• Archangel
    411
    Itekako treba trkeljati, svaki dan, da im nebi palo slučajno na pamet da ga zadrže i nakon zime.
    Posebno ovi na zapadu moraju svaku utakmicu vikati Kova odlazi. A neka sjever nastavi bodriti igrače.
  • Blå blixt
    11
    znam, ali me djeluje mi Boban kao netko,tko ce poslusati nase nezadovoljstvo i smijeniti Kovu. Tko zna,mozda nas Kova iznenadi,pa da pedalu sam.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Niti mi je drago niti krivo što Hoxha odlazi,ako uopće i ode. A nebo mi bilo žao da ostane jer mislim da ćemo bez njega biti puno lošiji . Orša je definitivno svoje dao Dinamu
  • marcio amoroso
    54.2k
    Dva forumaša su banirana zbog spama, tj zbog rasprave o treneru na temi koja nema ništa sa tim. Ići ćemo sad jače sa tim pa se pazite.
  • Masto
    2.4k
    Ocel bit sta od prodaje hoxhe na kraju
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    Za zimu želim Vrbu pod mus, desnog beka, ako ne želimo Mikica koji sada stvarno se dokazuje u drugoj momčadi, nekog kvalitetnijeg napadača od Prevljaka ne podigne li formu pa da se on i Junior potuku za prvu špicu u slučaju vrlo lako mogućega transfera Belje na ljeto i ne prorade li krila kvalitetno krilo, nek Dabac zove Istru ima ih na speedailu ionako iovako…. Naravno čuvena doselekcija, ko se ne dokaze adios, i integraciju barem jednog juniora, hoćemo nastaviti sa Šuntom koji ne znam šta je s njim, hoće biti Fuzzy, Ultra, Nsoki, hoće li biti neki nas dečko ili netko tko je već neko vrijeme u školi fkt me boli kifla…. Meni je Mikic najlogičniji, jer je jedan od, ako ne i najbolji u B momčadi u ovim utakmicama dosad i tu imamo rupu…..
  • Droljo
    32k
    Za zimu želim Vrbu pod musvlatkomarkovic

Zbog jedne utakmice?
  • Paggini
    98.9k
    Zbog jedne utakmice?Droljo

Ti si ga gledao jednu utakmicu, mi ostali smo ga gledali cijelu ovu sezonu i dečko je trenutno najbolji veznjak lige i najzaslužniji što Osijek stoji kako stoji na tablici.
  • Droljo
    32k

Ok. Popratim ga ubuduće.
  • Paggini
    98.9k
    Ok. Popratim ga ubuduće.Droljo

Kužim šta ciljaš i u globalu se slažem s tim da ne uzimamo svakog iz HNLa koji iole nešto odigra, ali kako dečko igra trenutno je itekako za prvu ekipu Dinama. Ako do zime nastavi u ovom tempu, a mislim da hoće, ne vidim zašto ga se ne bi uzimalo.

S tim da je utakmica protiv Dinama jedna od najboljih koje sam vidio da je neki veznjak odigrao kontra nas, još uvijek sam pod dojmom takvog masterclassa. A inače nisam neki koji otkida na nekog Bukvića i slična drljava krila koje posere neki potez ili gol, ali šta je Vrbančić nama na šestici radio je remek djelo.
  • ElDorado
    15.1k
    Vrbančićeva igra jako ovisi o snazi protivnika. Protiv nas gdje smo mu dali prostora odigrao je vrhunski. No protiv Vž gdje ga je Mamić striktno čuvao nije se tako reći niti vidio.
  • Paggini
    98.9k
    No protiv Vž gdje ga je Mamić striktno čuvao nije se tako reći niti vidio.ElDorado

Meni je bio među boljima na terenu, a vidim da je i drugi najbolje ocjenjen igrač Osijeka nakon Heistera.

31/35 dodavanja, 1 ključno dodavanje, 6 otklonjenih opasnost, 7 duela, 5 osvojenih, 5 osvojenih posjeda, meni sve skupa solidna solidna utakmica.
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Ne zelim ulaziti u to je li Vrbancic dovoljno dobar igrac za nas, ali ne mogu zamisliti da se njega dovede na zimu i da on prva 3 mjeseca ima ikakvu poluozbiljnu minutazu pod Kovacevicem.

Njemu je svaki novi igrac u rosteru dodatna glavobolja i mislim da bi Vrba mogo do minuta eventualno ako Zajc i Misic otpadnu radi ozbiljnijih ozljeda jer ih ovaj vec i nacete ne planira prestati forsirati.

Ista stvar vrijedi i za Pavica.
  • Zvonkec
    683
    slažem se s tobom samo se bojim da ćemo mi biti u debelom minutu na zimu ako drastično ne dignemo formu i proigramo u el pogotovo protiv najjačih.
  • vjeko1701
    29.7k
    Kolko je trebalo Ivanušecu da krene u prvih 11. Ako tako hoćeš i Kravtsovu. Radeljić od početka HNL-a igra po 90 minuta u domaćim natjecanjima. Almena je skoro sa aviona upao u prvih 11 protiv Osijeka. Kačavendi su trebale pripreme da se izbori za minutažu a sada je već neko vrijeme i u prvih 11. Kotarskog ajde nećemo računati jer je golman. Al odkud sad ova priča da se nikom novom ne daje minutaža mjesecima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.