• scooniepenn
    7.4k
    Ne vidim nikakvu poveznicu između prodaje Baturine i Sučića i ovih mladih potencijala iz inozemstva koji su dio upgrade našeg skautinga u zadnjih godinu i pol. Inače, mislim da se velika većina informiranijih Dinamovih navijača od trenutka transfera Sučića i Baturine slaže kako je Batkov transfer bio jako dobar za ono što je u tom trenutku bio Baturina, a kad je riječ o Sučku prilično loš.
  • Archangel
    311
    Ja sam vidio ljude koji su pljuvali po oboje. Poanta je bila da će se uvijek naći netko tko će pljuvati po biločemu.
  • CastAway1986
    6.5k
    Apsurdno je pročitati komentare na Instagram objavi da je došao ovaj dečko iz Bjelorusije, niti jedan pozitivan, hrpa negativnih o klubu i Bobanu
    Užasno toksično ponašanje navijača spram kluba. Žalosno
    eol12

Procitaj temu Utakmice protiv Gorice pa ces vidjet da nije daleko o toga ponekad ni ovdje ,kolicina pljuvacine prema treneru i pojedinim igracima je sramotna..
    Što se Kolarika tice nisam ga previse pratio ali valjda su naši vidjeli nesto u njemu ,uostalom treba ulagati malo i u mlade domace igrace iz lige barem ove najtalentiranije ..Nerealno mi je vidjeti da nemamo puno igraca u U21 reprezentaciji
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    570
    Ja ne razumijem taj IQ da se javlja ljutnja, bijes ili nešto treće prema dečku koji je stigao za nikakvu paru i o kojem ne znaju a ma baš ništa. Mene takve stvari uzbuđuju jer ne možemo puno izgubit, već samo dobit. Nije da je dobio ugovor milju eura godišnje i da smo ga platili 5 milja pa da drkam kontra njega jer je preplaćen il slično. Malom svu sreću želim i siguran sam da će dat sve od sebe da uspije.
  • Ljubo
    1.8k
    Jedan od tih komentatora je i @Big Daddy , nadam se da dalje ne trebam objašnjavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.