• Fatos Beqiraj
    3.3k
    A nisam ja protiv toga da mali igra, ali moris je par klasa iznad.

a prate ga al dal stvarno virujes da bi on igrao PL? Tesko bas tesko.

a gle to je po meni motivacija, prvih 5 6 utk motivacija je na max. A kad krenes igrat srijeda subota umor krene ozljedice sve. Treba pratit igraca na duze staze po meni.

a mozemo, ali dok ne ispadne iz europe ili ne osvoji sve trofeje u hnlu ne mozesnmu ni rec nista.

a je ali igraci koji odskaci po meni uvik isplivaju, u bilo kojoj situaciji.

Ne znam za par sezona cemo vidit ko je bio upravu. Zona ili Kova i uprava
  • rokikaciga
    18k
    rokikaciga
    a gle to je po meni motivacija, prvih 5 6 utk motivacija je na max. A kad krenes igrat srijeda subota umor krene ozljedice sve. Treba pratit igraca na duze staze po meni
    Fatos Beqiraj

Ma naravno ali ne mozes i ne smijes drzat igraca u zamrzivacu mjesec dana i onda ga izraubat sa 7 utakmica u 20 dana i opet u zamrzivac. Oke, izvanredna situacija da je morao igrat ali cak se ovdje na zoni upozoravalo da bi mali mogao izgoriti i izgorio je od zelje, jednostavno mu noge nisu funkcionirale kako treba.

A sto se tice ozljeda i zamora materijala...pa jebote moras mijenjati i osloboditi igraca nepotrebnih napora. Nemoze ni Misic ispratiti tempo 7 utakmoca u 20 dana a da ne osjeti lozu ili da mu se akumuliraju greske na gresku. Zato i imas roster od skoro 30 igraca. Najjaci igraju gornji dom HNLa i europu, zamjene uljecu ovdje, klinci ak smo naputrali nekog..top klinci i zamjene mogu i startat utakmice kao danasnju ili kup da dodatno rasterete startere, naravno ako su bili na razini sa voljom i zalaganjem i igrom kad im se dala prilika. Nije to kvantna fizika kak se predocava.

A kaj se tice jel Moris par klasa iznad..da, na papiru. Ali na terenu Moris nije u top 3 najboljih bekova u HNLu trenutno. A uvjeren sam da bi mali zavrsio na sirem popisu za EURO da mu se od danas daju Morisove minute, vjera i dozvola za greske i lapsuse.
  • NORTE
    27k
    Beljo je na početku tekme imao veliku šansu, zicera, umjesto udarca u gol odlučio se na nekakvo dodavanje, nevjerojatno, već tad sam se pitao pa jel bi nas ovo stvarno moglo koštati protiv faking gorice, srećom nije.

Jako dobro prvo poluvrijeme Stojkovića, dečko ima poteze kakvi se rijetko viđaju u nogometu.

Momčad je apsolutno zaslužila kritike, a zvižduci sa zapada su posljedica loše prezentacije protiv najgore momčadi prvenstva koja nas je stisnula pred kraj i imala par velikih šansi za izjednačenje.

Almena bi mogao biti x faktor, jer sva krila su nam do sad bila stvarno loša.
    Valinčić je u neku ruku projekt kluba s ciljem da ga se nastupima proda što je skuplje moguće.

Trener će u slučaju iduće ozbiljnije krize rezultata dobit otkaz, jer ova momčad previše košta za nikakvu igru i slabašne rezultate.
    Ako Kova opet ne preokrene stvari nabolje novi trener je vjerojatno pitanje vremena, u ovoj ili za sljedeću sezonu.

Nadajmo se boljim rezultatima, protiv raspadnutog Osijekduga moramo pobijediti, sve ostalo bila bi sramota koja bi bila znak ozbiljne krize jer mi s ovakvom momčadi ne smijemo zaostajat u hnlu bez obzira na tekmu manje, ne protiv ovakve konkurencije i tu je apsolutna najveća odgovornost na treneru da opet nađe formulu kako da ova momčad opet gazi sve.

