• Ivanmtk
    2.1k
    tebi stvarno dosta toga nije jasno pa ni kako klub za koji navijaš funkcionira. Ako misliš da će se demokratski izabrani predsjednik micati nakon svake serije od par poraza ili nakon svake (nedao Bog) neuspješne sezone onda imaš ozbiljan problem razumijevanja kako ozbiljan klub funkcionira. A sigurno ne funkcionira na temelju euforije i depresije ilitiga menstrualnih ciklusa navijača.
  • Archangel
    391
    Evo kao i ti sam uzeo 5 min pauze da vidim jel su branitelji Kove napokon neki pametan argument smislili
  • Archangel
    391
    Ja niti ne tražim da se makne Boban, ali neću trpiti ljude koji podržavaju pad kluba dok je on vođa, klub je iznad svih, bez obzira kako se zvali.
  • Murta
    56
    Ovaj medijski blackout me ujedno i brine i daje mi nadu. Nadam se da je ovaj još trener samo zato što se putuje nazad/traži zamjena još.Dragon1Warrior123

Dap, najviše mi nadu daje da se Olivari nije javio, osim toga baš osjećam očaj i tugu kako ovo nema smisla.
  • NitkoBitan
    38.8k
    ali neću trpiti ljude koji podržavaju pad kluba dok je on vođaArchangel

Poslozila se skola nogometa organizacijski i uvela druga momcad, uskoro dobivamo kamp i selimo na novi stadion, prosla sezona dvostruka kruna, ova mozda nije najbolje pocela ali ipak je tek pocetak, dogadanja koje klub organizira po Hrvatskoj masu, nikad vise clanova i prodanih klupskih artikala...

Fakat padamo kao klub.
  • Laugreano
    6k
    Sto to po tebi znaci pad kluba?
  • Sibirski plavac
    10.1k

Pa mislim, ako se ne varam svi treneri koji su kod nas dobivali nogu nakon gostovanja nije im otkaz objavljen bio tu večer ili dan nakon nego par dana poslije. Ako se dobro sjećam ni Jakir nakon Munchena niti Bišćan nakon Aeka niti Fabio nakon Istre nisu odmah dan nakon dobili nego par dana poslije.

Iako, očekujem da će mu dat još Loksu da vodi i onda ide objava. Moje neko mišljenje. A možda i Poljud dočeka na klupi, tko zna...
  • Ivanmtk
    2.1k
    kakav točno pad kluba se dogodio? Koliko ja znam Dinamo je u godinu dana pod Bobanom VRATIO izgubljeni naslov i kup, igrao proljeće u Europi koje je postalo standard zadnjih par godina i praktički gotovo prošao i korak dalje u Europi gdje je falilo i malo sreće, koje istinabog, možda nismo ni zaslužili. I to sa potpuno novom momčadi, novim trenerom, sustavom igre, smjenom generacija koja je kasnila najmanje godinu dana i koštala nas naslova prvaka. Ovo ljeto se moglo ući u Ligu prvaka, svakako, ali ponašate se kao da je standard i uobičajeno da Dinamo igra svake godine Ligu prvaka pa je sad došao nesposobni Boban i sad je više ne igramo. Koliko smo puta igrali tu Ligu prvaka u zadnjih 20 godina? Koliko puta smo (izuzev one sjajne sezone kad smo igrali četvrtfinale EL) imali bolji rezultat u Europi od lani? Jesam li ja prespavao Tattino razdoblje ili ljudi stvarno misle da smo mi igrali završnice europskih natjecanja pa je sad došao nesposobni i zločasti Boban i sveo nas na EL i dvostruku krunu. Kriza trenutno je, imali smo i većih pa su se riješili. Ali ići toliko u krajnost da imam osjećaj ko da je klub seoska radna zadruga u kojoj je sve u rasulu i to odkad je došao Boban je u najmanju ruku bezobrazno i glupo, ali jasno mi je od kojih struja dolazi i, nažalost, neki jedva čekaju pad Dinama da bi rekli "eto vam" i te struje će očito zauvijek isplivati iz kanalizacije u svakoj manjoj ili većoj krizi.
  • crophantom
    7.7k
    uskoro dobivamo kampNitkoBitan

ne ulazeci u rasprave sad jer smo u offtopicu, ali kaj nije da se kamp za milimetar nije pomaknuo?

mislim da nit imamo lokaciju za kamp još, ni projekt ni dozvole, a ni para za graditi kamp (ako nam grad ne uleti tu pa donira teško će to biti), tak da, ovo uskoro je jako relativan pojam.
  • ElDorado
    14.9k
    Ak ne dobije vritnjak prije pauze, ostaje do ljeta ili zime
  • Mr Anderson
    22.3k
    Jesam li ja prespavao Tattino razdoblje ili ljudi stvarno misle da smo mi igrali završnice europskih natjecanja pa je sad došao nesposobni i zločasti Boban i sveo nas na EL i dvostruku krunu. Kriza trenutno je, imali smo i većih pa su se riješili. Ali ići toliko u krajnost da imam osjećaj ko da je klub seoska radna zadruga u kojoj je sve u rasulu i to odkad je došao Boban je u najmanju ruku bezobrazno i glupo.Ivanmtk

Badava se trudiš kad lik ima pamćenje čovječje ribice. Svi ti se ne sjećaju onih silnih sramoćenja u Tattino doba i 5 tisuća na stadionu u LP.
  • DiddyGuela
    7k
    Ocekujem 3 boda protiv Lokomotive pa onda jos jedan krug zavaravanja kako ce to sve biti bolje iza rep. pauze. I tako do kraja polusezone.

Inace kako god tko misli ali nije bas samo tako napucat trenera i cijeli stozer i na brzinu naci novog trenera i stozer.
  • Shimano9
    77
    Ostaje i duže, kladim se sa tobom i svakim. Jer, kao što i Ivanmtk kuži, ozbiljan klub ne radi po menstrualnim ciklusima :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.