• NekiTamo
    110
    točno, bravo :clap:
  • BlueDD
    62

A koji su to parametri na temelju kojih ocjenjuješ imamo li ili nemamo ideju igru?
    Najizraženiji problem prošle sezone u europskim utakmicama je iz mog.kuta gledanja bio problem defanzivne tranzicije, ali osobno prije bi rekao da je taj problem rezultat kadrovskog deficita u vidu cinjemice da je većini naših veznih igrača problem braniti defanzivnu tranziciju, a ne nužno problem plana igre...
    Što se same igre tiče imamo neke vrlo jasne probleme, ali ne vidim pokazatelje koji ukazuju na to da mi imamo problem sa IDEJOM igre, dapače mislim da smo tijekom cijelog proljeća, a i u ovim kvalifikacijama protiv Zalgirisa i Vikinga mogli vidjet vrlo jasne ideje u igri. Jesu li te ideje optimalne za polučit rezultat u europi je druga stvar, je li moguce s jednom idejom igrat u HNL-u, a s drugom u europi treća stvar. U kojoj mjeri je odgovoran strucni stozer, a u kojoj mjeri način na koji je sastavljena momčad pak cetvrta stvar. Što se tice same igre, Dinamo je vec prošlo proljeće imao poprilično jasne koncepte u igri, odnosno jasno je bio definiran sustav kako otvaramo igru protiv visokog bloka protivnika, kako igramo protiv niskog bloka, odustali smo bili u nekoj vecoj mjeri od visokog presinga i da me nabrajam dalje. Rekao bih da od nekih 6 osnovnih faza nogometne igre za barem 4 smo imali jasno posložen sustav...
  • CastAway1986
    6.5k
    Da se mene pita kova ne bi nikad bio ni izabran u ovakav Dinamo, s ovakvim igračkim kvalitetamafakin

Da se mene pita ti bi davno odlepršao s foruma sa svojim idiotarijama..
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    stari moj samo mlatimuđenje čujem ,pametovanja bez osnove. Igre nemamo ,jednostavno. Kakve crne ideje , mi protiv svakog igramo isto .
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ja samo ne znam koga bi doveli umisto kovacevica, jedino realno tko bi mozda nesto napravio je bjelica. Pitanje jel boban za njega, ostalo nemas koga dovest od hrvatski trenera, da je neki napredak
  • rokikaciga
    18.1k
    bjelicaFatos Beqiraj

Drugi put podgrijavat nesto sta je losije sto je duze u frizideru nema sanse.
  • BlueDD
    62
    Koliko bi tek golova zabili zadnjih godinu dana da smo imali igru...
  • Pacho
    20.7k
    Jel ikad pojasnjenjo zasto trener mora biti Hrvat ako je to uopce istina? Ako je razlog znanje hrvatskog jezika, mnogo stranaca bi ga nakon godinu-dvije pricala barem jednako dobro kao trenutni trener.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    ma i ja sam tog misljenja i onda ne vidim nekog tu
  • Sibirski plavac
    10k
    Nažalost ako gledamo domaće opcije koje su solidne/kvalitetne, slažem se, popis nije širok. Jovičević i Petković mi jedini padaju napamet od domaćih imena koja su ok. Sva ostala su onako, niš posebno.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    ma i Jovicevic nije neku karijeru napravio. Mores probat njega ali ne mozes rec da dodje e to je taj.
  • Blå blixt
    6
    Ivan Juric vjerujem da bi to odradio profesionalno!
  • Cagica111
    151
    Kruno Jurčić
  • VolimDinamoOo
    655
    previse ga se podcijenjuje, al mislim da bi uradio zanimljive stvari u dinamu
  • DerHerrKool
    1.8k

Ma ne postoji trener, a kamo li hrvatski trener koji bi nas zadovoljio. Svakom će se nekaj progovorit. Mi bi lepršavi nogomet koji u HNLu daje pet, šest golova i u Europi skida velikane. Da je cijela rotacija od 30 igrača zadovoljna minutažom, ali da i mladi igraju veliku ulogu. Mora imat svoje ja da može u svlačionici lupit šakom o stol kad treba, ali ne preveliko jer "kako bi on i Boban zajedno". Mora znat dva tri jezika i izgledat odlično. Mora biti mlad, ali sa puno iskustva u vođenju momčadi kao Dinamo i u nacionalnoj ligi i u Europi, ali da nije skup, po mogućnosti da on nama plaća za to kaj smo ga uzeli. I da nije u silaznoj putanji karijere, I da hoće doć samo kod nas jer nam ne treba neki tamo kojemu je ovo samo posao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.