• T90d
    3.2k
    Je li može ukratko za nas koji ne prate ove stranice i debile kao neke dede, koja je fora sa prodajom Belje i zvanjem Livaje, što je ovaj u najmanju ruku glupan objavio u videu. Ne zelim debilima davati klikove.
  • Matija1711
    47
    A sta ako bude tipa 6 poraza u EL?
  • modri-kibic
    2.1k

A kaj ako bude 6 pobjeda u EL?
  • wolfgang14
    4.8k

A kaj ako bude 6 remija u EL?
  • fakin
    6.1k
    nece ga smijeniti prije kraja sezone kaj god da bilo, makar zaostajali 20 bodova za tovarima. Ako ne bude titula smijenit ce ga na kraju sezone, ako bude nastavlja dalje Kova.
    Ocito je po svemu do sad da ce tako biti
  • jp23
    4.7k

A kaj ako bude 6 u EL?
  • modri-kibic
    2.1k

Moram pitati vidovitog Milana
  • Matija1711
    47
    unlikely ali ako bude tako onda cu ga podrzat.
  • Zagreb1992
    3.8k

a što ako uspijemo ?
  • ElDorado
    14.4k
    Nema ga kaj smijeniti na kraju sezone, jer mu ističe ugovor.
  • Archangel
    307
    pa smijenit će ga tako što mu neće ponuditi novi.
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Šta je sa Nevom i Topićem? Neka i oni kažu da žele ostati ko Mudri ,kakav lik jbt. Koliko on još ima ugovor?
  • BBB1312
    30
    ak mislis na ugovor mudrog mudri ti ima ugovor do 30.6.2028
  • deki87
    209
    Rudeš bi posljednjeg dana prijelaznog roka mogao dovesti dva velika pojačanja. Trener zagrebačkog prvoligaša Alen Peternac nakon domaćeg poraza 4:0 od Hajduka potvrdio je da klub radi na još jednom ili dvojici dolazaka, a pritom je konkretno spomenuo Roberta Mudražiju i Dejana Lovrena.

"Vidjeli ste da se spominje Mudražija, Dejan Lovren je isto otvoreno pitanje. Imamo još jedan dan, svašta je moguće. Vidjet ćemo kako će se situacija odvijati. Laptopi su otvoreni do kraja dana", rekao je Peternac nakon utakmice. Lovren je slobodan igrač nakon što je napustio grčki PAOK. Ranije u karijeri nastupao je za Dinamo, Lyon, Southampton, Liverpool i Zenit. Ima 78 nastupa i pet golova za hrvatsku reprezentaciju, s kojom je bio drugi i treći na svjetskim prvenstvima.

#fingerscrossed
    nek povede i svoj fan club
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Ja nikada neću navijati protiv Dinama da bi se smj bio trener. Što se mene tiče neka ostane zauvijek ako ćemo pobjeđivati kako treba i da igra bude na nivou Dinama a ne danas gorica nadigra ,Istra i bilo ko u HNL. Za Europu se može diskutirati kolika su čija očekivanja. Samo ja jednostavno to ne vidim , poznat sam da nisam nešto posebno strpljiv čovjek ali mislim da je svima jasno da mi nemamo igru niti nakon više od godinu dana. Ne pušim spiku da mu je otišlo dosta igrača i te fore. Ti ako imaš igru ideju ,tebi umjesto jednog dodje zamjena i na tebi je da ga ukomponujes . Mislili smo da ćemo razvaliti thun ,raspali se, otišlo 10 igrača,trener . Dođe trener juniora ,ima ideju, dovede zamjene i sve to u 14 dana naštima i ljudi nas nadigrali. U obje. Pravdali se na umjetnu travu oni nas taktički pregaze i na Maxu. Nije to to jednostavno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.