• jedan u nizu
    19.7k
    Nedamo Kranjcu!
  • crophantom
    7.9k
    Isprike Oteku Bariću kaj smo mu se smijali.
    Sad bi dao bubreg da se onaj njegov projekt gradi
  • Nine9
    459
    Jebo vas ‘jedinstven’ stadion. Kaj mora bit jedinstven da bi bio dobar?!
  • Dani Olmić
    2.4k
    neka ga naprave 2135 godine. onda valjda vise necu bit ziv
  • Klenx
    12.1k
    30 godina čekamo šansu, dočekamo je, i od te šanse napravimo odvratno govno.

Čestitke svim uključenima, bolje da niste birali.
  • Gringo
    1.3k
    Jebote baš sam tužan
  • CISCO
    659
    Tako je tako kada se metilju da da odlučuje o nečemu.

Pridodati tome i tovare u ocjenjivačkom sudu dobije se to kaj se dobije.

Ako je to kaj smo mogli dobiti za te novce, onda bolje da ostanemo na kranjči jo 100 godina.

Dno dna
  • podravskimodrikibicPMK
    520
    Koje su nam mogućnosti da se ovo ni ne krene gradit?

Peticija, prosvjed, nešto fizički zaustavit/spriječit?
  • nin0belan
    60
    Ja sam zadovoljan, ostajemo tvrdi.
  • CrniGavran00
    22
    nije problem kolektivna negativna sizofrenija, problem je kaj stadion ruzan ko kurac
  • prefontaine
    11.1k
    ovaj insajder ga je još dobro i opisao u odnosu na šta liči:
    Stadion je po meni pre brutalistički; sivi je, pun betona, jako neobična konstrukcija, izgleda kao da je cijeli velika betonska konstrukcija. Nisam toliko vidio detalje, možda ga to bude izvuklo. Nisam vidio nikakvu led rasvjetu izvana i slično. Možda malo podsjeća na maksimir u nekim segmentima. Sve tribine su razdvojene i sve tribine su natkrivene. Sjever i jug su u jednom komadu (mislim an tribinu). Istok i zapad su na dva kata. Tribine su do terena. Istok i zapad su možda malo "viši" od sjevera i juga, krov z + i malo prelazi preko krova od s + j. Stolice unutra su uzorka kao krov crkve Sv. Marka u ZG. Rupa u čoškovima su mi neobjašnjive. Hitrec kacijan je na mjestu gdje i sada, nisam dobro vidio jel ima tribinu. Kapacitet, kako je i najavljivano, 35.000 mjesta. U planu je i manja dvorana za košarku i futsal, ta dvorana podsjeća na izgled samog stadiona, neznam više detalja. Atletski stadion na sveticama dobiva malu natkrivenu tribinu.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Vi stvarno niste normalni. Jebe mi se. Ja od stadiona želim krov, dobar pogled na teren i lagan izlazak/dolazak. Plus sadržaji. Ovo je neka moderna verzija starog Maksimira. I nekom je to bilo lijepo.

Ja bi isto neki kružni zatvoreni ali bitno mi da ima krov i to je to. Jebali vas tovari i dal će se oni sprdat. Pa oni imaju wc i ne mislim na izgled nego na smrad na stadionu.
  • Dani Olmić
    2.4k
    broj 2 ili 3 je trebao bit..
  • Gelipter
    4.8k
    "Ovaj stadion je originalan i takvog nema nigdje drugdje na svijetu!" T. T.

Još čekam da na kraju kažu: "Zajebavamo se, ipak ide ovaj belgijski drugonagrađeni rad."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet