• Lynx17
    4.6k
    Ako je Bilic lijepo objasnio da nije pozvao ovi iz u21, onda zasto dalje diskutirati zasto nije pozvao (naprimjer) Segecica ili Hrgovica? Vec imate odgovor.

Ne igra Marco u kebabspor, nego u Orlando (igrao subotu). Previse vjerurete u AI. A Marco je igrao vise nego solidno na SP, zelite to priznati ili ne.

Ima Car klub, presao je u Sassuolo.

Nije potpis perfektan ali nije niti los.

Bilic vidi Perisica kao lijevi bek, a ovi ga na potpis stavljaju kao napadaca.
  • Pacho
    20.7k

Takoder ubacuju besmislene oznake poput confidential i for internal use only za javni popis
  • Wallace99
    119
    Ukratko, upakirao govno u celofan, fino to artikulirao (za razliku od onog selje) i pozvao Mišića i Belju. Jeftini smo...
  • Matija1711
    47
    Ja se samo bojim da nepozivom Segecica on odustane i ide igrat za Australiju
  • hardek
    12.7k
    Kad malo bolje pogledam popis, meni ovo izgleda kao da bi mogla bit kopija Dinama iz prošlog proljeća.

Baturina na lijevom krilu koji ulazi unutra (Vidović), Perišić na lijevom beku koji ide visoko i široko (Goda/MPV) i na desnom krilu Ivanović (Bakrar)

Šteta lošijeg ulaska u sezonu i ozljede (koja je vjerujem i razlog lošijeg ulaska u sezonu) jer mislim da bi Stojković jako dobro došao reprezentaciji. Mi takvog igrača nemamo u kadru
  • Ludovic IX
    12.7k
    koji si ti tier insajdera?
  • ZgBlue
    749

Možeš to definirat kako hoćeš, ali prvi potezi (+/- 2 igrača) su odrađeni baš onako kako je forumska struka ovdje zazivala još prije popisa za SP.
    Htjeli smo promjene, dobili smo ih i ne vidim razlog za pljuvačinu, dapače osobno se i veselim.

Ne planiram docirat nekome i tvrdit da je to dobro ili loše.
    Ne ovisi sve o popisu igrača već i o planu i taktici samog izbornika.
    U svakom slučaju ovaj prvi ciklus će pokazati ide li to u dobrom smjeru ili ne.
    U svakom slučaju znam da ću se jednako nervirati na utakmice Hrvatske kao i ranije.
    Sretno nam bilo svima :strong:
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Bas mi na dzigericu i to ukiseljenu ide ovo naricanje nad jadnim Nejasmicem. Lik ima sezonu postenog nogometa u zivotu i sad je nepravda velika da nije unutra i to ne samo u hajduckim glasilima i infantilnim komentarima nego i na Zoni. Cestitke svima koji slave
  • Matija1711
    47
    Jbg,imamo tu krizu sa sesticom sad,i nema realno nikog da je bas top ko sto je bio Broz.
  • Marley
    5.8k
    Kako mi je promaklo, tek sad vidim da je Jakic samo na pretpozivu, kako to?
  • Matija1711
    47
    Da,a on moze odigrat i zadnjog veznom i desni bek.
  • KtcGoat
    7.6k
    Kako mi je promaklo, tek sad vidim da je Jakic samo na pretpozivu, kako to? Steta...Marley

Mislim da je njemu upitan status u klubu
  • Marley
    5.8k
    steta. Bas koristan igrac za uletit kad god/gdje treba.
  • Matija1711
    47
    Mozda bude nesto od Subotica.
  • Sajla
    23.8k
    Mozda bude nesto od Subotica.Matija1711

Ovo si namjerno pisao na temi o reprezentaciji u vrijeme kad se najviše piše o Bilićevom popisu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.