rokikaciga
Navodno zbog "puši mi kurac smrade jedan smrdljivi". — Peškaman
Kepec
Mali Zeus
Nekoliko minuta prije(5'-10' prebacivao sam futsal u Omišu zato ne znam) 70.' na strani gdje smo napadali kod korner zastavice sudio je prekršaj Mišiću i naš kapetan mu je psovao,psovao,mahao rukama nije dobio ništa(morao mu je dati žuti i da je dao vjerojatno ne bi bilo crvenoga,a možda po zadatku modro prešutio)to mu objašnjava kad mu je dao crveni.
Naivno ostavlja ekipu i sinoć i za derbi kapetan koji psuje svetinje,pisao sam to i prošle godine,ali tko sam ja da mu sudim,ali da imam pravo reći, imam nije lijepo i nije normalno.
Ovaj jedva dočekao,a Josipe nosiš sveto ime Hrvati ga nisu davali sve do 18.stoljeća (nemamo ime Josip ni Marija) jer se iznimno poštivala sv.Obitelj ,uzor si mnogima ,nažalost ta prljavština na ustima ti ne treba ! :heart: — plavi72
Mali Zeus
Ne znam što je govorio debilu koji je vjerojatno zaslužio i sto puta gore riječi, ali treću utakmicu u nizu u HNLu je to po pitanju duela i defenzive daleko ispod onog što bi trebao biti. Protiv Osijeka u prvom poluvremenu bez defenzivne akcije i osvojena duela, a onakva utakmica jel. Nadam se da će krenuti nabolje nakon suspenzije. Vjerojatno će mu dati 3 utakmice kao što su dali Belcaru. Dovoljno puta me je ove sezone posjetio na Ristovskog u njegovoj zadnjoj sezoni, ta kombinacija nervoze i fizičkog pada. Nadam se da se varam i da će ostatak sezone igrati na višoj razini. — Omake
Noel
Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.