• don
    21.9k
    "protiv Hapoela je bilo bolje, mi smo se borili. Svaki bod u Europi je dobar."

ovaj lik nas zajebava. Di je bilo bolje??

reprezentativna stanka i otkaz, inače neću moć istim očima više gledat Bobana. U suprotnom, kako da mislim da netko zna svoj posao?
  • Blueshadow86
    5.7k
    Znači, idemo protiv Lokomotive po bod.
  • Nazzipanda
    1
    Znači opet bude drž nedaj
  • Dudu
    3.6k
    Nas Ferguson :heart:
  • dMilan
    62
    Ko bi se bunil da dodjemo do mjeseca? Kaj ne zeli svaki klub biti na vrhu? Glupa Izjava,
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ima sreće da mu se Beljo vraća koji će vjerovatno rješit tekmu,nakon toga reprezentativna pauza pa će se situacija malo smiriti oko njega.Dal će dignut momčad kroz te mini-pripreme ne znam,jer će mu i faliti neki reprezentativci.Nadam se da ne budemo gledali ovakvo mučenje u nastavku prvenstva...
  • mosad
    3k
    Sad sam uvjeren da nas sprda
  • CerealKiller
    908
    "Moramo igrati kao u Bukureštu"
    Kova je počeo trolati 100%
  • Efes Pilsen
    17k
    Ufff kakav rage bait, ovo mi ne treba pred vikend.
  • austrijanac
    13.9k
    Jebeš mi sve, lik ima jebenih 15 igrača i on zaželi igru kao protiv Hapoela gdje su i žene od igrača gasile telku.
    Protiv Lokomotive.

Sigurno se zajebava jer mu je zadnja.
    Kako čovjek zna iživcirat sa izjavama.
  • DiddyGuela
    7k
    Koliko puta je Kova tokom svog mandata ponovio?

"Znamo da moramo bolje."

Ovo sada vec postaje bizarno.
    Pa daj onda vec neka i bude bolje, nemoj samo pricati.
  • prefontaine
    11k
    Neka ga netko podsjeti da je trener Dinama, ne Slavena.
  • Blueshadow86
    5.7k
    Ok, može li mu bar netko zabraniti davati izjave, već kad nije pedalu dobio? Nije dovoljno što nam je igra sramotna, sad nas sramoti još i u medijskim istupima.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Mini pripreme i teambuilding neka klub organizira dole u Jablanici da trener i igrači malo dođu sebi,ionako su svi potonuli....ajmo Kova!!
  • Nine9
    434
    “ Ciljaj na Mjesec, ako i promašiš završit ćeš među zvijezdama”

M. Kovačević nakon dvostruke krune 26/27
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.