• crophantom
    7.7k
    super, mozes tak do pionira računati...
    Ziher budu Šivalec i Nsoki dobivali minute u prvoj ekipi, a Dani, moramo vidjeti prvo daj lik ikaj može, jer je trenutno s 21 godinom na razini narodne predaje, a nitko živ ga još nije vidio protiv seniora.

Činjenica je da ce ti lijevo krilo igrati Oršić i Ivanušec zvan osmica.

Al da su 3 milje dobri novci za Arbera, jesu, pogotovo u našoj fin situaciji, ne govorim da nije.

Samo ti kažem da je ovo primjer lutanja u viziji, izjavama, svemu...

1 igrača smo vec izgubili jer smo se inatili i smišljali mu poziciju po zapovijedi "od gore" koju nikad nije igral.

Ma, od prve polovice 7. Mjeseca ovo ljeto ozbiljno smrdi, nemam više volje ni kritizirati, ovakvu apatiju prema svemu vezanom uz Dinamo nisam osjecal dugo...
  • rokikaciga
    18.4k
    Možemo i avionsku kartu platiti nije problemElDorado

Ne treba. Air Albania leti sam
  • Mr Anderson
    22.3k
    Ma, od prve polovice 7. Mjeseca ovo ljeto ozbiljno smrdi, nemam više volje ni kritizirati, ovakvu apatiju prema svemu vezanom uz Dinamo nisam osjecal dugo...crophantom

Ti si onda prespaval period tam negdje od 2010. do 2018?
  • Danko
    3.5k

Al to nije sve! Ako plate odmah, dobiju i lisicu potpuno besplatno, tak da imaju oba krila!
  • potjeh
    9
    Natjerati ce kovacevica da nekaj mijenja na tom lijevom krilu, a ne da mu arber igra svaku jer mu je to sigurna opcija. Ko kak ga je prosle sezone transfer kulenovica prisilio da konacno beljo igra cijele tekme
  • Nogo
    12.9k
    Također, Hoxhu u Maksimiru smatraju jednim od zaslužnijih igrača zadnjih godina i tim više ga nisu htjeli sprječavati da ode.
    /Jutarnji

Najviše volim ove rečenice jbt. Kada netko ide od nas onda je zadužio klub, pušta ga se itd..a kada treba netko doći onda su pregovori cijeli prijelazni rok, velike odštete, natezanja itd..
  • Orc123
    17.3k
    Jos da smo Lisicu nekome uspjeli ugurati bilo bi top....steta
    Areberu hvala na svemu ali vrijeme je da trazi novi izazov.
  • FazeN
    8.7k
    Samo ti kažem da je ovo primjer lutanja u viziji, izjavama, svemu...

1 igrača smo vec izgubili jer smo se inatili i smišljali mu poziciju po zapovijedi "od gore" koju nikad nije igral.

Ma, od prve polovice 7. Mjeseca ovo ljeto ozbiljno smrdi, nemam više volje ni kritizirati, ovakvu apatiju prema svemu vezanom uz Dinamo nisam osjecal dugo...
    crophantom

Dakle uzet ćemo oko 3M za igrača koji privatizira utakmice i uspije ono što rijetko tko može, a to je ugušiti i Belju u napadu.
    Hoxha nije samo napizdio ljude na forumu i internetu već struku i sve moguće u klubu.
    A ako ćemo baš toliko daleko ići, to nije ni igrač za Dinamo, nikad bio a nit će odjednom postat, pogotovo jer idući mjesec puni 28.
  • crophantom
    7.7k
    nisam prespaval, od 2010. do 2018. sam se isključio skroz... mislio sam na period nakon 2018.

a, ako ćeš dopustiti, ljudi valjda imaju pravo osjecati se ovak ili onak u trenutnoj situaciji, ili moraš doći s pametnim odgovorima i dociranjem?

isto kak Zvone ima problema s gledanjem utakmica jer mu je prestresno, što je u principu stvar zajebanih emocija, tak i ja imam problema s tim da 13 puta vise pece kad smatram da baš Zvone radi nekaj ili puno toga krivo, jer sam od malena sanjal da bude tu.

Moje nepopularno mišljenje, previše je tu emocija, sa svih strana, u poslu to rijetko kad dobro završi...

ugl, dopusti ljudima da se osjecaju kak se osjecaju i da se izraze kak se zele izrazit, a pametovanje i pametne komentare molim te ostavi za neke bolje dane, jer ionako smo svi našpanani.

napisal sam ti da mislim je 2.5 ili 3 milje top iznos za Arbera u tim godinama. napisao sam i koje stvari meni pokazuju to lutanje.
    Osim ako i ti ne misliš da će lijevo krilo igrati Šivalec, a ne Ivanušec...
  • Omake
    21.3k
    Sad kad Lisica osvane na lijevom krilu hahaha
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Bogu hvala ako ovaj ode. Horror od igrača koji jednostavno nikad nije bio kvaliteta Dinama...

Ja se samo nadam da to znači da će Ivanušec igrat krilo onda, jer ako nam je Orša glavno krilo u ovoj formi smo u banani.
  • ElDorado
    15k
    Lisica lijevo, Orša desno nova je kombinacija našeg stručnog stožera. Bože nama ne preostaje ništa drugo nego sprdati se na ovaj način.
  • CISCO
    641
    Mislav Oršić je legenda Dinama, ali prije pljuvanja treba ipak malo sageldati činjenice:

-u dosadašnjih devet utakmica s evidentiranom minutažom odigrao je ukupno 395 minuta, što je prosjek od samo 43,9 minute po utakmici — manje od jednog poluvremena.

-od 18.8. do 16.9. Dinamo je odigrao osam utakmica, a Oršić je samo dvaput krenuo u početnoj postavi, u tom razdoblju prvu tekmu i zadnju tekmu, suludo je očekivati da u takvoj raspodjeli minuta uhvati kontinuitet, ritam i samopouzdanje.

-ako već netko pita što je napravio, neka prvo pogleda koliko mu je stvarno minuta dano i koliko je puta dobio ozbiljnu priliku od početka.

Imamo trenera koji legendu kluba koristi kao pričuvnu opciju, a onda očekuje da ovaj u nekoliko minuta napravi razliku — pa što realno može napraviti u takvim uvjetima? Jebeno ništa. pa nije on Ronaldo-9.

I još k tome gleda onog kripla hoxhu ispred sebe.
  • hb1
    958
    Ja bi stalno igrao Oršić-Almena u prvom, pa gdje nas dovede, sumnjam da neće početi dostavljati kvalitetno uskoro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.