• Mr Anderson
    22.3k
    Sad već imamo neki uzorak prema kojem se vidi da bi Fuzya trebalo priključiti prvoj ekipi, a da Nsoki treba još dosta žganaca pojesti da bi tu došao. Šteta što se Horvat ozlijedio, za njega je avion.
  • vlatkomarkovic
    4.1k
    A gledajte, normalne su oscilacije u ovoj ekipi, po meni Mikic, Sivalec i Fuzzy su najbliži A momčadi. Ali treba još uzorka po meni. Benkotic ima ono nešto, sa Šuntom nemam pojma kaj se događa, ostali su svi zanimljivi na svoj način, treba vremena…
  • Mr Anderson
    22.3k
    Da...i Mikić uz Fuzya. To nema smisla da je nama Tabinas ispred Mikića. Ima Tabinas fizikalije, ali onda smo mogli uzeti i Usain Bolta, ne bi bio ništa lošiji.
  • jp23
    4.7k
    Bio bi Usain Bolt itekako lošiji, čovjek ni na probama nije uspio, jer je dokazano da njegova atletičnost nije dovoljna za to.

A i već mi je pun kurac više ovakvog omalovažavanja igrača Dinama, kakav je da je, naš je. Nit radi sranja, nit radi probleme, igra koliko može, zna svoju ulogu i uloga mu je 25. igrač u rosteru.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Bio bi Usain Bolt itekako lošiji, čovjek ni na probama nije uspio, jer je dokazano atletičnost nedovoljna za to.

A i već mi je pun kurac više ovakvog omalovažavanja igrača Dinama, kakav je da je, naš je. Nit radi sranja, nit radi probleme, igra koliko može, zna svoju ulogu i uloga mu je 25. igrač u rosteru.
    jp23

Karikiram, kak to nisi skužio. Nemoj biti bukva.
    Btw, i ja bi prije 25 godina bio zadovoljan sa statusom 25. igrača u Dinamu. Bez pretjerivanja, više sam znao tada o nogometu nego će Tabinas ikad znati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet