Šteco
SAS1987
ne razumijem sto zele postici ovi novinari s ovim i KGB-om — VolimDinamoOo
Mr Anderson
Ovo govorim prvenstveno u kontekstu igračkog kadra i "očajnog prijelaznog roka" kako ga neki predstavljaju. Jer realno, nitko iz prve postave nije otišao. Nismo preko ljeta ostali bez pola momčadi pa da sada gledamo potpuno novu ekipu. — Šteco
Sajla
Šteco
Nije bio očajan, ali nije bio ni bajan. — Mr Anderson
Osim Bakrara, ostali smo i bez golmana — Mr Anderson
jedinog defanzivnijeg veznog za rotaciju — Mr Anderson
McKenna nam se vratio sa SP poluozlijeđen i van forme — Mr Anderson
Trener je odgovoran jer je glavninu ekipe imao na pripremama, a pomaka nije bilo na bolje. — Mr Anderson
mlinchica
Sajla
Mr Anderson
Doveden je na vrijeme Radeljić, a imao si već spremnog Galešića. — Šteco
Kujtim Shalla
Mr Anderson
Citirati dio teksta i samo na njega odgovoriti nije fer, ako je poanta cijelog mog upisa nešto drugo s čim se u konačnici i slažeš. Jer si to i potvrdio. — Šteco
Fan
meni je ovaj razgovor jako teško slušati, krajnje je vrijeme da se trgnu u klubu i nešto poduzmu! ovo previše znači za previše ljudi, ne samo za forumske zgubidane. — Sajla
Demokracija je što smo izabrali Bobana da vodi Dinamo, prosto rečeno. Ali ne bi li nas ipak trebalo barem uzet u obzir kad je većina složna da Kova nije za Dinamo?
— Fan
Ovo citirano je veće sranje od onog što sam ja napisao o Oršiću kad je prvi put došao u dinamo... mislio sam da će se to teško nadmašiti, ali hvala ti što si uspio. — Eduardo
vjeko1701
Hnlovac
Uostalom, pitaj Holywood kolko su uspješni odkad su počeli pratiti mišljenje glasnih i ljutih jadnika po socijalnim mrežama
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.