• Krizy
    76.2k
    "Hapoel je vrlo agresivna momčad. Igraju vrlo specifično, s puno rizika. Ne mijenjaju sustav igre u odnosu na svoje protivnike. Igraju isto protiv svih. Snažan presing od početka, izlaze s dva napadača visoko, nakon čega slijedi vrlo agresivan vezni red. Imaju izvrsnog trenera, Rana Kozuha, koji je sustav igre i metodu presinga pokupio od jedne njemačke momčadi.

Uglavnom igraju u formaciji 4-3-3, ali povremeno je mijenjaju u 5-3-2. Drže se svojih principa brze igre, visokog presinga, s braničima koji stoje visoko. Moderan, napadački stil nogometa. Uvijek ima puno trčanja u njihovoj igri.

Jedan od ključnih igrača je Lucas Ventura. Iskusni zadnji vezni. Puno radi u organizaciji igre. U tom njihovom presingu, on je ključni čovjek. Čak i kada imaju manjak igrača u sredini zbog izlaska s dva napadača gore, on skuplja puno lopti. To im znači i u tranziciji"

Ganah je jako, jako nezgodno krilo. Dinamičan igrač koji igra na suprotnoj strani. Sam se servira desnom nogom. Kad dobiju prilike, lako ih realiziraju, imaju i Easta u napadu. On je također važan igrač. Znaju stvoriti višak, ali i ako probijete njihovu prvu liniju presinga, stavljate ih u veliki problem. Desni bek Mizrahi je brz, elegantan. Ali zna ostaviti jako puno prostora."
  • Crni86
    24.4k
    Nakon ove zadnje tri tekme ja racionalno ne znam kako mi ovdje mozemo izvuc pozitivan rezultat.

Srce ce uvijek vjerovat, ali za glavu ce bilo kakav pozitivan ishod za nas biti iznenadenje.
  • Profesor Baltazar
    248
    Ako sve ovako ostane, sve mi se čini da ćemo mi u srijedu izgledat i provest se ko Fenerbahče lani otprilike u isto ovo vrijeme na Maksiniru.
  • hb1
    921
    Znači nešto kao mi da uspijemo u ovome što pokušavamo :lol:
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.