• Orc123
    17.3k
    Ivanusec ide na krilo a ne bi se cudio da Taylora uskoro dignemo u 1. Ekipu....

Btw. Moze biti samo Emirati i Izrael.
  • austrijanac
    13.9k
    Od cijelodnevnog refreshanja u nadi neke druge vijesti, ova je barem malo ublazila patnju.
  • Archangel
    400
    Nadam se da je istina, hvala mu na periodu prošle sezone kada je nosio Dinamo ali od tada se ugasio i više se nebu vratio.
  • Crni86
    24.8k
    Tportal pise da bi transfer trebao biti oko 3 milijuna
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    Arber niti je trenutno gori od ostalih niti je gori igrač. Čak mislim da je donijelo puno više Dinamu nego neki koji bi to morali. Po njemu se pljuje ,ali šta je napravio Oršić u ovih 15 tak utakmica? Veliko ništa. Pod Kovačevićem svi ,baš svi su pali u formi i ne liče na one igrače od proljeća. Od McKeene , Stojketa, Zajca , pa i Miško nije isti. Toliko grešaka skupih nije napravio u 3 sezone koliko od ljetos. Nadam se da su svjesni toga i u klubu. Svakim danom cijena igračima spada . Boban može priznat grešku pa promijeniti trenera ,ili priznat grešku pa promijeniti većinu igrača koje je je doveo . Ili će se pravit lud i ne napraviti ništa,prodavati nam muda pod bubrege ,jer smo obični zgubidanu a ne navijači Dinama koji nam je sve . Ja se iskreno nadam ,i siguran sam da on u tišini radi na novom treneru . U suprotnom je kod mene izgubio svaki kredit
  • crophantom
    7.7k
    Ako je istina, jos jedan primjer totalnog nereda ovo ljeto...

Koristis ga kao maltene 1. Lijevo krilo, pa ga prodaš 20.09. I ostaneš na Oršiću koji nije ništa bolji od njega i očito Ivanušeca stavljaš na krilo, iako si prije 10 dana pričao kako Ivanušeca dovodiš za famoznu osmicu (mi jedino do sad Kotarskog nismo vidjeli kao osmicu).

Kaos i konfuzija ovaj prijelazni rok je na zavidnoj razini.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    iako si prije 10 dana pričao kako Ivanušeca dovodiš za famoznu osmicucrophantom

Ne mogu nac, gdje se pricalo da je ivanusec doveden za osmicu?
  • dMilan
    61
    Boban je izjavio na druzenju sa novinarima
  • crophantom
    7.7k
    uz Bobana, izjavio je to i Kova, prije samo tjedan dana:

Luka Ivanušec vratio se u Dinamo nakon trogodišnje epizode u Feyenoordu i odmah se nametnuo kao rješenje. Zabio je dva gola protiv Bedema u Ivankovu u Kupu, a Kovačević o njemu nije krio oduševljenje: “Bit će nam dobar on, to je osmica kakva nam treba.”

A i na presici prije je reko da smo doveli za vezu, al može i na krilo ako zatreba nekad.

Ugl, nebitno na kraju krajeva, ali slika i prilika ovog ljeta...
  • CUCAK
    794
    “Bit će nam dobar on, to je osmica kakva nam treba.” - čitaj: osmica koja igra krilo
  • Masto
    2.4k
    kao i nsoki i vidovic
  • hardek
    13.1k
    Oršić, Ivanušec, Dani + Nsoki i Šivalec. Imamo 5 igrača koji mogu igrat lijevo krilo. O čemu pričamo? Još ako se za Hoxhu dobije 3 milje eura ovo je vrhunski transfer
  • NekiTamo
    114
    Hvala mu za golove, naročito one sezone na Rujevici za preorket svega :heart:

Sretno ako je istina, njega ćemo lako zamjenit. :smile:
  • ElDorado
    15k
    Možemo i avionsku kartu platiti nije problem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.