• Kujtim Shalla
    12k
    Šta god da mu je Mišić rekao ovaj ga je čekao. Mislim da je problem bio u onom što mu je rekao prije toga ,u situaciji prije. A ovaj klošar ga je onda samo čekao. Izbacio bi ga svakako ,siguran sam u to. Kompleksaš mali. Ovako više nikad niko neće dobit crveni
  • scooniepenn
    7.4k

A navodno je Tovarić mali iskompleksirani jazavac, a povrh svega netalentirani sudački analfabet. Meni je dovoljna potvrda kakav je to dibidus i neznalica poništavanje našeg gola nakon navodnog prekršaja Radeljića u skoku. On istovremeno stoji par metara dalje i usudi se to svirati kao prekršaj. Da nije bilo VAR-a to bi i ostalo na tome. To se za zapadne tribine jako dobro vidjelo i još smo između sebe komentirali je li moguće da je ovaj poništio gol. Mislim da je krajnje vrijeme da se klub oglasi i kaže sada je stvarno dosta. Inače, Miškeovom crvenom je prethodio jedno peti nepostojeći faul koji je ovaj glupan svirao u nizu. Inače, kako se nitko u klubu ne zapita da ovaj netalentirani pajac nama skoro svaku drugu utakmicu sudi i da je onaniranje po nama redoviti modus operandi.
  • skener
    9.6k
    JOSIP MIŠIĆ neće moći nastupiti u derbiju protiv Hajduka. Odluku je donio disciplinski sudac SuperSport HNL-a, koji je Dinamova veznjaka odlučio kazniti jednom utakmicom zabrane igranja zbog isključenja protiv Lokomotive.
  • Zagreb1992
    3.8k

Kaj nije direktan crveni 2 utakmice suspenzije ?
  • Jaro
    12.8k
    Ma jedna ide po defaultu za crveni - sumnjam da je rasprava o kazni dosla na red...
  • Zagreb1992
    3.8k

A ja mislio da je već donesena odluka pa mi je zato bilo čudno ..Iako mislim da da ovdje ide na više od 2 utakmice kazne radi ovoga
  • KtcGoat
    7.8k
    Na službenim stranicama SuperSport HNL-a stoji da je Mišić kažnjen s jednom utakmicom neigranja, no to nije konačna odluka. Stranica prikazuje jednu utakmicu suspenzije jer toliko ona u osnovi iznosi prije odluke disciplinskog suca koji još nije donio odluke za tek završeno kolo.
  • Droljo
    32.1k
    Odluku je donio disciplinski sudac SuperSport HNL-a, koji je Dinamova veznjaka odlučio kazniti jednom utakmicom zabrane igranja zbog isključenja protiv Lokomotiveskener

Ovo zvuči kao da je odluka donesena...
  • skener
    9.6k
    Ovo zvuči kao da je odluka donesena...Droljo

Mislim da su ipak novinari krivo zaključili da je odluka donesena, a da se zapravo radi o tome da automatski i prije odluke se pojavi kazna od jedne utakmice
  • Sajla
    24.3k
    Na stranicama HNLa nisam našao vijest o disciplinskim kaznama. Za prošlo kolo je vijest o kaznama bila 17.9. a zadnja utakmica kola igrala se 14.9. pa bi me iznenadilo da već danas imamo odluku disciplinskog suca.
    A s druge strane, "vijest" o jednoj utakmici kazne je baš dobar clickbait. Kad bude službena obavijest, onda ćemo znati, a do tada...
  • rioda
    18.5k

Idealan scenarij da se tovari dignu na zadnje noge pa onda za dva dana pišu da je pod njihovim pritiskom povećana kazna Mišiću, inače bi ostala ona smišna od jednu utakmicu
  • Niko1986
    9k
    Sada na istoj toj stranici piše da se radi o dvije utakmice suspenzije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet