• dbut
    132

haha stari pa nije ovo prijedlog pravilnika vec komentar da cujemo kaj decki na podcastu misle, pogotovo jednom kad/ako im neki gost dode koji ima utjecaja na to pa da pokrenu temu s njima...
  • Z brega sam
    433
    Ma znam. Samo me nervira kad navijači i koji imaju i koji nemaju doticaj s nogometom, daju dobre ideje i prijedloge, ali nekome tamo se jebe za napredak i HNLa i suđenja jer je svrha samom sebi i bitan mu je njegov ego.

Otisel sam u off. Niš osobno.

Svakako sam za da dečki komentiraju inda se takvo pitanje potegne pa da se i naš narativ širi platformama.
  • T90d
    3.3k
    Kakva je mogućnost uvesti neki pregled sudačkih odluka u podcast? Ako svi mogu raditi pritisak, zašto ne i mi? Čupanje Belje prelazi sve granice, a ne sudi se faul na centru, a da ne pričamo o penalu.
  • badjibadara
    10.8k
    Treba li ostaviti trenera Kovačevića i poslije reprezentativne pauze i zašto ne?
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Pozdrav ekipa, jedno pitanje vezano za Europu.

Prošle sezone u prvoj Kovinoj europskoj tekmi, s potpuno novom ekipom, smo maznuli Fenera koji ulaže milijune svake godine, dakle dosta jaka ekipa. I ne samo da smo ih pobjedili nego smo baš dobru tekmu odigrali. To nam je vjerojatno do danas ostala ponajbolja europska tekma pod Kovom. Kako je onda moguće da godinu dana nakon, kad se i trener i ekipa poznaju puno više nego tada i uigraniji su, ili bi barem trebali biti, mi se mučimo s Thunom, Hapoelom i sličnima koji su ispod kvalitete Fenera, čak i onog u krizi protiv kojeg smo mi igrali?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube