• Masto
    2.3k
    pohvala kotarskom, sasvim okej objava
  • Facke
    8.9k
    Denes celi dan cekam da bude bar neka komunikacija s kluba. Bile koj, bile kakva izjava da se ovak nemre nastaviti. A dobili sme sutnju. Osim ovu , da moram reci, sprdnju od ovjave "clean sheet" nisme dobili nist. Osobne stem nisam sreten. Zanima me kak klub za teri navijam razmislja, zanima me kaj Boban misli ili Dabac. Moram reci da sam razocaran. Bas v ovakvim kriznim situacijama ocekivam komunikaciju prema navijacima. Pogotove onima teri putuju na saku utakmicu. Em domacu. Em vane. Oni su te zasluzili.
  • don
    21.8k
    ne razumin šta bi klub triba iskomunicirat posli sinoćnje utakmice? Pa neće se javljat svaki kiks i svaku utakmicu.

jedina komunikacija koja se triba dogodit je Mario hvala na svemu i sretno.
  • Blueshadow86
    5.7k
    Eno, Sportske novosti otkrile ekskluzivu oko 5 kandidata za novog trenera Dinama: Jerko Leko, Sandro Perković, Igor Jovičević, Nenad Bjelica i Albert Capellas.
    Klasično kopiranje sa Zone Dinamo.
    Svatko danas može biti novinar. Sve genij do genija.
  • criticus
    9.4k
    5 kandidata za novog trenera Dinama: Jerko Leko, Sandro Perković, Igor Jovičević, Nenad Bjelica i Albert Capellas.Blueshadow86

Kova ostani.
  • Jurki
    27.8k
    Kaj samo 5 trenera na svijetu postoji koji mogu trenirati Dinamo?
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Čak su kopirali i Badelja kojeg sam ja bezveze spomenuo :rofl:
  • Crni72
    277

Ma danas izbjegavat FB u širokom luku. Mogu milslit objave: upropastili su Dinamo, igraju polovni stranci a se su naši dečki Itd…
  • Blueshadow86
    5.7k
    Čak su kopirali i Badelja kojeg sam ja bezveze spomenuo :rofl:Dragon1Warrior123

Strašno…
    Lagano kampiranje na Zoni Dinamo, copy-paste na stranicu svog poslodavca i on je svoju plaću zaradio. Do jaja. I ja bi bio novinar. Koju školu treba završiti za to?
  • VolimDinamoOo
    690
    "Mario Kovačević, prema informacijama s kojima raspolažemo, neće biti smijenjen. Ne (samo) nakon Bukurešta, već niti nakon eventualnog posrtaja kontra Lokomotive."

... Dalje nisam citao, pozlilo mi
  • Batigol
    211
    Ma najbolje ga ostaviti i ako se izgubi prvenstvo...sve je to prozes...
  • Sibirski plavac
    10.1k
    neće biti smijenjen. Ne (samo) nakon Bukurešta, već niti nakon eventualnog posrtaja kontra LokomotiveVolimDinamoOo

Pitanje je sad kad ćemo vidjeti naslov "ako dođe do eventualnog posrtaja protiv xy ekipe, smjena bi mogla biti realna"
  • Kujtim Shalla
    11.9k
    DSIZ , što postotno ,i iznad Bobana , i iznad ,mene,tebe ,jednostavno iznad svih. Jako sam razočaran da je Kovačević još uvijek trener. Nitko nas ne shvaća ozbiljno a nije da se nije upozoravalo na ovo. Meni rezultat od sinoć najmanji problem, igra očekivana . Meni su problem izjave da smo prezadovoljni bodom. Da je to maksimum ove momčadi. Da čovjek pomisli da smo protiv reala igrali. Muka mi je ko Belji . A najviše sam razočaran da iz kluba niko ne reaguje. Da nam prodaju i dalje Spike da su zadovoljni,da trenera ne mijenjaju. Svjestan sam da nema na lageru tek tako trener koji će nas povesti tamo gdje želimo biti. Ali ovaj treba biti bivši jučer
  • Danko
    3.5k
    Radnić, Nsoki, Fuzy, Mikić, Benkotić i BrundićInteraGal MGC

Ček ti stvarno misliš da Kovačević odlučuje tko će bit u prvoj ekipi a tko u b?
    Stvarno misliš da bi koristio npr tabinasa prije nego mikića?
    Da bi vratio zebića u juniore?
    Da bi stavljao varelu u jako važnoj euro utakmici?
  • NitkoBitan
    38.8k
    Ma nema sanse da nakon kaj Boban pogleda snimku tekme kaze da u treneru nije problem. A gledao je i snimke proslih utakmica. Ceslja se trziste u tisini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.