• tigric
    1.4k
    jel se prodalo sta paketa danas?
  • dzg717
    1.3k
    Jel se rasprodala sta sjeverna tribina Opusa osim kaveza?
  • tigric
    1.4k
    668 prodanih karata za sjever na opusu, plus rasprodani gostujuci naravno
  • Antee
    37
    Nije lose, opus arena mami ljude na stadion to je kljuc svega. Novi stadioni(kranjca,maksimir,poljud,kantrida) i hnl ce se jako dic da nebumo vjerovali
  • Alkmar1312
    239
    Koliko je paketa pusteno u prodaju ako se zna broj?
  • Benx1312
    14
    Neznam dal meni nesto ne stima sa mobitelom ili neki bug ali ima jos 2 karte za gostujuci sektor za tekmu protiv osijeka pa ak neko nije kupil a zeli ic moze
  • Neron53
    2.7k
    Ako netko ima koju ulaznicu viska za Sevillu (fali za par ljudi iz ekipe), neka se javi u inbox.
  • Šteco
    2k
    Zadnja tekma prije (duge) reprezentativne pauze!

8. kolo SuperSport HNL
    NK Lokomotiva
    Stadion Maksimir
    Nedjelja, 20. rujna u 20 sati
    tickets.gnkdinamo.hr

Ulaznice se prodaju isključivo ONLINE putem tickets.gnkdinamo.hr

TERMINI PRODAJE ULAZNICA:
    1️⃣ Prvokup za članove Kluba počinje u utorak, 15. rujna, u 11 sati i traje do srijede, 16. rujna, u 11 sati
    2️⃣ Slobodna prodaja počinje u srijedu, 16. rujna, u 11 sati i traje do nedjelje, 20. rujna, u 20:45

CIJENE POJEDINAČNIH ULAZNICA:
    Zapad dolje - 15 € članovi, 20 € ostali navijači
    Sjever dolje - 7 € (isključivo za članove)

Godišnja ulaznica vrijedi za ovu utakmicu
    Besplatna članska ulaznica može se preuzeti za tribinu Zapad dolje

Ne možeš doći na utakmicu? Prepusti svoje mjesto! Vlasnici godišnjih ulaznica svoje mjesto mogu prepustiti putem servisa tickets.gnkdinamo.hr/ustupi-ulaznicu do nedjelje, 20. rujna, u 12 sati

S ciljem što bržeg prolaska kroz kontrolne točke i ulaska na stadion, molimo sve navijače da prilikom ulaska koriste funkcionalnost „Prikaži QR kod”, koja je dostupna u rubrici „Moje ulaznice”

Vidimo se u nedjelju na našem Maksimiru!

FB-IMG-1789403450102.jpg

Bez obzira na nezadovoljstvo i loš moment, treba podržati klub! Svi na Maksimir, nadam se nakon 3 boda u EL!

PS Ispravio sam grešku u zadnjoj rečenici objave. Ako čita netko iz kluba, neka ispravi.

Screenshot-20260914-182841-com-facebook-katana-Fb-Main-Tab-Activity.jpg
  • Ličani1986
    1.4k
    Obzirom da se ne sjećam da na dan prodaje karata nemamo prolazno vrijeme do 18:00h samo da javim da je dosad otišlo nekakvih 330 karata, pretpostavljam najviše članskih za zapad dolje.
    Mada dosta roditelja mislim da neće furat klince obzirom da je riječ o nedjeljnoj tekmi u večernjem terminu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.