• Blueshadow86
    5.6k
    Kruno Jurčić stvarno ne bi bio loš izbor. Šteta što ga dosta ljudi pamti po naslikavanju s Mourinhom i njegovim grimasama, načinu obraćanja i slično, ali ja vjerujem da je i taj dio popravio. A nogomet ima u malom prstu.
    Volio bih ga jednog dana opet vidjeti na klupi Dinama.
  • Dzoni
    8.1k
    Kopka me to što se on nikada nije odrekao sotone pa ne znam kako bi to funkcioniralo i u vrhu kluba i s medijima i sa navijačima. I sam je par puta rekao da bi trenutno odbio poziv Dinama. Ako maknemo ta dva problema, ajmo reći da ima zadovoljavajuće karakteristike za trenera Dinama
  • ElDorado
    14.4k
    Stvarno su kriteriji opali opako
  • joesimunic
    598
    Moram reći da sam imao priliku upoznati Jurčića i uživo mi se činio potpuno drukčiji nego kakav sam dojam imao na televiziji. Oduvijek sam znao da nogometno znanje ima na zavidnoj razini, no mislio sam da kaska u dijelu psihologije s igračima kao trener, no uživo me demantirao bio je izrazito zanimljiv i susretljiv. Apsolutno bih bio za.
  • Cagica111
    156
    Kruno je klasa
    Jebiga kod nas ljudi zive od ruganja na racun necijeg izgleda,pogleda, ociju, zubiju..itd. I na temelju toga zakljucak donesu kakav je ko trener.
    Kruno je kao trener ipak nesto i pokazao daleko od kuce.
    Znam da nece bit trener Dinama u skoro vrijeme al Boze moj nema veze, samo kazem da je to lik koji ima ono nesto sto Kova nema a potrebno je za Dinamo..
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ma nista on nije upgrade na Kovu. Naravno moze se probat s njim al opet je to probanje
  • Mr Anderson
    21.9k
    Dođe trener juniora ,ima ideju, dovede zamjene i sve to u 14 dana naštima i ljudi nas nadigrali. U obje. Pravdali se na umjetnu travu oni nas taktički pregaze i na Maxu.Kujtim Shalla

Ovo jednostavno nije istina, nepotrebno se izmišlja. Nisu nas nadigrali ni u Thunu ni u Zagrebu. Možemo pričati da su se taktički dobro spremili za nas, ali nadigrali nas nisu.
  • Big Daddy
    1.9k
    Jurcic?! „S konja na magarca…“
  • Wallace99
    121
    Kakav Kljuno, koji je vama kuratz?!
  • Hebimir Strašni
    374
    Kljuno nebu tak brzo natrag u Dinamo.
  • rokikaciga
    18.1k
    Tko nije slusao Krunu tijekom Svjetskog ne zna koliko taj covjek zapravo zna i razumije nogomet. Covjek je pokorio africki nogomet, o cem pricamo. Nije to bas tak blesav podvig. Otkad je otisao iz Dinama (posljednji put) je jako sazrio kao trener, i sta se mene tice jedan od glavnih kandidata za povrat na klupu Dinama. Zvone ga jako dobro poznaje ali tko zna bi li ga Zvone htio na klupi Dinama.
  • Archangel
    309
    Bolje Jakirovića zvati natrag na kraju sezone, covjek pokorio turski i engleski nogomet
  • rokikaciga
    18.1k
    Kad probas vodit konstruktivnu raspravu a onda udes ti kao padobranac da se sprdas.
  • DerHerrKool
    1.8k

Možda, sa neke čisto nogometno/tehničke strane, ali to je, pogotovo kod nas, neodvojivo od svega ostalog, a Kruno ima i hrpu ne baš bajne povijesti kao što kaže @Dzoni. Imali bi opsadno stanje od prvog dana, a da ne pričam kaj bi se desilo nakon kiksa. Sad pričamo o histeriziranju navijača i sranjima koje pišu novinari, a samo zamisli trenutnu situaciju sa njim kao trenerom. Pa to bi bio rat.
  • Blå blixt
    6
    Steta sto Jakic nije zavrsio kod nas,a ne u Paoku!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.