• FazeN
    8.6k
    Tek sam sad prvi put pročitao kompletnu izjavu predsjednika Midtjyllanda kad je otpustio trenera nakon 17,18 utakmica bez poraza.

"Nije zbog rezultata, već kada pogledamo što smo uložili u momčad, pogledamo ono što nazivamo rejtingom, to je ponekad teško objasniti ljudima, ali kada pogledamo temeljne podatke, možemo vidjeti da nismo napravili napredak."
    "U upravi smo i procjenjujemo klub kako bismo vidjeli poboljšavaju li se i temeljni podaci. I mislimo da smo dugo vremena pomalo zaglavljeni. Nismo se razvijali.
    Ne otpuštamo Thomasberga zato što smo nezadovoljni. Otpuštamo ga jer vjerujemo da s drugim trenerom možemo podići stvari na višu razinu."
  • Mi smo uz tebe
    190
    nije još dobio informacije od "maksimirskog izvora"
  • Sibirski plavac
    10.1k

Ako je istina ono iz članka prošlog tjedna da je ovaj siguran neovisno o ishodima tekme s Hapoelom i Loksom, onda Olivari ni ne mora niš novog pisati hahaha
  • austrijanac
    13.8k
    Olivari bi inace vec smirivao situaciju.

Tako da mislim da nije bas bajno.
  • Archangel
    392
    U ovom slučaju držati trenera na klupi koji ruši reputaciju kluba, koeficijent skupljan od 2019 i prodajnu vrijednost igrača i povečava šanse tugi s juga da budu prvi u HNL
  • Str1nger Bell
    4k
    Hrvatski prvak uputio je najmanje udaraca koji su mogli završiti pogotkom, onih u prostor omeđen vratnicama i gredom, od svih 18 klubova koji su u srijedu igrali 1. kolo EL-a.

Na novom euroligaškom startu samo 11 puta su dinamovci s loptom bili u Hapoelovih 16 metara. Manje od njih u srijedu su na taj način prijetili samo Celje u Leverkusenu (9) te Omonia protiv Celte, ali i samo šest ulazaka u kazneni prostor Cipranima je bilo dovoljno za jedan pogodak i veliku pobjedu protiv gostiju iz Viga.

Screenshot-2026-09-17-at-16-16-12-Sportske-novosti-Ovo-je-dokaz-pora-avaju-e-istine-Dinamo-je-prvo.png
  • Tranzicijski Napad
    1.6k
    Ima li dostupan trener koji bi unaprijedio nasu igru?
  • Archangel
    392
    U europi smo sve lošiji svake sezone a o tome sve ovisi. Ako ne mijenja trenera hitno, bude išlo sve lošije.
  • FazeN
    8.6k
    Ima li dostupan trener koji bi unaprijedio nasu igru?Tranzicijski Napad

Pa ja zaista vjerujem da je to JEDINI razlog zašto Kovačević još nije bivši.
    Klub ne želi srljati i ulaziti u seriju mijenjanja trenera, te idući koji dolazi, dolazi s planom da ostane ovdje dugoročno i bude trener na duge staze.

Te PR priče da su oni zadovoljni Kovačevićem ne pušim, jer ovo svako iole normalan vidi da ne valja ništa, a samo na gore ide.
    Zato kako se lijepo piše ovdje već danima, idealan je tajming, vjerujem da se naći može dobar netko u pauzi ispred nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.