• Plavi Zapad
    38
    Svi koji mislite da je Dominquez problem ovog Dinama...Galesica volite kao da je od Mudrog brat. Nek igra ali umjesto Valincica. Problem je spori vezni red s losim krilima. Naravno jos je i Beljo danas falio.
    Problem je isti sustav gdje kad si procitan ovako to izgleda
  • FrodoJePurger
    810
    može i 4-2-3-1 protiv jačih ekipa, tipa u Europi
  • Blueshadow86
    5.6k
    Usudim se reći da je ovo bila naša najgora partija, možda čak i od početka Kovačevićevog mandata.
    Neka me netko ispravi, ali ja se ne sjećam kada smo zadnji put izgledali ovako bezopasno, pogubljeno i smušeno. Ma izgledali smo smiješno. Osijek se sprdao s nama. I to je ono što najviše boli.

Ne vjerujem da će biti nekih novosti oko trenera, ali nakon ovakve igre i ovakvog rezultata već sutra ujutro treba reći - dosta.
  • dmil
    1.6k
    to se vec godinama događa
  • Felip
    814
    Govor tijela igrača je katastrofalan i sugerira da nešto ozbiljno ne štima. Nemoj mi pričati da si se dobro pripremio za utakmicu i onda te mrtvi Osijek ub8je. To je nedopustivo.
    Svaki poraz je neugodan, ali ovako izgubiti, da te isprebija ekipa koju si ti došao školovati... jednostavno nemam objašnjenje
  • njurci10
    680
    Meni jedna stvar dana nije jasna, umjesto da se zamjeni na poluvremenu Zajc ostaje do kraja.
    Znači ove sezone ne mogu reći jednu utakmicu di je bio odličan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.