne smije proći. Amen

p.s. Ako sada Boban na Novoj Tv izrazi svoje zadovoljstvo sa ovom rugobom onda smo u velikom problemu. Ovo nisu nikakve zajebancije više.
  • joesimunic
    718
    Dosad nisam ništa napisao, jer nisam znao što reći. Ne znam ni sada, mislim da je sve rečeno, uvijek nekome neće biti po volji nešto, ali da ovako cijeli puk razočaraš to je svojevrsni uspijeh, stvarno sam tužan.
  • Laugreano
    6k
    Oni bi pricali da je to najbolji i najljepsi stadion ikad napravljen, i da su svi glupi koji tako ne misle.
  • Hrvatski Gradjanski
    383

Ovo da smo izgradili vlastitim doprinosima dinamovaca u 1960-ima jer nam yugo partija ne želi izgraditi stadion bi imalo dušu.

U 2026. smo. Ovo nije stadion za 21. stoljeće.
  • Xpert1992
    1.1k
    "Boban: Mislim da ovaj rad stvarno možemo shvatiti kao futuristički Maksimir"

Ne mogu razumjet da radimo novi stadion jer je ovaj ruglo, da bi napravili isti takav samo futuristicki. To mi zvuci kao, ruzan je bio stari, ruzan je i novi pa nismo htjeli to dirati. :lol:

U pravilu mi vizionarski ocekujemo da ce se u buducnosti svi stadioni raditi po ovom unikatnom principu, makar ovakvi kakav mi hocemo graditi se ruse as we speak. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet