• crophantom
    7.7k
    Danas misic ni kriv ni dužan, ali necemo se zavaravati.

U zadnje 3 sezone misic je u Dinamu zaradio preko 2 i pol milijuna eura
    fakin

Hahahahahhahahahahahha

Pa ovo je najbolji komentar ikad, mogo bi se esej napisati o svim slojevima ove 2 nepovezane rečenice :lol:

E nasmijao si me onako propisno
  • Paggini
    98.8k
    Sad pričamo kak su igrači nervozni pa im je oprošteno, onda po tome se nemamo sta pravo žaliti kako su gadni Kalik, Livaja ili Uremovic s obzirom s cim se oni morali nositi u svom odvratnom okruženju.Str1nger Bell

Pa upravo to je moja poanta, taj prekrasni trojac (uz dodatak Sigura) nikada NIKADA nije dobio crveni izravni za prigovor, a sjećam se da se svaki od njih unosio izravno sucima u facu za čeg van terena dobiješ bolničko liječenje, a ovdje ni žuti.

Ali Mišić s deset metara je takvo nešto neoprostivo rekao da je zaslužilo izravni crveni.
  • rioda
    18.5k
    Može li netko iščitati što je točno rekao? Ja ne uspijevam iz ove dostupne snimke, ali ne izgleda mi kao nešto za isključenje
  • Str1nger Bell
    4k
    Pa upravo to je moja poanta, taj prekrasni trojac (uz dodatak Sigura) nikada NIKADA nije dobio crveni izravni za prigovor, a sjećam sw da se svaki od njih unosio izravno sucima u facu za čeg van terena dobiješ bolničko liječenje, a ovdje ni žuti.Paggini

Ma apsolutno, tu nema govora da bi ovaj smrad to njima napravio.

Livaja se ponašao s njim kao sa nekom placenom kurvicom.

Više sam se nadovezao na ono tvoje da su naši sad nervozni pa sam zato naveo primjer ovih štakora.

A nadam se samo nije bilo spominjaja mrtvih ili tako nesto, rađe bi da je dobio crveni za pljuvanje klošara.

PS. Ovaj klošar je rekao Misicu tipa “sve je snimljeno, sve se čuje” pa cemo vidjeti narednih dana, da nije sljedeci Hajduk svima bi nam bilo drago.
  • San Lorenzo
    24.2k
    Kolarić je lik koji je nakon utakmice u Rijeci priča da je mogao dati četiri žuta Rebiću, ali nije, glupson indirektno priznaje poguranac hajduku i suđenje na štetu Rijeke.
    Danas Patrik vidi faul kod našeg prvog gola, ali ne vidi da prije gola Lokomotive njihov igrač laktom slijeće na potiljak golmana koji sekundu ranije odnosi loptu.
    Isključuje kapetana momčadi jer mu je prigovorio...kolo prije derbija...zakuhao je sve što je zakuhati mogao i zato molim vas nemojte o tome šta je Mišić trebao i kako se treba ponašati, jedini ispravan i pravedan epilog te situacije bi bio desni direkt u facu tog nazovi suca.
  • Paggini
    98.8k
    Više sam se nadovezao na ono tvoje da su naš sad nervozni pa sam zato naveo primjer ovih štakora.Str1nger Bell

Pa nervoza dolazi iz više smjerova, svi oni imaju mobitele kao i mi, svi oni čitaju društvene mreže i ostalo kao i mi, vjerojatno još i više od nas. Sad zamisli kako na psihu utječe udaranje svakodnevno iz svakog ugla po tebi, ekipi s kojom igraš i klubu u kojem igraš.

Ne kažem da je to jedini i isključivi faktor, ali zabrij sad ti da se o tebi pišu članci svaki dan, a tvoji "navijači" ti jebu mater, pa sigurno stvara i to dodatnu psihozu u glavi.

Da, imaju gro para, jebu najbolje pičke, voze najbolje aute, sve ja to znam i sve to dolazi s cijenom da si javna osoba, ali kao, trudiš se, ne ide ti, ne ide ekipi, sjeban si jer nisi u LP, pa ovo, pa ono i još ti jebu mater svaki dan. Razjebe te to stari a mi kao civili to ne možemo ni pojmit jer mene razjebe kad mi dobra pička ne baci vatricu na story, a kamoli ovo
  • vjeko1701
    29.7k
    da je mogao dati četiri žuta RebićuSan Lorenzo

Mali ispravak, rekao da mu je mogao dati tri crvena.
  • San Lorenzo
    24.2k

Eto, isprike Patriku jer sam ga krivo citirao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet