• mali M
    10.5k
    A ne ne, to su oni štafli za fasadu i trava

Dobro proučavajući slike sam uvidio da su i prva dva reda suha nakon kiše tako da je moja sreća neopisiva
  • Blue sky
    38
    Kada ce se moci vidjeti prijedlozi za novi maksimir? Bilo je receno da ce u devetom mjesecu na velesajmu biti izlozene makete koje su pristigle za novi stadion. Ima li itko kakvih inf?
  • Denle
    770
    Kada ce se moci vidjeti prijedlozi za novi maksimir? Bilo je receno da ce u devetom mjesecu na velesajmu biti izlozene makete koje su pristigle za novi stadion. Ima li itko kakvih inf?Blue sky

Odustali su od natjecaja, rekli su u gradu da je preskupa investicija i da ce u skorijoj buducnosti dodati jos 4 tribine na Kranjcu, tako da su odgodili natjecaj za Maksimir do 2031.
  • Blue sky
    38
    To je sada kao bilo smijesno?
  • Denle
    770
    Zasto bi bilo smijesno?
  • Dendle71
    583
    bas tupavi odgovor.
  • Denle
    770
    Odgovor je u skladu s pitanjem postavljenim u ovoj dretvi
  • NitkoBitan
    38.9k
    Trebalo bi bit predstavljeno do kraja rujna, eventualno pocetak listopada. Uglavnom u natjecaju pise mjesec dana od dana kad je rjesenje izabrano medu zirijem, a trebalo je vec bit.
  • Benedikt
    338
    Pretpostavljam da nakon toga kreće vrijeme pisanih prigovora na odluku i sličnih stvari te da će odluka postati službena kroz godinu dana
  • Denle
    770
    Rok za zalbu je 10 dana. Ako nema zalbi, onda za 10-40 dana je sve cisto i gotovo.

Ako ima zalbi, onda dodaj jos mjesec-dva, za obradu zalbe i konacnu odluku.

Pobjednik natjecaja ce dobiti rok za izradu projektne dokumentacije od 16 mjeseci.

I vidim da se promasila poanta mojeg glupog komentara > https://www.zonadinamo.com/discussion/54/stadion-maksimir

Postoji dretva za Maksimir. Tamo sve pise za sve koje zanima nesto o natjecaju i stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet