• Jos-Optimus
    13.5k
    imao je uzasnu ekipu? Pa njemu su svi bili zdravi i na okupu, frajer je imao Petka, Sucica, Baturinu, RPG-a, prime Nevu...i igra mi Jurcica protiv protiv Hajduka, popusi prednosti od dva gola razlike 2 puta...letio je on i vise nego zasluzeno
  • Crni86
    24.8k
    Kakve sve izlike se nece nac za trenera. Igrali smo mi jedne sezone kvalifikacije za LP s Budimirom i Zagorcem na golu pa smo bili konkurentni i nitko nije plakao kad sko ispali protiv YB.

Nije kvaliteta igraca kriva, taj Prevljak bi itekako bio iskoristiv kada bi mi imali nekakvu ideju i poslozenu sablonu. A onda kad nemamo kao sada kenjamo kak imamo slabu zamjneu za Belju. Valjda je trebalo dovest Lewu da cuva leda Belji.

Lijepo vam je i brk napiso, jedino kad je dinamo bio momcad bilo je pod bjelicom u prvom mandatu. Bas zato smo uspijevali tada bez obzira na kartone, ozlijede i padove forme uvijek izgledati dobro na terenu. I onda ce mnogi pricat da je taj kadar bio kvalitetniji od ovog. Da na kraju mandata trenera je bio jer im je svima podignuo vrijednost. Uklopio je u u sustav i on ih je kao pojedince onda izbacivao. To su na kraju rijeci i velikog Dani Olma. Na kraju to je i jebena uloga trenera. Svatko moze bit trener reala sa 11 najboljih igraca na svojim pozicijama i onda pobjedivat sve ostale u ligi i malo se mucit s barcom i atleticom. Valjda se ocekuje od trenera dodatna vrijednost? Ili cemo onda i kad dodemo na noge chelseau skinut gace i rec - joj imaju bolji kadar kme kme.

Na pocetku mandata je Bjelica podobivao igrace iz sredine poljske lige, druge talijanske lige, koreje i sl. Danas ekipa prica o kadru gdje nas u 3 utakmice hnla skoluju gorica, istra i osijek. U takvom kontekstu suludo je uopce pricat o kadru jer mi stvarni njihov potencijal ne znamo. I necemo ga znat dok necemo imat trenera sa stvarnim planom i programom igre. Dok necemo igrat kao momcad stvarni potencijal ove momcad nikad nece biti jasan.
  • prefontaine
    11k
    Možda ćemo za dvije godine i za Kovačevića dizati u nebesa i pisati "imao je užasnu ekipu". Sve ovisi gdje će današnji igrači biti i kakvu karijeru će napraviti do tada.
  • rokikaciga
    18.4k
    Ja ne kazem da nije bilo uzasno gledat te utakmice ali ne treba ni romantizirati tu ekipu.

To proljece se pogodilo da je Neva pokazao kaj moze kad nije ozljeden i kad je psihicki "in". RPGa je ocito jedino on uspio galvanizirat, a poslije smo vidjeli kako se ponasao prema klubu sa bolom u predjelu prepona. KTCa smo morali vratiti iz penzije jer su nam stoperi bili toliko sjajni. Rileta i Akija smo se cekali rjesiti jer su se raspali, a kad su otisli ili ne igraju ili igraju u losijoj ligi u losijoj ekipi. Ogiwara probao u Belgiji, nije bas najsjajnija epizoda. Miske i Sucic nemam kaj rec, svaka im cast. Baturina HNL igrao kao da mu se neda, Hofenhajm itd iako je talent svjetske klase. Pjaca bez ijednog koljena, skoro nitko nije plakao jer je otisao dapace. Vidimo kaj se dogada sa albanskim sinom vjetra. Petko prakticki sam osvojio duplu krunu i to pod injekcijama i ozljeden. Mmaea necu ni komentirat, Rog nemre hodat vise i Sikic je lud na njega jer ga je izradii za 100tis eura. Ulazili su Cordoba, Max, Spikadona itd itd

Je, odlicna ekipa. Ne kazem da nije bilo odlicnih igraca ali rec da ekipa vecinski nije bila za kurac je cita deluzija.

I ja iskreno mislim da se precesto na Zoni gledaju stvari u vakuumu bez ikakvog konteksta i onda se udara jedno te isto i izgubi se kontekst situacije.
  • Krizy
    76.5k

Jakirović je dobio Spartu 3:1, pa popušio 4:1
    U grupnoj fazi je dobio Astanu u obe utakmice, sramotno izgubio od Ballkanija pa ih dobio kući, izgubio od Plzena dva puta.
    Betis je prošao, svaka čast i jedino vrijedna spomena.
    Dobio PAOK 2:0 pa primili petardu u Grčkoj.
    Qarabag razbio, a zapravo smo visjeli kao luster i onda diplomski protiv Bayerna.
    HNL izdominirao na proljeće i svaka čast.

Očajna igra u europskom utakmicama kakvu gledamo i pod Kovačevićem. Pogotovo u gostima, trenerčina Jakir je gubio muškost čim bi napustio državu.

Valjda je imao igrače za prve utakmice, a u uzvratu im se nije dalo igrati?
  • Yovitssa
    1.1k
    I ja sam bio mišljenja da ne treba srljati sa zamjenom, treba dobro promisliti i pronaći dostojnu zamjenu, ali nakon Hapoela sam naglo promijenio mišljenje. Kaj se mene tiče, može i Ilija Lončarević, samo da ne gledam više ovog antitalenta na klupi. Nevjerojatno kako nas je srozao - i momčad i klub reputacijski (svojim baljezganjima nakon tekme). :rage:
  • antecacic
    544
    Dinamov puk je najjači. Ruganje treneru, kojeg štuje cijeli svijet, jer je u Premiershipu i popišao se po sitnim klošarima i novinarima, koji sada puše Bobanu o kontininuitetu za 50 eura, dok dvije godine nakon te enormne i neprelazne katastrofe u Munchenu mi imamo ovakve sjajne europske nastupe gdje držimo gaće protiv megamomčadi Hapoela Bershebe. Divno.
  • rokikaciga
    18.4k
    Pa ja njega nikad nisam razrjesio krivice za utakmice, pogotovo Sparta, Balkani, PAOK... Ajde nisam bio na Zoni da se vidi da sam bio nezadovoljan, a na temi Bivsi igraci i treneri se vidi da mi je drag. Nemoguce da mi je netko drag, smatram ga krivim za neke utakmice ali takoder mislim da je imao odron od ekipe i da mu se sapunjala daska? Ili?
  • San Lorenzo
    24.1k
    Nije isto trenirat Hull i Dinamo, Hull je bunker kontraška ekipa kojoj je primarni cilj na ulasku u sezonu ne ispasti iz lige...od Dinama se očekuje kombinatorika, posjed i dominacija u 90% utakmica u sezoni.
    Trenutno imamo trenera čiji je mindset i dalje u Koprivnici, ja mislim da njemu iskreno nije jasno zbog čega ljudi kipe, on je navikao na sredinu gdje u subotu može izgubiti 5-0, već u ponedjeljak se toga nitko neće sjećati, a ovdje jadan pobjedi Goricu i svi mu zvižde.
  • ElDorado
    15k
    Vidovića je otjerao upravo Kovačević. To je dečko jasno napisao za sve koji znaju tumačiti napisano. Dakle jedina razlika su Bakrar i golman. A Kotarski je na razini Livakovića nitko mi ne može dokazati suprotno. A ostale pozicije je kombinirao trener. Npr nije shvatio da mu Valinčić i Dominguez ne funkcioniraju. Čak je i ova užasna tekma protiv Happoela to pokazala.
    Najme nitko, ali baš nitko za ovo stanje nije kriv nego trener i stručni stožer. Može se pričati o tome da je Kotarski došao debelo prekasno.
  • Jos-Optimus
    13.5k
    Hapoel je slabiji od Balkania? Kakve veze imaju Jakirovi rezultati sada sa posrtajima u Dinamu? Ovo za Bobana neću ni komentirati, jasno je od početka da si zaljubljen u kvazi Mega menadžera koji je u bijegu
  • Masto
    2.4k
    da nije najbolji trener za dinamo mozda je istina al da je budala i slijepac ne vjerujem
  • ElDorado
    15k
    Jakirović po svom profilu jednostavno nije trener za Dinamo i ne znam zašto ga svi ponovno i ponovno spominju. On je reaktivni trener i svugdje gdje je bio i gdje sada jest je igrao tranzicijski nogomet koji mi u HNLu ne možemo igrati, a koji očito i predsjedniku ide na kiki. Možemo se mi diviti njegovim rezultatima u Hullu ali meni su te tekme negledljive. Svaka mu čast na dvostrukoj kruni ali mi smo igrali loše, a protiv Rijeke katastrofalno do dva euro gola.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    Još jednom, Jakir za razliku od Kovačevića nije loš trener. Jednostavno je došao u krivo vrijeme i nije trener koji stilom igre odgovara Dinamu.
  • Dragon1Warrior123
    5.4k
    I još nešto, Jakir je imao krimen toga da nas je puno ovdje smatralo da ga je na kormilo doveo bjegunac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.