• vlatkomarkovic
    4.1k
    Naravno da je lako pričat i kenjat kao što svi mi ovdje radimo ali svaka konstruktivna kritika je bolja od tuljanskog pljeskanja i glumljenja sljepaca radi mira u kući.
    Nije sad da se skandira "Uprava Odlazi", nego Dinamo ne pruža ono što bi realno mogao i morao a puk kao korektiv ne smije dozvoliti smanjenje standarda i rezultatskih očekivanja.
    BiP1MD

Slažem se u potpunosti. Također smatram, da “uprava odlazi” nije rijesenje, ali ono sto bi volio vidjeti je neka konzistentnost i logika u donošenju odluka. Sto se tiče trenera, definitvno mislim da bi netko vise napravio, ali to ne znaci da je rijesenje ili jedno ili drugo, nego oboje, a dok se ne krene s oboje, tako je svejedno…..
  • uunniiqq
    8
    Pretjerano uzimanje Domingueza na zub i zaobilaženje McKenne se i dalje slažem. Mogu samo zamisliti kolko bi se malog izmrcvarilo da je npr. igrao rukom za penal nakon što smo poveli u uzvratu kod Vikinga ili da je istrčalog (pitaj Boga zbog čega) Filipovića uvalio za treći gol Betisa.
    Ali opet, McKenna je teretni pozicijski stoper od kojeg se očekuje da dobije zračni duel, izbije loptu, preda ju najbližem do sebe i ne napravi glupu grešku. To je igrač na razini početnog sastava Heartsa, Hiberniana, možda malo teže i Celtica/Rangersa. Ekipa koji u Europi uglavnom primaju veće porcije od Dinama. Tip ima taj plafon, stariji je, a zbog pristup i stava se valjda više toleriraju neki nedostaci.
    Sergi je klinac od 21 god. i od njega se očekuje iskorak, status u ekipi i brutalna isplata. Na njemu je fokus i gleda se svaki krivi korak.
    BiP1MD

Cijeli komentar si odlicno napisao ali s ovim se najvise slazem jer meni osobno to najvise zapadne za oko kada god se vode razgovori o tome kako izgledamo defanzivno i kada se komentiraju individualno obrambeni igraci.
  • crophantom
    7.6k
    Reakcije igrača nisu normalne i njihovo stanje nije normalno...
    Ja se nadam da cemo bar dobiti odgovore sto se dogodilo u ovoj ekipi da to lici na ovo
  • joesimunic
    675
    Čestitke treneru na drugoj sačuvanoj mreži u Europi od kad je s nama. Odvratna sramota kome smo mi dali da bude trener u ovom novom demokratskom Dinamu gdje smo sve posložili u našoj svetinji, ali smo nažalost zaboravili da je i trener u tom segmentu vrlo važan. Slabo mi je. Poraz na svakom levelu s ovime. Moram prokomentirat da Vinlof ne igra, jedan od najboljih igrača i onaj koji je puno stvarao prema naprijed. Tužno i depresivno te se nadam nekim ljepšim vremenima.
  • M94
    2.9k
    Nek pita Dambrauskasa kakav je njegov roster za LP.M94

Thun je teži protivnik nego bilo tko koga su oni dobili na putu do Lige prvakaDzoni

pričekat ćemo sa određivanjem snaga, imamo međusobni dvoboj s jednim od njihovim protivnika uskoro.M94

jel to i na Zoni ima ljubitelja tovarskog laptop trenera? Hapoel i Sabah kvalitetom tu negdje, nebi da je izbacio BarcelonuCastAway1986

pazljivije citaj ,Thun i Viking Valdas nebi nikad prošaoCastAway1986

Kao što rekoh prije desetak dana, Ševa bila bolja danas.

