• crophantom
    7.6k
    na cemu temeljis optimizam? Koji te to segment igre cijele ove sezone navodi na taj zakljucak?
  • NitkoBitan
    38.7k
    A na temelju cega je Osijek pobjedio nas nakon kaj je ispao iz kupa od drugoligasa? Jednostavno se saberes i pobjedis.

Ako netko toliko vjeruje u nas kiks u srijedu ima kladionica na svakom uglu i na finu kvotu i ulog se moze zaradit mjesecna placa. Acta non verba.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    ako ne onda imaju ljudi u klubu koji moraju povuc poteze bilo to vjerovat treneru ili ne i odgovarat za nji.
    ovo je novi 90 minuta nasi igraci nisu zaboravili igrat nogomet.
  • fakin
    6.2k
    Izraelci ove sezone su odigrali 11 utakmica.
    Omjer im je 5 pobjeda, 1 remi i 5 poraza.
    Gol razlika 16:22.
    Vrijednost momcadi po TM je 28 mil eur (Dinamo 71 mil eur), najvrjedniji igrac Forson 3 mil eur (Dinamu Beljo 12 mil eur).

Susret se igra na neutralnom terenu.

Po svemu realno je lagana pobjeda Dinama.
  • Archangel
    339
    Ako Dinamo pokaže nogomet s kraja prošle sezone onda bi trebalo biti tako.
  • Keyser Soze
    20.9k
    Ti si nakon Dalibana i Majkija najjaci lik kojeg je ovaj forum ikad imao, mislim da vrhunski ragebaitas ekipu, svaka cast.
  • DZG90
    502
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/beljo-upitan-dinamo-bukurest-hapoel-europska-liga-bolest-15746085
    Nedjelja nije donijela neku dobru vijest kad se radi o novom hrvatskom reprezentativcu. Beljo se nije pojavio na treningu, još uvijek se ne osjeća najbolje, nije bio spreman za vježbanje. Hoće li se na treningu pojaviti u ponedjeljak, nije sigurno, treba vidjeti kako će se osjećati.
  • Crni86
    24.5k
    ovo je novi 90 minuta nasi igraci nisu zaboravili igrat nogomet.Fatos Beqiraj

Ti si valjda prespavao nase zadnje 3 prvenstvene utakmice. Gdje nas je Gorica samarala zadnjih 20 minuta doma na maksimiru, gdje je Osijek u 90 minuta izgledao kao Real.

Nismo mi grozno losi bili jednu utakmicu, pa kao joj los dan, bit ce bolje. Mi smo u ozbiljnoj krizi bez leadera i taktickog plana. Igraci izgledaju kao razbijena momcad protiv Osijeka kojeg je izbacio drugoligas prije 3 dana iz kupa i protiv Gorice koja do tad nije imala bodova.

Da svi cemo navijat za nas Dinamo, al daj prestanite predstavljat vise ovo kao nekakv los dan, ustajanje na krivu nogu i da ce sutra sve vec biti dobro. Hapoel je protiv ovakvog Dinama favorit. Osim ako se ne desi neki preokret, samo ja ne vidim osobe u nasem klubu koja bi ga mogla donijet, jedino mozda da Zvone obuje kopacke i navuce kapetansku traku.

U europi smo bili losi u kad je atmosfera bila dobra, sta onda ocekivat tek sad kad izgledamo kao razbijena vojska?
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    a gle ja ocekujem pobjedu i vjerujem u nju. Mi kvalitetu imamo, igrace i trenera je opasno opalilo jucer ako ih ovo ne trze onda nema sta nego ic u promjenu. Ali niko me ne moze uvjerit da mi ne moze dobit hapoela
  • Crni86
    24.5k
    Ali niko me ne moze uvjerit da mi ne moze dobit hapoelaFatos Beqiraj

Ovo nitko ni ne tvrdi. Samo iz ovog aspekta to djeluje kao sf u racionanom svijetu.

igrace i trenera je opasno opalilo jucer ako ih ovo ne trzeFatos Beqiraj

Trznule su ih gluposti protiv Thuna, pa gluposti protiv Vikinga, onda ih je trznuo Varazdin s 0:1, pa onda ih je trznuo Real, oprosti Gorica, sa zadnjih 30 minuta na maksimiru, a onda ih je trznula Istra koja nas je isto tako pojela kao Osijek jucer samo eto tu smo se uspijeli izvuc. Lijepo je da si optimistican, ali ova ekipa je imala vec dovoljno samara za budenje, ne vidim razlog zasto bi sad trebali vjerovat da ih je ovaj samar dirnuo.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    a meni je tek ovo teski samar, thun si prosao pa okej gleda se bit ce bolje, u istri izvuces bod pa mislis nije strasno jedan los dan, gorica dobijes nekako, viking trebas proc ali realno i ekipa nam je tanka bila. Ovo jucer je bas teski samar i sramocenje, osijek nas ubio u svim nogometnim segmentima i osramotio sa 4 komada.
  • Crni86
    24.5k
    ako je ljudima u klubu u ovoj sezoni tek ovo veliki samar, onda netko ne radi svoj posao.

Imali smo 5,6 upozorenja u zadnja 3 mjeseca. Ne krenu se vuc potezi kad kola krenu nizbrdo. Potezi se vuku da kola ni ne krenu nizbrdo. Da li to bili razgovori, raubanje trenera, kazne i sl.
  • ElDorado
    14.7k
    Doveli su nas do toga da zapravo ne očekujemo ništa. Kaj bu bu. Ak dobijemo super, ak spuhamo, agonija se nastavlja
  • Felip
    832
    Kravtsov obavezno uz Mišića. Od prve sekunde. Galešić umjesto Valinčića. Ivanušec umjesto Hoxhe.
    Ako se već ne ide u promjenu trenera, mijenjaj igrače. Nužna je nova, svježa energija na terenu. A isto želim vidjeti i protiv Lokomotive. Znači dvije utakmice su do stanke i nemaš kaj odmarati ili kalkulirati. Možemo izgubiti, ali želimo vidjeti promjene, drugačiji govor tijela, želju, energiju, trku, da barem dobijemo vjeru da ova momčad ima kvalitetu i da može bolje.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.