• Plavi Zapad
    38
    Svi koji mislite da je Dominquez problem ovog Dinama...Galesica volite kao da je od Mudrog brat. Nek igra ali umjesto Valincica. Problem je spori vezni red s losim krilima. Naravno jos je i Beljo danas falio.
    Problem je isti sustav gdje kad si procitan ovako to izgleda
  • FrodoJePurger
    812
    može i 4-2-3-1 protiv jačih ekipa, tipa u Europi
  • Blueshadow86
    5.6k
    Usudim se reći da je ovo bila naša najgora partija, možda čak i od početka Kovačevićevog mandata.
    Neka me netko ispravi, ali ja se ne sjećam kada smo zadnji put izgledali ovako bezopasno, pogubljeno i smušeno. Ma izgledali smo smiješno. Osijek se sprdao s nama. I to je ono što najviše boli.

Ne vjerujem da će biti nekih novosti oko trenera, ali nakon ovakve igre i ovakvog rezultata već sutra ujutro treba reći - dosta.
  • dmil
    1.6k
    to se vec godinama događa
  • Felip
    814
    Govor tijela igrača je katastrofalan i sugerira da nešto ozbiljno ne štima. Nemoj mi pričati da si se dobro pripremio za utakmicu i onda te mrtvi Osijek ub8je. To je nedopustivo.
    Svaki poraz je neugodan, ali ovako izgubiti, da te isprebija ekipa koju si ti došao školovati... jednostavno nemam objašnjenje
  • njurci10
    681
    Meni jedna stvar dana nije jasna, umjesto da se zamjeni na poluvremenu Zajc ostaje do kraja.
    Znači ove sezone ne mogu reći jednu utakmicu di je bio odličan.
  • kajjaznam
    517
    Vukovar lani, što se tiče HNL-a
  • DiddyGuela
    6.9k
    Popijemo 4 lagana od limaca Osijeka + trener i napadac iz Andore a neki ovdje imaju mentalne i duhovne snage sastavljati formaciju za iduce tekme.

Zavidim vam. :broken:
  • kajjaznam
    517
    i to ekipa koja je ispala u kupu od Segeste i onda ih kadet školuje.
    Porazi se dese i veće momčadi izgube, al ne na ovaj način na koji smo mi izgubili, ovo je sramota
  • NerminB
    1.9k
    Bez valincica i hoxhe vise molim vas. Jednostavno mi zeludac to ne moze vise istrpiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.