• ElDorado
    14.6k
    moguće je da nisu bas vrhunski fizicki pripremljeni. To sigurno. Ali kad svi trce ko muhe bez glave onda je to tak
  • dis
    201
    Ove nadobudne pickice iz kohorte treba stavit gdje im je mjesto. Nakon utakmice ide 4-5 debila i ispituju odakle si te ako nisi iz osijeka krenu udarat. Postali su mi ogavniji od tovara.
  • DrRatoljub
    1.5k
    Osijek nas je našamarao nakon ispadanja od Segeste.
    Istra nas je našamarala nakon ispadanja od Kurilovca.
    Katastrofa, a mi i dalje po istom.
  • crophantom
    7.5k
    ako igrači buše trenera, kaj god to značilo, onda te pojedince treba izbaciti na tribine. Jer Dinamo je ipak mrvicu iznad i Kove i igraca...

Tako da, ne vjerujem u te price nimalo
  • Roky
    215
    uvijek to rade debili
  • FredyJones
    55
    Užasna tekma.
    Mišić je bio totalno izvan utakmice. Stoperi nam vode igru, nemaju kome odigrati pa gotovo svaki pas ide na silu i uz puno rizika. Sve u svemu, krivac je ovdje trener i mislim da je to svima jasno.
    Osijek konstantno cilja duge lopte na Vinlöfa, a mi nikako da to dupliramo i pokupimo te druge lopte.
    Baš sam razočaran.
  • Nine9
    410
    Zašto nam je defanzivna igra tolko očajna? Krila ne pomažu, zadnji vezni ne radi faul kad treba, bekovi i stoperi visoke lopte često totalno krivo procjene.
    Presing nam je očajan. Bez lopte izgledamo gore nego većina ekipa protiv nas kad dominiramo.

Ako je Mišić pod ozljedom zakaj igra? Ako već igra zakaj Rus nije uz njega? Puno bi naučio a iza bi valjda imali veću stabilnost.

Logično mi je da ćeš dok se ekipa uigrava ponekad odigrat malo konzervativnije, povezati linije i graditi mehanizme. Naša igra u zadnje vrijeme izgleda kao tvrdoglavo ponavljanje grešaka dok ne uspije, na silu.
  • Shimano9
    72
    Znači danima se priča kako su nam krila u kurcu nakon Vidovića i Bakrara koji su zabijali. I onda još nema Belje, a Stojković ne znam kad je zadnji put zabio i odigrao/otrčao kako treba da nije opet nervozan. Nije da je Galešić bez greške igrao i on je gubio, al brate Valinčić kao strano tijelo na terenu, a Prevljak ničim ne pridonosi u gradnji i zadržavanju. Pa dodaš i odmornog Mišića koji izgleda umornije (?), a Alemena kao i Hoxha, ništa, al baš ništa, i šećer na kraju golman koji je ok branio al brate ono istrčavanje (a i odbijanje lopte u sredinu nakon šuta)... I dobiješ Zajca i to samo drugo poluvrijeme koji je gorio da popravimo. Samim tim, ja ne vidim tko je danas bio na razini Dinama, a očito ni Kova jer je sam priznao da nije dopro do njih i da su glave ostale na lako ćemo.

Ok, prvi poraz HNLa nakon pun kurac, ako dobijemo u srijedu vratit će se atmosfera i naboj. A ja neću ni pomisliti na drugi ishod i koliko će to onda tek loše biti, zato vjerujem u pobjedu i povratak u formu. Ove komentare medijske od štakora koji su jedva čekali, nema smisla više komentirati, jer svatko pametan zna da se trener ne mijenja tako lako, pa valjda je svima pouka bio Jakirović koji je dokazao kakav je trener a kod nas pljuvan i prije 9 komada, a nakon toga... pa valjda se svi sjećaju kaj su pisali i koliko su htjeli da ode (i tu na forumu). Nisam ni tad bio za smjenu pa tako ni sad, ali ima tu lekcija za sve. Podrška, kao i uvijek, ekipi i treneru da se izvuku iz krize kao i prošle sezone.
  • FrodoJePurger
    810
    Da igraš 4-1-4-1 imao bi potpuno drugu dinamiku i koja bi nam vise pasala, jer ovako imamo oooogromnu rupu između zadnjeg i srednjeg reda, Zajc i mišić nisu na nivou od početka sezone i ne mogu trčati u obranu kako se spada, dok Stojković nije taj koji bi uopće trebao biti u obrani.

