• bazooka93
    333
    ja pamitim onu setnju Poljudom, Rijeku,Betis, Fener te Euro protiv Hrvatske imao je decko svojih bljesaka ali imao je i privatnih tekmi i cesto mu je spadao lanac na biciklu.
    Dobar transfer s obzirom na formu i godine
  • joesimunic
    707
    Objeručke bi prihvatio Sopića za trenera i jednu njegovu surovu, ali iskrenu izjavu, gdje bez zataškavanja i stavljanja ružičastih naočala govori realno, a ne kao da je sve super, divno, krasno.
  • vjeko1701
    29.6k
    Kakve ovo veze ima sa temom "transferi - rasprave"?

Prestanite jednu te istu misao spamati po svim temama po kojim vam se sprdne. Sad pedantno pratim dal su upisi na temu pa vidite di će vas ovo dovesti.
  • Crni72
    277
    Xoxaldinho, najpodcjenjeniji igrač Dinama od stane vlastitih navijača. Naravno nakon Špikadone. Nije baš da nam nije ništa dao! Bilo je tu bljeskova a bogami i fartova ali nemreš mu osporit želju. Sretno Arbere!
  • Frenky
    2
    Pozdrav ekipa, ja sam maloprije dobio info iz kluba da Hoxha nije prodan.Kažu da je samo došao upit kao da se interesiraju bez ikakve ponude,znači to je još na dugačkom štapu.
  • OsamŠest
    8.4k

Hvala Frenky. Pozdrav!
  • Jurki
    27.8k
    o pa de si insajderu cijelo ljeto?
    Mi se tu koljemo od pocetka lipnja ko bu dosel, otisel.. a ti se tek sad odlucio javiti s tocnim informacijama iz kluba.
    Jel se zna kaj za novog trenera?
  • Frenky
    2
    poštovanje gospodine Jurki,čitam Vas u miru i tišini prije spavanja,solidno štivo.Zna se da Kova ostaje do zime 100% a po riječima našeg predsjednika vjerujem i duže. Ako nekome smeta da se pišu informacije iz prve ruke ili mislite da ih je nemoguće imati,nema problema,neću više pisati te ću samo nastaviti dalje u miru vas čitati
  • InteraGal MGC
    114
    Nadam se da će Arber otić čim prije, tim bolje...

Baš jako loš prelazni rok i to nas sad košta...ispadamo ko ratkapa na svim područjima
  • scooniepenn
    7.4k

Ako bude tako kako kazes, onda nas zajedno s nasim predsjednikom ceka jedan sado mazo bez lateksa, vec u punoj sportskoj borbenoj opremi s Dinamovim grbom na srcu i pogledom na naseg preplasenog strucnjaka na klupi.
  • Thor
    4k
    Rekel je stricek @Droljo ...zeko jos po sumi trckara a i meni se tak ucinilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.