Hnl moramo dominirat, a EL je također test za Kovu, je li sposoban osvajat europske bodove ili će uskoro napustit najveći klub i doći netko tko može preokrenut stanje s ovim igračima.
  • Šteco
    2k
    Screenshot-20260905-235336-com-sofascore-results-Event-Activity.jpg

Screenshot-20260905-235257-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg

Bit ću bez komentara :eyes: #moriseizdrži
  • Klenx
    11.7k
    Da mi je netko početkom ljeta rekao da ćemo u ovoj situaciji biti početkom devetog mjeseca, rekao bih mu da je lud.
    Imali smo vrhunsku situaciju, temelj koji je samo trebalo nadograditi.
    Odmah si doveo Oršića i Radeljića kao ozbiljnu rotaciju, Brumada si kapario kao potez gledanja u budućnost. Sve je mirisalo na to da klub napokon radi s planom i unaprijed i da nakon vrhunske prošle sezone još diže prijelazne rokove na razinu iznad. I onda netko kao da je samo ugasio svjetlo.
    Dođe rujan i ja sjedim i ozbiljno mislim o tome da je ova ekipa totalno nekonkurentna čak i za Europsku ligu.

Par igrača nam je bilo otpisano, šibali smo ih po posudbama u nadi da se netko zajebe i otkupi ih, pa nam igraju utakmice za 30 milijuna eura, a nakon toga su opet otpisani.
    Doveli smo 10ak igrača od kojih je pola još u longetama, a dobar dio ostalih nespreman za ozbiljne utakmice i to u predvečerje idućih 40ak dana u kojima ćemo znati imamo li se za što boriti u EL ili ćemo je odmah otpisati. Za 2 godine će možda ovaj prijelazni rok ispasti vrhunski, ali sada je sa strašnim upitnikom.

Ovo nije trenutak za još jedno školovanje po Europi, ovo je trenutak kad moraš ubirati koeficijent.
    Ove godine moramo napraviti taj famozni “iskorak” jer lako se može dogoditi da izgubimo status nositelja u četvrtom pretkolu Lige prvaka, a onda će nam neke stvari biti osjetno teže i nedostupnije.

Samo što mi nakon ovih 6 europskih utakmica i ovoga što pružamo u HNL-u zadnja 2-3 kola izgleda da ćemo napraviti iskorak, ali unazad.
    Bit ćemo pametniji za mjesec i kusur.
  • NekiTamo
    108
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/dinamo-blijeda-igra-protiv-gorice-pobjeda-bez-sjaja-15743726

Jel moguće da ovake članke čovjek piše? Ok bilo je loše, al kakvi su ovo šizofrenski tekstovi..
  • Schpatz
    1.3k

Isto kakvi se trenutno pisu na forumu... Nis novog u svijetu dinamovog navijaca.
    Kad je sve super, ide u pretjerivanje ali kudi kamo rijede i u manjim okvirima nego kad je 2-3 tjedna lose pa onda idu kritike iz krajnosti u krajnost i kak cemo, eto, bit lopta za napucavanje u Europi.

A istina je... Kao i uvijek negdje u sredini. Pali smo trenutno u formi, ne izgleda to trenutno sjajno ali da je sad to razlog za kolektivnu shizofreniju, tesko. Ali dobro... Ja kao vjeciti optimist, nekak vjerujem da ce bit bolje i da ce to vec protiv Osijeka izgledat puno puno bolje a posebice u Europi. Na cemu temeljim optimizam? Ne znam. Vjerujem u ovu momcad. Jer vjerujem da se mogu dignut i da tek najbolje dolazi. I da cemo se veselit. Nije prvi put a vjerojatno niti zadnji da se na jesen mucimo malo.
    Vjerujem isto tak da je i Kovacevic naucio nekaj iz prosle sezone...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.