• Roky
    215
    Stavit cu malo sad sa strane Kovu…jel vama izgleda kao da su igraci fizicki nespremni?
  • ElDorado
    14.6k
    Ne kuzim zakaj ljudi pisu “ja sam siguran da cemo….(popuni tockice biti prvaci, pobijediti, preokrenuti itd)”. To stvarno nikome nista ne znaci a najmanje kaj ce stvarno biti
  • ElDorado
    14.6k
    ne bi rekao. Prije bih rekao kad neorganizirano trčiš onda se bezveze trošiš, pa nemreš trčat kad stvarno treba trčat. Primjer za to je trčanje od igrača do igrača u pritisku jer nam je kolektivni pressing u kurcu
  • Sibirski plavac
    10k
    A kaj mislite, kolika je šansa ono kaj se pisalo po komentarima s raznih portala , foruma i slično, da ga igrači buše?

Ne vjerujem u to, ali da trenutno ne izgledamo dobro, bome ne izgledamo.
  • Roky
    215
    to sam se pitao nakon Gorice oni kao da izdahnu nakon 1.pol
  • ElDorado
    14.6k
    moguće je da nisu bas vrhunski fizicki pripremljeni. To sigurno. Ali kad svi trce ko muhe bez glave onda je to tak
  • dis
    200
    Ove nadobudne pickice iz kohorte treba stavit gdje im je mjesto. Nakon utakmice ide 4-5 debila i ispituju odakle si te ako nisi iz osijeka krenu udarat. Postali su mi ogavniji od tovara.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Osijek nas je našamarao nakon ispadanja od Segeste.
    Istra nas je našamarala nakon ispadanja od Kurilovca.
    Katastrofa, a mi i dalje po istom.
  • crophantom
    7.5k
    ako igrači buše trenera, kaj god to značilo, onda te pojedince treba izbaciti na tribine. Jer Dinamo je ipak mrvicu iznad i Kove i igraca...

Tako da, ne vjerujem u te price nimalo
  • Roky
    215
    uvijek to rade debili
  • FredyJones
    55
    Užasna tekma.
    Mišić je bio totalno izvan utakmice. Stoperi nam vode igru, nemaju kome odigrati pa gotovo svaki pas ide na silu i uz puno rizika. Sve u svemu, krivac je ovdje trener i mislim da je to svima jasno.
    Osijek konstantno cilja duge lopte na Vinlöfa, a mi nikako da to dupliramo i pokupimo te druge lopte.
    Baš sam razočaran.
  • Nine9
    409
    Zašto nam je defanzivna igra tolko očajna? Krila ne pomažu, zadnji vezni ne radi faul kad treba, bekovi i stoperi visoke lopte često totalno krivo procjene.
    Presing nam je očajan. Bez lopte izgledamo gore nego većina ekipa protiv nas kad dominiramo.

Ako je Mišić pod ozljedom zakaj igra? Ako već igra zakaj Rus nije uz njega? Puno bi naučio a iza bi valjda imali veću stabilnost.

Logično mi je da ćeš dok se ekipa uigrava ponekad odigrat malo konzervativnije, povezati linije i graditi mehanizme. Naša igra u zadnje vrijeme izgleda kao tvrdoglavo ponavljanje grešaka dok ne uspije, na silu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.