• mrgud
    949
    Kaj smo na to spali?Wallace99

Nižerazredni europski klub
  • Ivanmtk
    2.1k
    Bože sačuvaj s kim ja gubim vrijeme
  • Profesor Baltazar
    266
    Pa Olivari je pisao u tom članku da ostaje neovisno o rezultatu. Ali rezultat je u tome još najmanje bitan. Problem je kako izgledamo, a taj faktor je puno negativniji nego sam rezultat tako da se nadam da gledamo posljednje Kovine dane na klupi jer ovo više nema smisla.
  • IceMan
    4.5k
    Ne da nema pomaka u odnosu na prošlogodišnju jesen kad se govorilo da je nova ekipa i da igramo zato loše -

Igramo i lošije nego prošlu jesen.

Ja stvarno ne vidim ni trunke optimizma da mi možemo igrati sa Leverom ili Alkmarom da smo im tvrd orah barem a kamoli da ih pobjedimo.

Idemo prema dolje, sve gore i gore. Nešto se mora promjeniti.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Prošlu jesen on je imao alibi u vidu toga što je momčad stvarno bila nova. Ovu je situacija još gora, a nema više alibija tako da Kova, adios!
  • Murta
    62
    Fascinira me koliko je uškopio Domingueza i koliko nitko to ne spominje. Oke, ovaj nije u nekoj formi, ali ništa više ne pokušava. Nema izlaska prema gore, nema dugih lopti, nema lopti kroz linije. Sve je to imao prva dva mjeseca kad je došao, a onda je polako nestajalo.
    Umjesto da je McKennu podigao na tu razinu, on je Domingueza limitirao na dodavanje lopte prvom do sebe.
  • ZG plavi 01
    607
    Uopce se ne slazem da je dobio otkaz zbog jednog loseg rezultata. Ovako samo na prvu iz glave se sjecam 3-4 bas grda sramocenja koja smo imali dok je on bio trener. A i ona utakmica protiv Rijeke gdje nemamo udarac na gol do 75. minute u direktnoj borbi za titulu mu ne ide na ruku. Sad ce vecina reci, ali dobili smo tu utakmicu. Dobili smo jer smo zabili 2 eurogola iz 2 udarca na gol.
  • rioda
    18.5k

Slažem se, pisao sam o tome nedavno. Totalno drukčiji igrač od onog kad je došao
  • Efes Pilsen
    17k
    Dominguez je povukao par puta i morao vratit loptu nazad jer se apsolutno niko ne otvara. Mi smo imali zamisljeno kontre i polukontre, ideja nije losa, ali je zato izvedba katastrofalna. To je ona razlika izmedu zivota i FMa, treba nesto imat i uigrano, a ne da ti u nedjelju gori pod nogama, a u ponedeljak ti padne na pamet bunkerica sa polukontrama koju bi trebala iznjet krila koja su najlosiji dio momcadi po prikazanom.
    Delulu.
    Tu jos dodas ono sto je Brk rekao - Kovacevic ne mijenja i ne rotira, on mijenja samo kad mora i ziheraski. Zajc je poceo na klupi jer ocigledno nije u formi, pa je istu nasao za 20 minuta? Zast ne Ivanusec? Zast ne Kravcov? Zast ne Prevljak? Lako se za njega spremit...
  • Sibirski plavac
    10.1k
    SN

Mario Kovačević, prema informacijama s kojima raspolažemo, neće biti smijenjen. Ne (samo) nakon Bukurešta, već niti nakon eventualnog posrtaja kontra Lokomotive. Naši izvori, udaljeni od ključnih maksimirskih ureda, tvrde da je ideja Zvonimira Bobana vrlo jasna, izričita, pa i tvrdoglava ako želite: trener ima mir barem do zime, a reprezentativna pauza novi je okvir očekivanog reseta i hvatanja zaleta za dalje! Odbijaju se, kako čujemo, ultimatumi, utakmice "života i smrti" i klasično maksimirsko odbrojavanje koje po "defaultu" počinje nakon svakog ozbiljnijeg kiksa. Dotad, do zime, vjeruje esencija plave vlasti, sve će doći na svoje...

Juranović ovo piše. Olivari i dalje ništa
  • Crni86
    24.7k
    Juranović ovo pišeSibirski plavac

Glupo je onda uopce objavljivat :smile: tekst kazem ti nesto, da ti nista ne kazem. Trener nece biti smjenjen ali ovo su kandidati za novog trenera. Sasvim logicno kaj ne?
  • Thor
    4k
    Fakat tu smo rasclanili Kovacevica do zadnjeg atoma ili cak temeljnih cestica u svakom segmentu od osobe,pojave,znanja,taktike,postavke igraca,igre,zamjena....
    Sve to tu da zbrojis i popises ne bi stalo u Britannicu.
    Predsjednik Zvonimir Boban, nece smjeniti trenera. Ni da mu das tu nasu Britannicu sa potpisima svih zonasa i svim pecatima i ovjerama kod biljeznika.
    Ako ne nikad onda sigurno ne do polusezone i ocjene iste.
    Đaba nama tu trud.
    Prihvatimo svi skupa da je Kovacevic i njegov stozer tu i da ce ostati. Svima ce nam biti lakse kada se pomirimo s tom cinjenicom.

...edit...
    Dabog da sam u krivu glede odluka predsjednika. :snicker:
  • CerealKiller
    900
    Ubili su mu glavne kvalitete jer zamisli stoper od 20 godina koji je prošao La Masiju, poznat po build upu i distribuciji ima više grešaka od recimo McKenne koji to ne radi i igra ziheraški i svejedno griješi. Sve mi je bilo jasno kad je nakon nekog vremena iz čistog mira pod laganim pritiskom ziheraški počeo izbacivati lopte u aut. To su bile prve naznake genijalnih savjeta našeg trenera.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Trener nece biti smjenjen ali ovo su kandidati za novog trenera. Sasvim logicno kaj ne?Crni86

Da, ovo je i mene zbunilo. Ako je siguran čemu onda isticanje drugih trenerskih imena? I još u naslov stavi "DOZNAJEMO- OVO SU KADNIDATI ZA NOVOG TRENERA DINAMA", a prva rečenica članka "po našim info, nema smjene, do zime je mir".
  • Mr Anderson
    22.3k
    Pa kandidati za zimsku pauzu.:lol:
    Nabada bez veze, sve još nekako mogu shvatiti, ali gdje je našao Perkovića?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.