• Dinamo-SB
    1.5k
    Ako je bilo sta opsovao sucu i to s namjerom da ga ovaj vidi i čuje apsolutno je zaslužio crveni karton.Miro Vugrinec

Ne,nije. Žuti karton se u takvim situacijama rijetko,ali bas rijetko daje,narocito kapetanu i nekom s kredibilitetom u HNLu. I okej,ako je vec htio trenirat strogocu na kapetanu prvaka,na domacem terenu cak bi prihvatio da mu je dao žuti. Naucio bi lekciju i ok.Napominjem - žuti karton je nešto sto se cesto u ovakvim situacijama ne daje kapetanu. Kolaric odluci dati direktan crveni. Ima problema u Dinamu i sve stoji,ali ovo veze sa normalnim nema ni s trenerom ni s ikim. I ne nije teorija zavjere da je to napravljeno zbog derbija nego ovo smece od Kolarica zna da je Dinamo u teskoj situaciji trenutno,da narativ javnosti i navijaca Dinama takav da to moze napraviti sada i trenirati strogoću jer zna da ce izostati reakcija navijaca pa tako imamo i vlastite navijace koji ne vide problem u crvenom prema Misicu jer su mnogi optereceni sa hrpom drugom stvari i samo šire negativu. Kolaric je pokusao napraviti da jedna rutinska pobjeda Dinama se pretvori u cirkus i moguci kiks Dinama,ali sva sreca pobjeda je tu.
  • Netkos
    249
    A i velika je razlika ako se netko unese sucu u facu i opsuje ga ili kao u ovom slučaju sudac čuje nešto s 6-7 metara udaljenosti.
  • Brusa
    4.3k
    S predumišljajem je to napravio Kolarić. Isprovocirao ga je i jedva ga je dočekao.
    Da mu je dao žuti 2 minute prije kod onog faula kad je isto Kapetan psovao i bio nervozan ne bi do ovoga došlo.
    Al samo je čekao priliku, podlo.
  • NKDZ86
    9.7k
    šta god rekao ,Miške si ne može to dopustiti, kapetan je dinama i primjer mnogima + sljedeća tekma derbi na školjci.
    nažalost previše eskapada je imao u zadnjih par godina, po meni ne može biti kapetan sa svojim ponašanjem, a niti se ponaša kao vođa momčadi..
  • wolfgang14
    4.9k
    šta god rekaoNKDZ86

Evo neka i u ovoj temi bude:

Ipak, kako piše tportal, kada je Kolarić namjeravao pokazati Mišiću žuti karton, kapetan "modrih" poslao ga je u "onu stvar", zbog čega mu je sudac pokazao izravni crveni karton. Kako doznajemo, nakon što su se strasti smirile, Mišić je poslije utakmice došao do sudačke svlačionice i ispričao se.
  • skener
    9.6k
    kada je Kolarić namjeravao pokazati Mišiću žuti karton, kapetan "modrih" poslao ga je u "onu stvar", zbog čega mu je sudac pokazao izravni crveni kartonwolfgang14

Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali nikakav žuti karton on njemu nije namjeravao pokazati.
    Igrači su se počeli namještati za izvođenje slobodnog udarca i odjednom je Kolarić prekinuo igru i pokazao crveni.

Prije toga uopće nije išao prema Mišiću niti mu je planirao pokazati karton.

A to što bi Mati na osnovu snimke, gdje se gotovo niti ne vide ni Mišić ni Kolarić, donosio neke svoje mudre zaključke da bi mogao u naslov staviti "doznajemo" je druga stvar.
  • Praskaton
    6.2k
    Podrška kapetanu šta god da je rekao onom debilu malo je.
  • plavi72
    2.9k

Ne znam značenje tetak s dva t ,ali ako je zabranjeno pisati i reći svoje mišljenje :up: :up:
    Reče tetttak ! :victory:
    Zadnji upis nastavljam kao čitatelj Zone za sve dobre ljude koje sam upoznao na privatu sam za vas sve uvijek ! :strong:
  • Masto
    2.4k
    Sad kad modric odrzi razgovor s njim kako se ponasa pravi kapetan xD
  • Zg123
    4.7k
    Naivno, jako naivno to se tako ne radi. Ademi je bio doktor za takve stvari i uvijek bi znao perfidno na terenu ga staviti sucima i protivnicima, Misicu se precesto dogadjaju blackouti gdje ima neku nepotrebnu reakciju a smrad tovaric ga je jedva docekao na volej
  • DiddyGuela
    7k
    Ne opravdavam Misica ali ga razumijem. Kolaric je toliko los sudac da svojom pojavom unosi nervozu među igrace. Misic ce svoju kaznu odradit dok ce ovakvi kurtoni ko Kolaric nastavit sudit po starom.

A kad malo bolje razmislim i ovi nasi suci su mimoze. Koliko puta u Premiershipu vidis da igrac sucu kaze fuck off.
  • Facke
    9k
    A previse hajke se dize. Simi nami ne v zivotu nekad pokel zivec i rekli sme sve i svasta. Dogada se. Nist strasnoga.
    Nije mu te trebale ali nemres tu nis. Si nekad reagerame v impulsu i nekorektne. Ljudi sme.
  • Peškaman
    9.7k

Tako je zabilježeno u zapisniku, što je točno rekao ne znam.
  • Masto
    2.4k
    Mozda mu je na engleskom reko pa je tesko citat s usana
  • badjibadara
    10.8k
    Kanga je u Rijeci za širenje ruku dobio žuti nakon opakog starta Radeljića nad Ademijem.

Drugi je dobio kad je išao na loptu,a igrač Rijeke ga pogodio u džon. Nije imao uopće namjeru, niti je znao da će ga ovaj potegnuti:

301VHBt.png

Stalno imaju ta izdrkavanja nad Dinamom jer šutimo k'o pi*ke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet