• vlatkomarkovic
    4.1k

Pa rekao je Paggini sve, čovjek jednostavno ubija, mislim ima 21 godinu pa neće svaku biti MOTM, ali i lošije utakmice je jako dobar. Još kada se uzme u obzir s kime igra, to daje dodatnu vrijednost. A nama je em deficitarna pozicija, em ga možeš dzabe prijaviti za Europu jer je iz škole. I kažem ovo sve pod uvjetom doselekcije, znaci neki moraju otići….. A i po meni nitko nemre zamjeniti Misica stilski, najbliže tome može Zajc, ali forma mu je za objesiti se…. Kiril jednostavno nije taj tip igrača… Fuzzy je, ali iskreno ne vidim ga prije iduće sezone da će se adaptirati na hrvatski nogomet…. Stvarno vidim nešto u njemu, ali vidi se i miskomunikacija, taktičko nerazumijevanje i drugi neki faktori, iako brzo kopča….
  • Goncalo Santos
    4.7k

Radeljic i Ivanusec su dobro poznata imena za hnl pojmove, reprezentativci. Koji god trener da ih ima korstio bi ih jer se o njima sve zna i nemaju se sta dokazivati.

Komentar je isao vise u smjeru toga da Zajc ima ogroman kredit i mora igrati iako je potpuno van forme, zato je usao protiv Hapoela umjesto Kacavende prije Kravtsova iako je jos i nacet ozljedama. Misic je zacementiran. Jel tu onda pogresno za pretpostaviti da prvo moraju otpasti Misic, Zajc, Kacavenda, Kravtsov, a vjerojatno i Mudrazija prije nego sto Vrbancic moze uci u ekipu?

Almeni je dao poluvrijeme gdje je ostao odjsecen zbog Valincica koji se pola utakmice svada s Dominguezom. Nakon toga ga uveo 2 puta po 10ak minuta na poziciji gdje smo najslabiji.

Edit: ako se ne varam, za Fuzya je predvideno da se na zimu prikljuci prvoj ekipi.
  • vjeko1701
    29.8k
    A Vrbančić ove sezone ne postaje dobro provjereno HNL ime? Nijedan igrač koji je došao nije ostao bez minutaže a da se ne oporavlja od neke ozlijede. Neki više, neki manje. Čak i ako nisu u udarnoj postavi, igrači odrađuju HNL utakmice. Nijedan igrač koji nije ozlijeđen, u oporavku ili dio B ekipe nije dobio manje od 130 minuta ove sezone s tim da Almena sa 130 i Kravtsov sa 160 minuta nisu tu toliko dugo. Kravtsov je tek 5 puta bio u ekipi, Almena još manje.

Evo Kravtsov, pet utakmica, prvo je odradio utakmicu na klupi, onda je dobio pola sata protiv Istre, odmah nakon 90 minuta protiv Gorice kao igrač koji mora zamjeniti Mišića, na klupi protiv Osijeka i sada opet pol sata protiv Lokomotive. U tom periodu Zajc je odradio Istru na klupi, Goricu 60 minuta, Osijek 90 minuta i Lokomotivu pola sata. Kravtsov 160 minuta, Zajc 180 minuta. U Europa ligi, Kačavenda je bio ispred obojice. Zbog ozlijede njega je Zajc dobio 60 minuta, po meni osobno greška, a Kravtsov 20 minuta. Al ok, Zajc ima kredit jer je jedan od lidera u svalačionici i valjda se igralo na to. Al njemu minutaža polako pada kroz cijelu sezonu u svim natjecanjima.

Kolko igrača je trebalo otpasti da Kačavenda od otpisanog dođe do prvih 11? Ne znam po čemu od ovoga se može pretpostaviti da bi Vrbančić krenuo ispod svih njih ili da bi 3 mjeseca čekao neku minutažu. Minutažu bi dobio jako brzo a ako bi igrao dobro, ne vidim zašto se ne bi mogao izboriti za prvih 11 kao i Kačavenda.
  • miro
    9.9k
    Ako uzmeš igrača poput Vrbančića (Pavića) onda ga PLANSKI pripremaš da zamijeni Mišića i onda to ne odgađaš kao Dalić u repki s Modrićem.

Npr. plan
    Do ljeta 40% minuta uz Mišića, 40% sam, ostalo klupa
    Dogodine, Vrbi raste minutaža - Mišiću pada minutaža
    itd

Mislim, bubam, ali bez takve jasne politike ne budu Vrbančić i slični došli.
    Samo to pretpostavlja da netko s vizijom, nogometnim znanjem i odgovornosti kaže - Vrba je taj, ili Vrba nije taj, a ne svaka 2-3 HNL kola "ijoj što njega nismo stavili"
  • ElDorado
    15.1k
    Prije bu Fuzy taj
  • Goncalo Santos
    4.7k
    A Vrbančić ove sezone ne postaje dobro provjereno HNL ime?vjeko1701

Ni blizu kao Ivanusec i Radeljic, koji su reprezentativci i imaju dosta europskih utakmica iza sebe i najmanje 10 seniorskih sezona.

Kolko igrača je trebalo otpasti da Kačavenda od otpisanog dođe do prvih 11vjeko1701

Otisli su Bennacer, Soldo i Vidovic, dakle trojica. Bio je prva zamjena za vezni red u nedostatku drugih opcija posto je jos samo otpisani Mudrazija ostao. Kravtsov je dosao kasnije.

Nitko sretniji od mene ako Vrbancic dode i dobije povjerenje od pocetka. Ja osobno ne vjerujem u takav razvoj situacije, ali to je moje misljenje. Jos kad uzmem u obzir kako trener ima obicaj igracima mladim od 23 godine dodavati stalni epitet "mali", drzim da su moje sumnje opravdane. Iako kazem opet, volio bih da se pokazu pogresnim.
  • vjeko1701
    29.8k
    Al cijela poanta je da su svi koji su došli dobiti minutažu da se pokažu. Neki su možda trebali više, neki možda manje al nitko nije bez šanse ničija dobra igra se nije ignorirala.

E sad, ak ti zagovaraš da on dođe direktno u prvih 11, naravno da ne bude niti bi trebao.
  • Goncalo Santos
    4.7k
    E sad, ak ti zagovaraš da on dođe direktno u prvih 11, naravno da ne bude niti bi trebao.vjeko1701

Ne zagovaram naravno, al ne bih da dode pa kad dobije priliku da ga se ko vinlofa prosle sezone skida prvog na poluvremenu ako je nepovoljan rezultat i onda zamrzavanje. Nek ulazi s klupe apsolutno, nek ga se dozira, ali kad dobije priliku nek se opet i stane iza njega, a ne uvoditi ga kao pokoru i neko moranje u strahu kao da nam je igrac manje.

Kovacevicu je ovo druga sezona i jos ni jedan igrac iz vlastitog pogona nije promoviran i imamo zbog toga problem s prijavama u europi. Taj problem ide na dusu i prethodnicima, ali nesto se po tom pitanju mora napraviti.
  • Sajla
    24.3k
    Taj problem ide na dusu i prethodnicima, ali nesto se po tom pitanju mora napraviti.Goncalo Santos

Slažem se, ali trenutni problem ide na dušu samo prethodnicima. Tek za budući problem možemo razgovarati o Kovi i trenutnom stanju. Btw. Vrba da je danas u dinamu bi bio na B listi jer jer rođen nakon 1.1.2005. a ako ga vratimo sljedeće sezone onda ide na A listu s 25 igrača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.