• vjeko1701
    29.3k
    A Jagušić zbilja razbija u PAO-u. Puna minutaža, golovi i asistencije. Uz to, on je naravno prirodno krilo a ne veznjak.
  • Matija1711
    47
    A jbg,ni marco pasalic bas ne igra u orlandu ove sezone pa ga je zvao. Ta krila su nam kriticna ne znam mozda cak isproba ivanovica tamo
  • Archangel
    305
    Lijevo imamo Perišića i Baturinu, desno Marca i Ivanovića da.
  • Matija1711
    47
    Znam da baturina igra lijevo krilo u comu,al on vise ide u sredinu nego 1 na 1 ko klasicno krilo
  • Archangel
    305
    Baturina ima odličan dribbling tako da može oboje. Onaj gol u Comu nedavno je napravio tako da je prošao kroz dvojicu s krila i zakucao loptu
  • Matija1711
    47
    Vjerovatno ce Perisic bit prva opcija tamo sad.
  • Archangel
    305
    Bilić je spominjao da Perišića možda vidi kao lijevog beka a definitivno vidi Gvardiola kao stopera pa je to vrlo moguće
  • Wallace99
    119
    Popis je bezveze i alibi. No, dok politika drma Savezom, a rezultati su zadovoljavajuće osrednji, ništa više ni ne očekujem. U prvom mandatu je Bilić ipak bio bitno mlađi, sad je naučio igrat igru. Iskreno, makni Mišića, i po čemu se ovaj popis razlikuje od bilo kojeg Dalićevog?
  • DiddyGuela
    6.8k
    Meni je popis logican. Dobar ili los - pokazat ce rezultat u nekom roku.
  • duksy
    786
    Bilić nas je već jednom upropastio.
    Vrijeme će pokazati kako će biti sad.
  • mlinchica
    7.3k
    MS Paint gorijavolimtebejako

Mislila sam da je to samo za američku turneju kad oni i dalje po istom.
  • Archangel
    305
    Po tome što dva nova Dinamovca će dobiti priliku !
  • Mali Zeus
    22.1k
    Bilić nas je već jednom upropastioduksy

Svakako. :rofl:
  • ZgBlue
    741
    po čemu se ovaj popis razlikuje od bilo kojeg Dalićevog?Wallace99

Glavna razlika je jasna komunikacija i kriterij gdje sad svatko od nas 3-4mil izbornika zna kriterij ulaska u reprezentaciju.

U nekoliko točaka:
    • Imaš okosnicu u igračima koji igraju najjače lige svijeta plus ostatak koji poziv zasluži ovisno o minutaži/formi/ozljedama.
    • Jasno je dao do znanja napadačima da su im utakmice do idućeg popisa filter.
    • Livakoviću je čestitao na transferu, ali poručio da mu to ne garantira jedinicu u repki već sad i Kotarski ima dodatnu motivaciju za razliku od prije.
    • O HNLu ne priča kao o seoskoj rekreativnoj ligi već jasno daje do znanja, prvenstveno mlađima (Stojković, Šotiček, Hrgović,...) da igrama u HNLu + naravno europa možeš doći do poziva.
    • Ispravio je očiglednu nepravdu i zasluženo pozvao Smolčića, a izbacio Moru i Fruka koji je malo malo ozljeđen i igra toplo hladno.
    • Igračima iz sela pored Trogira je dao do znanja da nije dovoljno bušit Goricu, Loksu i Rudeš + na guzove izbacit onaj jadni Rakow da bi došao do poziva...
      U mjesec dana imaju niz Rijeka-Dinamo-Ajax-Varaždin-Thun-Istra...pokaži se tamo pa ćemo pričat.

Možda na prvu ne izgleda kao puno rotacija, ali mislim da je ovo veliki pomak u naprijed
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.