Šta sam ja gledao sad bože sačuvaj, čuvanje 0 protiv ekipe koju moraš dobit i najslabija je od svih ostalih koje imaš.
    Ove je Dambra izbacio sa slabijim rosterom, mi smo izgledali ko Gorica protiv njih.
  • Crni86
    24.7k
    Najveci poraz danas je to sto smo na ovo vec nauceni. Gledam barem po sebi. Nit sam ljut, nit sam zivcan, nit sam strasno razocaran.

E to je najveci poraz danas, kad vlastiti navijac navikne na ovakve predstave. Jako dobar znak da smo pali par stepenica u europskom nogometu. Tuzno.
  • BlueDD
    66
    Za ovu sramotu (i to prvenstveno mislim na sramotu po pitanju igre), najodgovorniji je trenerski stožer i stvarno ne znam na koji način se može obraniti ovakvo postavljanje i vođenje utakmice.
    Također, Boban i čitavi sportski sektor imaju itekako svoju razinu odgovornosti. Količina novca koju Dinamo troši i kvaliteta selekcije kadra su ozbiljno upitni u pojedinim segmentima...
  • Masto
    2.3k
    Jedva čekam repku vjerovali ili ne
  • Šteco
    2.1k
    Stojim uz tebe i kada ti ne ide... Vidimo se u nedjelju!
  • Agramer86
    1.1k
    I kaj reći nakon svega viđenog...
    Od početka prošle sezone vidi se da to nije to. Boga sam molio da ova sezona nebude preslika prošle i nije, još je gora. Trener je provjereno za kur*c a, igrači koje smo doveli su poluproizvodi jer nemožeš želit uć u jebenu LP i onda dovest Prevljaka iz Istre, Ivanušeca kojem je karijera otišla u tri lepe i Oršića za kojeg se vidlo da nije ni upola dobar kao prije 4 godine ali ti sad igra prvu postavu.
    Sramota od igre i vođenja kluba, to ide i Bobana.
  • podravskimodrikibicPMK
    498
    jer nemožeš želit uć u jebenu LPAgramer86
    Cilj nije bila LP.

Ivanušeca kojem je karijera otišla u tri lepAgramer86
    Ivanušec je doveden nakon ispadanja u playoffu LP.
  • cibona
    8.3k
    "Bod je realan. Izgubili smo jednu utakmicu u SHNL-u nakon 10 mjeseci, nije to negativna serija. Dosta igrača nam danas nije moglo igrati", rekao je Niko Galešić za Arena Sport televiziju.

Ova izjava je sukus svega. Ništa osobno prema Galešiću, ali pad kriterija i manjak ambicije je i više nego očit. Ako igrač javno pred kamerama bez trunke srama može reći da smatra da mu momčad nakon svega viđenog nije u krizi, onda se iskreno bojim što im trener govori u svlačionici.

Situacija nije dobra i nešto se mora mijenjati. Napravljen je očajan prijelazni rok i u kombinaciji s potkapacitiranim trenerom dobili smo ovo što trenutno gledamo. Nije vrijeme za paniku, vrijeme nam ide u korist, ali promjene moraju početi već danas.
  • Agramer86
    1.1k
    Cilj nije bila LP.podravskimodrikibicPMK

Nego?
  • emilperska
    18.4k
    Kova je loša kopija Dalića.

Kova je Dalić kojem neki Vlatko Marković/Davor Šuker postrojavaju igrače u svlačionici kako bi galvanizirali ekipu prije Kazahstana doma kako bi ostali u igri za play off kvalifikacija za SP 2030 s 64 ekipe.

A i ako je ovo vrhunac Bobanove sportske i financijske vizije, moramo se zapitat gdje nas vodi kroz godinu dvije s glumljenjem Lukše Jakobušića i tjeranjem inata cijelom svijetu s Kovom kako bi on dokazao svima da bilo tko moze osvajati naslove s Dinamom, ako mu pružiš kontinuitet.
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Kaže voditelj u studiju "ide sad duga stanka ovo je idealna prilika za za za REKUPERACIJU ". Da majstore, svima nam je ta riječ pala napamet, baš ta, nijedna druga hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.