Kotarski

Galešić - Dominguez - Radeljic - Vinlof

Mišić/Kravstov

Almena - Ivanusec - Stojković - Oršić(Nsoki)

Beljo

Problem je i zalaganja kod igrača i to je isto tako problem trenera kaj ih ne motivira, ali i igrača, koji ne samo da ne trče između linija ili nazad u obranu, nego kada izgube duel, stanu i žale se sucu na faul.
    Kakav je to gard, kakav si ti to dinamovac. Odi u 1.NL sa klincima se učiti trpiti udarce, pa se vrati sa masnicama i sa šljivom na oku i zasluži igrati za prvu momčad.

Kotarski je danas bio dobar, ali kaj ti to vrijedi kada primiš 4 gola i uz to se zajebes na kraju to se ne smije dogoditi.

Cijela obrana danas je plivala, ali VALINCIC je najgori igrač koji uvijek nekako završi u prvih 11. U napadu se gubi, krivo dodaje lopte i loše ubacuje, ali u obrani… boze sačuvaj. Ne znam kada ga netko nije pretrčao, predribljao ili nadskočio. Odi u II./B/b ekipu i ući se ponovno.

Mišić i Zajc su kao što sam rekao totalno izgubljeni, totalno kriva dodavanja, vizije igre, obrambene reakcije i gubitak duela.

HOXHA odjebi vise od Dinama. Takvu sebičnost u životu nisam vidio od kada pratim nogomet. Svaki napad koji ide preko njega stane jer ne zna kaj da radi s tom loptom, a kada skuzi da ne može predribljati na istu foru 500. put onda vrati loptu nazad, a već je prekasno.

Prevljak nije za Dinamo jebiga.

Kovačević je pročitana priča, svi znaju kaj ćemo igrati, koje promjene ćemo raditi i koju formaciju ćemo igrati, ali to je i problem Bobana jer inzistira na 4-3-3.

Kaj me dovodi do transfera ovo ljeto, jednostavno koliko god ja želio da je pogodio sa svim transferima, to jednostavno nije istina.
    Počnimo od Prevljaka koji ni u jednom pogledu ne može biti zamjena za Belju, em je spor, em je ne snalažljiv sa loptom em ne zna pucati na gol bas bas promašaj.
    Doveo si Nsokija koji je odigrao jednu utakmicu i bio tak tak protiv Bedema.
    Doveo si Rodrigeza koji još minutu nije odigrao, doveo si Stojakovića koji je ozlijeđen, kao i Brumado.
    Doveo si Kravstova kojeg Kovačević ne stavlja kada treba, a treba jer Mišić ne može igrati.
    Doveo si Kotarskog kao alibi jer nisi doveo Livija (možda i bolje), ali prekasno jer si čekao tek nakon kvalifikacija za LP da odlučiš odustati od njega.
    Oršić nije na nivou, Ivanuseca je još prerano suditi kao i Almenu.

Jednostavno je početak ove sezone užasan, od igre do sportske politike.

Ali to ne znači da je gotovo.
    Volim ovaj klub, volim ove ljude, volim navijače, volim Dinamo i znam da kao i svake sezone izaći ćemo kao prvaci.
    Jer mi smo Dinamo, a sa Dinamom nema predaje.
    AJMO DINAMO :heart:
  • ElDorado
    14.6k
    stari pa mi igramo 4-1-4-1 jer nam osmice stalno stoje visoko. Prvih pola sata Stojke i Zajc su jedva dotakli loptu. Miško je poluozljeđen i ne kože to sam pokriti.
    A oni su lagano prebacivali nase osmice i krila i onda bi ovih zadnji 4 s Miskom ostajali protiv njihovie cijele prednje linije i jos ubacivanja bekova
  • Felip
    814
    Nije problem izgubiti, problem je kad utakmicu izgubiš u prvih 10-20 minuta, a ona traje 90+.
  • CerealKiller
    850
    Ja sam da se proba nešto novo.

Kotarski
    Valinčić Galešić Radeljić Goda
    Stojković Mišić Kačavenda
    Lisica Beljo Ivanušec

Mislim da pošto Kova ne zna engleski i pošto ne može objasniti stranim igračima svoju taktiku ovo je idealna postava za nas bar dok ne dođe bolji trener koji zna nekoliko jezika. Samo se djelomično zajebavam
  • FrodoJePurger
    810

Kužim kaj želiš reci, ali to nije to ako znaš kaj mislim i to je do trenera.
  • Crni72
    258
    Kao momčad smo bili nikakvi. Pojedince i njihovu prezentaciju na terenu nije vrijedno isticati. Individualno naš daleko najbolji igrač na terenu bio Vrbančić. Ups, prodali ga?!!
  • ElDorado
    14.6k
    ja dapače mislim da mi moramo igrati s dva pivota. Cak i u hnlu jer to ne znaci da ces biti manje ofenzivan. Como tak igra npr
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.