• Orc123
    17.2k
    Vidim svi Lisicu stavljate u prvih 11? Zasto tocno? Protiv Osijeka odigrao korektno 2. Pol i zato sada opet mora biti u prvih 11? Imao 3 dobra ubacaja i 2 driblinga i odmah je Soudani. . . Ocito mu bolje pase kad uđe s klupe i donese neku energiju ko i Kacavenda jer trcati moze ali on je i dalje limitirani rotacijski igrac sto je i dokazao bezbroj puta ove sezone kad nas kostao tonu zivaca, a doslovno nije pokazao nista.
  • rokikaciga
    18.3k
    Mozda se napokon vratio na stare staze nakon mononukleoze? Jbg treba nagraditi decka. Druga opcija je Almena koji se zadnju tekmu sudarao sa Morisom i nije bio na razini, ili Topic kojeg je Kova otpisao.
    Ali poznavajuci Kovu sansu ce dobit Topa.

E zaboravio sam i Orsu na desnom krilu.
  • Mr Anderson
    22.1k
    Ja očekujem Lisicu desno i Oršu lijevo, Gale na beku od početka. Svi zazivaju Rusa u prvih 11, mene iskreno on ničim do sada nije oduševio. Stojke i Mišić su sigurni u vezi, dvojba bi trebala biti Ivanušec ili Rus. Zajca očekujem nakon pauze da bude na nekadašnjem nivou.
  • jp23
    4.7k
    Zar nije izostavljen Topić s popisa za EL?
  • rokikaciga
    18.3k
    Je, u pravu si. Onda Orsa desno postaje veca mogucnost :grin:
  • ElDorado
    14.7k
    Ako on ovo ide igrati bez dvije 6 i bez Ivanušeca na krilu, najebli smo kako god. Jedino sam siguran da će Galešić igrati beka.
  • IvanS
    575
    Nije mi jasno zašto se stalno spominje nekakav umor igrača zbog (ne)rotacije!
    Koji mrtvi umor, pa sezona je tek počela.
    Tamo negdje u 5. mjesecu 2027. mogu shvatiti da neki budu umorni ako su do tada odigrali 40ak utakmica u dobroj minutaži.

Problem kod tog rotiranja je što neki igrači dobiju 5 utakmica skoro 90 min a u tom razdoblju nema gola/asistencije. Udarci na gol pogađaju okolo tribinu i najmanje ih završi u okvir gola. To je problem!

Treba se ostaviti ovog narativa da je netko umoran. To nije razlog loših igara.
    Nek se poslože u glavi svi redom, novopečeni reprezentativci nek se spuste na zemlju i nek krenu raditi ono zbog čega su poziv i dobili, stariji igrači nek preuzmu odgovornost za atmosferu i zagalame u svlačionici već danas (jučer)!!!

A trener? E, i on isto, nek se trgne i u utakmicu uđe s jajima kako Dinamov trener i treba raditi. Ne sumnjam u trenersko znanje, al' brate daj živni i zagalami malo. Nabrij tu ekipu i nek pojedu Izraelce u srijedu.
    A protiv Lokomotive u nedjelju istim tempom i mentalitetom i ima da u SHNL-u bodove osvajaš već na izlasku na travnjak kako i priliči klubu kao Dinamo!
  • Paggini
    98.5k
    Kotarski

Gale Sergi McKenna MPV

Mišić Kravcov
    Stojković

Lisica Beljo Ivanušec

evo vam za predictor da odma stavite pa ste mirni dva dana.
  • Danko
    3.5k

Ovo je logično , znači da nebu tak.
  • fakin
    6.2k
    valinčić i zajc su sigurni kod kove
  • Paggini
    98.5k
    Slobodno me citirajte u srijedu kad izađu sastavi, srdačno.
  • rokikaciga
    18.3k
    Lako kad si mene iskopirao sa prosle stranice. :smirk:
  • Paggini
    98.5k
    Ti si rekao da bi tako trebalo biti, ja kažem da će ovako BITI.
  • ElDorado
    14.7k
    tako bi i ja ali za Kovu čisto sumjam
  • hardek
    12.9k
    Meni baš nešto govori da se vraćamo u Goda lijevi bek fazu. To je bio potez za kojim je Kova potezao kada god smo bili u padu forme prošle godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.